فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتخاب رشته کنکور سراسری گفت: پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ برای ورود به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در ۳۱ شهریور، فرآیند انتخاب رشته داوطلبان از ساعت ۲۰ روز چهارشنبه شروع شد.
زرین آمیزی اضافه کرد: داوطلبان تا ساعت ۲۴ امروز، شنبه پنجم مهر فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دفترچه راهنما، اقدام به انتخاب رشته کنند.
او در ادامه بیان کرد: از تعداد یک میلیون و ۱۶۶ هزار داوطلب حاضر در جلسه آزمون، یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری ۹۹ شدند.
زرین آمیزی درباره آمار انتخاب رشته داوطلبان مجاز شده در کنکور سراسری گفت: ۱۶۶ هزار و ۹۳۴ نفر تا صبح امروز شنبه ۵ مهر در انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت کرده اند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش افزود: در گروه آزمایشی ریاضی و فنی تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۲۰ داوطلب، در گروه آزمایشی تجربی ۳۵۲ هزار و ۹۲۳ نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۱۴ هزار و ۴۷۱ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر ۸۰ هزار و ۸۶ داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز تعداد ۱۲۹ هزار و ۵۰۶ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور درباره ظرفیت پذیرش رشتههای با آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ گفت: ظرفیت پذیرش برای این رشتهها ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر است.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش بیان کرد: همه داوطلبان میتوانند در یک فرم و حداکثر تا ۱۵۰ رشته محل را انتخاب کنند. داوطلبان تا پایان مهلت ثبت نام می توانند تا هشت بار اقدام به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود کنند.
زرین آمیزی درباره انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش گفت: انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش از ساعت ۱۶ روز چهارشنبه آغاز شده و هزینه آن ۱۰ هزار تومان است.
چند نکته مهم
فراموش نکنید، بعد از پایان مهلت ویرایش، امکان جا به جایی رشتههای انتخابی در فرم انتخاب رشته نیست.
پس از اعلام نتایج نهایی «درهفته اول آبان ماه ۹۹» امکان تغییر رشته قبولی، در بین مجموعه رشتههایی که انتخاب کرده اید نیست.
رتبه داوطلبان از سهمیههای مختلف، باهم قابل مقایسه نیست.
نمرههای خام درسهای امتحانی در قسمت نمره خام «نمره درصدی» درسهای امتحانی خود را میبینید. برای داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی «داوطلبان نظام آموزشی غیر ۳-۳-۶» علوم تجربی «داوطلبان نظام آموزشی غیر ۳-۳-۶» و علوم انسانی «داوطلبان هر دو نظام آموزشی» در ذیل نمره خام هر یک از دروس تخصصی، نمره هم ترازی «ملاک عمل» نیز درج شده است که نمرات هم ترازی، ملاک عمل برای محاسبه نمرات کل نهایی هر داوطلب در هر زیرگروه است.
مهم ترین معیار برای انتخاب رشته، رتبه در سهمیه و زیرگروههای مقابل آن است.
با توجه به ضریب درس ها، هر گروه آزمایشی چند زیر گروه دارد. هر داوطلب به تعداد زیر گروه ها، رتبه دارد.
برای انتخاب هر رشته، باید بدانید آن رشته، در کدام زیر گروه قرار دارد و وضعیت شما در آن زیر گروه چگونه است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
واقعا چند روز نرسیدیم اصلأ درست دفترچه راهنما را بخوانیم و مشاوره بگیریم.
#نه_به_تمدید_مهلت_انتخاب_رشته
#نه_به_تمدید_مهلت_انتخاب_رشته
تمامش کنید خسته شدیم.
#نه_به_تمدید_مهلت_انتخاب_رشته
تشکر