رئیس دانشگاه الزهرا (س) به بیان توضیحاتی درباره روند رشد دانشگاه‌های دخترانه در کشور و مشکلاتی که به این وسیله پدید آمده است پرداخت.

مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا (س) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روند رشد و توسعه دانشگاه‌های تک جنسیتی و دخترانه در کشور، اظهار کرد: دانشگاه الزهرا (س) به عنوان تنها دانشگاه تک جنسیتی کشور با قدمت بیش از پنجاه سال یک فرصت و ظرفیت خوب برای تحصیل دختران داوطلب است.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: در این دانشگاه زمینه‌های رشد و مهارت آموزی دختران به خوبی در دانشگاه الزهرا (س) فراهم شده است.

ملانظری درباره دلیل بسته شدن برخی از دانشگاه‌های تک جنسیتی در شهرستان‌ها، بیان کرد: تکثیر دانشگاه‌های دخترانه در سطح کشور یک مقدار عجولانه صورت گرفت اگر چه که می‌توانست اتفاق خوبی باشد، اما اگر تفکیک دانشگاه‌ها و ایجاد دانشگاه تک جنسیتی با تدبیر بیشتر و زیر ساخت‌های لازم نباشد قطعا بیشتر از آنچه مفید باشد آسیب زننده است.

او ادامه داد: دانشگاه‌هایی در سال‌های گذشته بدون وجود زیر ساخت مناسب به عنوان دانشگاه‌های تک جنسیتی در شهرستان‌ها ایجاد شدند که نتوانستند موفق باشند. اما تعداد محدودی از این دانشگاه‌های دخترانه‌ نتوانستند به موفقیت نسبی دست پیدا کنند.

ملانظری افزود: جدی‌ترین عامل عدم موفقیت دانشگاه‌های تک جنسیتی تعداد رشته‌های محدودی است که دارند. دانشگاه الزهرا (س) با این هدف تاسیس شد که تمام نیازهای دانشجویان دختر را برطرف کند که در این زمینه هم موثر و موفق بوده است.

او در پایان یادآوری کرد: دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) فرصت‌های زیادی پیش رو دارند. این دانشگاه با دارا بودن بیش از ۶۹ گروه آموزشی در حال فعالیت است و تمام رشته‌های دانشگاهی به جز رشته‌های پزشکی را دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.