فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ برای ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی از ۲۹ مرداد شروع شد و ۱ شهریور ماه به پایان رسید. پس از اعلام نتایج اولیه این آزمون در ۳۱ شهریور، فرآیند انتخاب رشته داوطلبان از ساعت ۲۰ روز چهارشنبه ۲ مهر شروع شد و مقرر بود ساعت ۲۴، یکشنبه ششم مهر به پایان برسد که به منظور در نظر گرفتن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که موفق به انتخاب رشته نشده بودند و همچنین به دلیل اعمال اصلاحات در دفترچه انتخاب رشته و اضافه شدن کد رشته محلهای جدید این مهلت مجددا تمدید شد.
او افزود: مهلت انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری ساعت ۲۴ امروز دوشنبه، ۷ مهر به پایان میرسد و به دلیل فشردگی زمانی در سایر فرآیندهای آزمون سراسری این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
سخنگوی سازمان سنجش اضافه کرد: تا صبح امروز (دوشنبه، ۷ مهر) تعداد ۳۹۶ هزار و ۴۰۲ داوطلب کنکور سراسری اقدام به انتخاب رشته کرده اند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش در ادامه اظهار کرد: از تعداد یک میلیون و ۱۶۶ هزار داوطلب حاضر در جلسه آزمون، یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۰۶ نفر مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری ۹۹ شدهاند.
سخنگوی سازمان سنجش افزود: در گروه آزمایشی ریاضی و فنی تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۲۰ داوطلب، در گروه آزمایشی تجربی ۳۵۲ هزار و ۹۲۳ نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۱۴ هزار و ۴۷۱ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر ۸۰ هزار و ۸۶ داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز تعداد ۱۲۹ هزار و ۵۰۶ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.
مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه با بیان اینکه ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ نفر ظرفیت کنکور سراسری ۹۹ است، اضافه کرد: از این میزان فقط ۱۱۱ هزار و ۹ صندلی ظرفیت ورود به دورههای روزانه دانشگاههای دولتی است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش افزود: همه داوطلبان میتوانند در یک فرم و حداکثر تا ۱۵۰ رشته محل را انتخاب کنند. داوطلبان تا پایان مهلت ثبت نام میتوانند تا هشت بار اقدام به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود کنند.
چند نکته مهم
فراموش نکنید، بعد از پایان مهلت ویرایش، امکان جا به جایی رشتههای انتخابی در فرم انتخاب رشته نیست.
پس از اعلام نتایج نهایی «درهفته اول آبان ماه ۹۹» امکان تغییر رشته قبولی، در بین مجموعه رشتههایی که انتخاب کرده اید نیست.
رتبه داوطلبان از سهمیههای مختلف، باهم قابل مقایسه نیست.
در قسمت نمره خام «نمره درصدی» درسهای امتحانی خود را میبینید. برای داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی «داوطلبان نظام آموزشی غیر ۳-۳-۶» علوم تجربی «داوطلبان نظام آموزشی غیر ۳-۳-۶» و علوم انسانی «داوطلبان هر دو نظام آموزشی» در ذیل نمره خام هر یک از دروس تخصصی، نمره همترازی «ملاک عمل» نیز درج شده است که نمرات همترازی، ملاک عمل برای محاسبه نمرات کل نهایی هر داوطلب در هر زیرگروه است.
مهم ترین معیار برای انتخاب رشته، رتبه در سهمیه و زیرگروههای مقابل آن است.
با توجه به ضریب درس ها، هر گروه آزمایشی چند زیر گروه دارد. هر داوطلب به تعداد زیر گروه ها، رتبه دارد.
برای انتخاب هر رشته، باید بدانید آن رشته، در کدام زیر گروه قرار دارد و وضعیت شما در آن زیر گروه چگونه است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/