در این مطلب دستورالعمل تهیه قیمه تبریزی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آماده کردن قیمه به روش تبریزی‌ها، نیازی به اضافه کردن رب گوجه به این غذا ندارید. قیمه ترکی ادویه مخصوصی دارد و رنگش را هم از زعفران و دیگر ادویه‌هایش می‌گیرد. در ادامه این مطلب،طرز تهیه قیمه تبریزی را خواهید خواند.

مواد لازم برای تهیه قیمه تبریزی

گوشت خورشتی گوسفند نیم کیلو
پیاز ساطوری سه عدد
لپه یک چهارم پیمانه
سیب زمینی خلالی چهار عدد
لیمو عمانی سه عدد
گرد لیمو یک قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده یک قاشق چای‌خوری
ادویه قیمه: (دارچین، فلفل‌سیاه و میخک به نسبت یک، نصف و یک چهارم) یک قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قیمه تبریزی

لپه‌ای که از قبل خیس کرده‌اید را با یک پیمانه آب و کمی نمک روی اجاق بگذارید و به محض جوش آمدن لپه، کف روی آن را خالی کنید. سپس دوباره آب به آن اضافه کنید و لپه را برای نیم ساعت روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود. سپس لیمو‌ها را به آن اضافه کنید.

کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آب گوشت جمع شد، آتش را کم کنید و ۲ ساعت برای نیم‌پز شدن گوشت صبر کنید. سپس کمی نمک، زعفران و گرد لیمو را اضافه کرده، لپه را در قابلمه بریزید و ۱ ساعت دیگر منتظر جا افتادن خورشت بمانید.

سیب‌زمینی را سرخ کنید و کنار بگذارید. دقیقا پیش از کشیدن خورشت، ادویه را به آن اضافه کنید. سپس گوشت‌ها را کنار هم و لپه‌ها را کنار هم توی ظرف بچینید.

سیب‌زمینی قیمه را بهتر است خیلی ریز خرد کنید تا به شکل چیپس خلالی سرخ شود. در زمان سرو غذا هم، سیب‌زمینی را بعد از کشیدن خورشت روی آن بریزید تا نم نکشد و حالت چیپسی و خشکش را حفظ کند.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم
۱۶:۳۰ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
عجب
من که امتحان نمیکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
رب گوجه ای،خود گوجه ای!!!پس رنگ خورش از کجا قرمز شده؟تازه این طرز تهیه یه قیمه معمولیه...پس طرز تهیه قیمه تبریزی چی میشه؟چه فرقی داشت با یه قیمه همعمولی تازه اونم بدون رب و گوجه!!!من بهترند درست میکنم تازه چیزای اضافه میکنم که عطر وبوی قیمه مست کننده میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
کی آب و رب می ریزی؟
Iran (Islamic Republic of)
شیدا
۱۱:۰۳ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
بلد نیستی ننویس!
لپه را اگر تفت ندهی فرقی با آبگوشت ندارد - هر قدر هم ادویه اضافه می کنی بکن!
Iran (Islamic Republic of)
امید
۰۴:۱۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
مگه قیمه به رب نیاز نداره ؟