روح اله موسوی افزود: به منظور بخشنامه هیات وزیران در خصوص تولید برق به میزان ۲۰ درصد انرژی مصرفی واحدهای دولتی و برای استفاده بهینه از انرژیهای نو و با حمایت و تاکید ریاست محترم دانشگاه در سال ۱۳۹۹ کار طراحی و ساخت نیروگاه و پارکینگ خورشیدی در دستور کار قرار گرفت و در اولین روز مهرماه ۹۹ این نیروگاه مورد بهره برداری و متصل به شبکه برق دانشگاه شد.
او بیان کرد: این طرح در زمینی به متراژ ۱۲۰۰ مترمربع و با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در مدت زمان سه ماه ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفت.
مدیر طرحهای عمرانی دانشگاه یاسوج در خصوص مشخصات فنی این طرح گفت: توان تولیدی ۶۰ کیلو وات ساعت آن گرید (On grid) و نوع پنل و سازه نیز پنل تابان انرژی ایرانیان ۳۲۵ وات و سازه گالوانیزه گرم است که ضمانت ده ساله دارد.
موسوی گفت: نوع اینورتر بکار رفته اس امای آلمان است که ۵ سال گارانتی دارد.
او بیان کرد: این نیروگاه ۹۰ درصد برق مصرفی سازمان مرکزی دانشگاه معادل ۳۰۰ کیلو وات ساعت در روز را تامین میکند که سالانه رقمی بیش از ۳۲۴ میلیون ریال صرفه جویی به همراه دارد.
مدیر طرحهای عمرانی دانشگاه یاسوج به مزایای این نیروگاه اشاره کرد و افزود: نصب و راه اندازی آسان، بازدهی بالا و عدم نیاز به تجهیزات پیچیده، عدم نیاز به باطری جهت ذخیره انرژی، فروش برق و درآمدزایی نیروگاه خورشیدی، امکان افزایش تولید بدون محدودیت در آینده، عدم نیاز به آب و سوخت مورد نیاز، فاقد آلایندگی محیط زیست از مهمترین مزایای این طرح زیست محیطی است.
انتهای پیام/ع