به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کلم بروکلی از سبزیهای خوشمزهای محسوب میشود که میتوان آن را به صورت خام یا کبابی مصرف کرد. کلم بروکلی خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. این سبزی سرشار از مواد مغذی نظیر ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم، منگنز و فسفر بوده و در پیشگیری از انواع سرطان، کاهش کلسترول خون، افزایش جذب انواع ویتامینها و مواد معدنی، سم زدایی بدن و تقویت بینایی مفید است. کبابی کردن کلم بروکلی سبب ترد شدن آن میشود. اگر به کلم بروکلی کبابی پنیر اضافه کنید، خوشمزگیاش چندین برابر میشود. برای خوش طعم کردن این پیش غذا میتوانید از انواع مختلف پنیر استفاده کنید. ما در اینجا طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر پارمسان و پنیر رومانو را به شما آموزش میدهیم. پنیر پارمسان از شیر گاو، و پنیر رومانو از شیر گوسفند تهیه میشود. اگر شما هم میخواهید این پیش غذای لذید و مهیج را امتحان کنید، در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر
کلم بروکلی چهار فنجان
کره دو قاشق سوپخوری
سیر دو حبه
آرد گندم دو قاشق سوپخوری
شیر سه چهارم فنجان
پنیر پارمسان نصف فنجان
پنیر رومانو نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کلم بروکلی کبابی با پنیر
فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. در یک قابلمه کلمه بروکلی را قرار دهید و روی آن آب بریزید. آب باید روی کلم را بپوشاند. سپس قابلمه را روی گاز قرار داده و اجازه دهید به مدت دو تا شش دقیقه بپزد. سپس با کمک یک آبکش، آب قابلمه را دور ریخته و کلم بروکلی را در یک ظرف بریزید.
یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن کره بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط آب شود. سپس به آن آرد گندم را اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که حبابدار شود روی اجاق بماند. آرام آرام شیر را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. اجازه دهید مواد داخل قابلمه به مدت یک دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی گاز بردارید. مواد به دست آمده را با کلم بروکلی بخارپز شده در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
داخل ظرف فر فویل آلومینیومی گذاشته و کلم بروکلی و مواد ترکیبشده با آن را به ظرف منتقل کنید. سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد. اگر طعم شور یا تند دوست دارید، میتوانید مقدار آنها را کم یا زیاد کنید. پنیر پارمسان و پنیر رومانو را رنده کرده و سپس به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ظرف را داخل فر گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه و تا زمانی که رنگ آن طلایی شود در فر بماند. حالا کلم بروکلی شما آماده است.
نکات
برای اطمینان از پخته شدن کلم بروکلی، یک چنگال در ساقه آن فرو کنید، اگر نرم بود یعنی پخته است.
به طور دلخواه میتوانید قبل از گذاشتن کلم بروکلی در فر، روی آن کمی روغن زیتون بریزید.
مقدار پنیر را میتوانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
این غذا میتواند یک دورچین خوشمزه برای استیک و سایر غذاهای گوشتی باشد.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/