به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ثبت نام در هشتمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور سال ۱۳۹۹ از پنجشنبه ۲۰ شهریور آغاز شده است و امروز، شنبه ۲۹ شهریور به پایان می رسد.
کارت شرکت در این آزمون استخدامی از روز سهشنبه ۶ آبان ۹۹ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت و آزمون در روز جمعه ۹ آبان ۹۹ در تهران و با توجه به آمار شرکت کنندگان، حسب مورد در مراکز استانها برگزار خواهد شد. ملاک تعیین حوزه امتحانی داوطلبان شهرستان محل اقامت فعلی آنها است که در تقاضانامه ثبت نام ثبت میکنند.
طی دوره یک ساله مهارت آموزی توسط پذیرفته شدگان با رعایت شرایط و ضوابط ذیل:
به استناد مجوزهای سازمان امور اداری و استخدامی کشور و مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی مشاغل آموزشی در آموزش و پرورش، ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی (این دوره شامل مجموعهای از دروس تربیتی، تخصصی و کارورزی نظری، مهارتی) است که برای دانش آموختگان رشتههای مختلف دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده در آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش برابر آیین نامه خاص خود برگزار میشود.
در دانشگاه فرهنگیان (رشتههای شغلی دبیر، آموزگار، مربی امور تربیتی، مشاور، مراقب سلامت) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (رشته شغلی هنرآموز)، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در آزمون استخدامی است.
مهارت آموزانی که از حضور در کلاس درس، امتحانات مواد درسی خودداری کنند به عنوان انصراف از ادامه روند استخدام تلقی شده و مشمول پرداخت هزینههای دوره آموزشی و خسارتهای وارده خواهند بود.
بخشی از هزینههای برگزاری دوره یک ساله مهارت آموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) برعهده داوطلب خواهد بود و چنانچه هریک از پذیرفته شدگان در طول برگزاری دوره یک ساله مهارت آموزی از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند، وزارت آموزش و پرورش میتواند به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینههای مربوط اقدام کند.
شرایط، ضوابط و نحوه ثبت نام در دوره یک ساله مهارت آموزی بعد از قبولی نهایی و تایید صلاحیتهای عمومی توسط گزینش، از سوی دانشگاههای مجری دوره یک ساله مهارت آموزی (دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) اعلام خواهد شد.
رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره مزبور، الزامی است. پذیرفته شدگان نهایی رشتههای شغلی هنرآموز جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و دوره یک ساله مهارت آموزی باید از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و پذیرفته شدگان نهایی رشتههای شغلی آموزگار، دبیر، مراقب سلامت، مشاور، مربی امور تربیتی نیز از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان موضوع را پیگیری کنند.
مدت دوره یک ساله مهارت آموزی جزو سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفا به عنوان شرط استخدام پیمانی در آموزش و پرورش است. همچنین گواهی پایان دوره مهارت آموزی دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی نیست.
محل مهارت آموزی دوره یک ساله، براساس شغل محل پس از اعلام نتایج قطعی تعیین خواهد شد و تغییر محل مهارت آموزی، صرفاً در صورت وجود شغل، با رعایت جنسیت از طریق دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مهارت آموزان در زمان ثبت نام در مراکز مجری دوره یک ساله مهارت آموزی ملزم به ارائه مدرک روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و مدرک ICDL هستند، در غیراین صورت باید تعهد کنند که قبل از دوره یک ساله مهارت آموزی، مدارک مزبور را ارائه کنند.
دانشگاههای مجری دوره مهارت آموزی، مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه مهارت آموزان ندارند. در صورت وجود امکانات و تقاضای افراد، ارائه خدمات با اخذ هزینه مربوط امکان پذیر خواهد بود.
پذیرفته شدگان شغل محلهای آموزش و پرورش عشایری؛ بعد از گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون، جهت تعیین محل خدمت در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط قرار خواهند گرفت.
بیشتر بخوانید
متقاضیان شرکت در مشاغل هنرآموز (استادکاری)، باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم پیوسته باشند و یا در صورت دارا بودن مدرک تحصیلی فوق دیپلم ناپیوسته، باید مدرک تحصیلی دیپلم هنرستان داشته باشند.
برخورداری از حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی براساس شرایط احراز شغل در طرح طبقه بندی مشاغل معلمان از دیگر شروط آموزش و پرورش برای شرکت در آزمون استخدامی است.
تغییر منطقه محل خدمت تعیین شده در دفترچه ثبت نام، بعد از قبولی نهایی و قبل از استخدام و اشتغال به کار، تحت هر شرایطی (تاهل، تجرد، تکفل، فوت والدین، تبعیت از همسر، همسر کارمند ارگان و یا نهاد خاص، استفاده سهمیه خاص و …) ممنوع بوده و بعد از اشتغال به کار نیز تابع ضوابط و مقررات نقل و انتقال فرهنگیان خواهد بود.
صدور احکام و ابلاغ اشتغال به کار معلمان جدید الورود به آموزش و پرورش، مشروط به ادای سوگند معلمی و امضای سوگند نامه معلمی خواهد بود. متن امضا سوگندنامه در پرونده معلمان نگهداری میشود.
فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم (سابق)، دانشگاه فرهنگیان و فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که دارای تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش هستند، حق ثبت نام در آزمون استخدامی را ندارند.
محل خدمت یک منطقه آموزشی است که حسب نیاز آموزش و پرورش جهت استخدام و اشتغال پذیرفته شدگان نهایی، در این آگهی مشخص شده است. منطقه آموزشی و شهرستان محل خدمت در پیمان نامه براساس مفاد این دفترچه تعیین میشود.
دارندگان مدرک تحصیلی لیسانس برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید حداکثر ۳۵ سال سن داشته باشند و ملاک عمل برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام آزمون استخدامی مشترک فراگیر یعنی ۲۰ شهریور ماه ۹۹ است.
انتهای پیام/
آخه چرا باید من از سال ۸۵ مراحل استخدام کامل آموزش و پرورش را طی کنم، اما چون والدینم معلم نبودن، نتونم با مدرک سراسری سرباز معلم بشم و یا حق التدریس باشم، و تا الان که فوق لیسانس رشته مهندسی مکانیک با معدل الف هستم و حق امضا در نظام مهندسی دارمو آزمونگر سازمان فنی و حرفه ای نیز هستمو دارای مدارک رایانه ای از جمله ICDL نیز میباشمو بیست ماهم سرباز وطن بودمو ۱۵ سال سابقه بسیج فعال و عمومی دارم، نتونم به آرزوی معلم شدنم برسم. آیا این انصافه ؟!!!