به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک میوههای تابستانی یکی از بهترین عصرانههایی است که میتوان در تابستان میل کرد.
با ما همراه باشید با سادهترین روش تهیه کیک میوههای تابستانی:
آموزش کیک میوههای تابستانی
مواد لازم:
تخم مرغ (زده و سفیده جدا) / ۴ عدد
شکر/ ۱۲۰ گرم
وانیل/ یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر/ ۱ قاشق چایخوری
خامه قنادی/ ۶۰۰ گرم
شیر کم چرب/ به میزان لازم
میوههای تابستانی/ به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
داخل ظرف مناسبی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
سفیده تخم مرغ را بصورت جدا هم بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید.
نکته: برای پف بیشتر سه بار آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مایه اضافه کنید.
کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید و مایه کیک را داخل قالبها بریزید.
قالبها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه که کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود سپس از قالب خارج کنید و از وسط به دو لایه مساوی برش دهید.
خامه قنادی را در ظرفی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد سپس داخل قیف قنادی سایز بزرگ بریزید.
با قلمو مخصوص آشپزی، لایهی اول کیک را با مقداری شیر مرطوب کنید و خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
دوباره روی کیک را با مقداری شیر مرطوب کرده و با قیف قنادی خامه کشی کنید.
کیک را با برشهای میوههای تابستانی تزیین کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع: آنا
انتهای پیام/