دانشمندان آمریکایی در تلاش هستند تا با یک فناوری نوین بتوانند چوب را به مواد غذایی تبدیل کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از فواید گسترش روز افزون علم کاهش مرگ و میر جهانی است. همین امر از ۱۹۶۰ تا به امروز سبب افزایش شدید جمعیت جهان شده است. هم اینک ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر بر روی کره زمین زندگی می‌کنند.

یکی از چالش‌های بزرگ در این زمینه بی تردید تامین نیاز‌های غذایی این جمعیت عظیم است. تنها تصور کنید اگر قرار باشد جمعیت کره زمین در هفته به طور میانگین نیازمند ۱۰۰ گرم گوشت باشد، باید بیش از ۴۵ میلیون تن گوشت در یک سال در جهان تولید شود. با این وجود به طور قطع نیاز‌های انسان بسیار فراتر از ۱۰۰ گرم گوشت است. از همین رو، تامین منابع غذایی برای انسان یکی از موضوعاتی است که دانشمندان به طور گسترده در حال کار بر روی آن هستند و به تازگی محققان به فناوری جدیدی در این زمینه دست یافته اند.

براساس اعلام سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تامین پروتئین حیوانی لازم برای جمعیت جهان در سال‌های آتی بسیار مشکل خواهد بود. پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ نیاز جهانی برای پروتئین حیوانی دو برابر شود. از همین رو دانشمندان می‌گویند باید به فکر جایگزینی مناسب برای تامین نیاز‌های انسانی بود. دانشمندان آمریکایی شرکت فناوری آربیوم در همین راستا در حال کار بر روی تبدیل چوب به پروتئین هستند.

این شرکت آمریکایی می‌گوید می‌تواند طی یک فرآیند ۷ روزه بدون آلودگی زیست محیطی محصولی تولید کند که  چوب را به پروتئین قابل استفاده برای انسان و حیوان تبدیل می کند. در این فرآیند چوب در طی یک فناوری پیچیده تخمیر می‌شود.

مارک چورل، مدیر اجرایی این شرکت در این رابطه گفت: ما بسیار خرسندیم که به آخرین فناوری روز جهان برای چنین کاری دست یافته ایم و می‌توانیم با کمک این فناوری بدون آنکه به کره زمین آسیب وارد کنیم مواد غذایی لازم برای مردم تامین کنیم.


بیشتر بخوانید


دانشمندان آمریکایی امیدوار هستند بتوانند این فناوری را هر چه سریعتر تجاری سازی کنند. با این حال هنوز ابعاد مختلف این فناوری تشریح نشده است. پیش تر دانشمندان درباره استفاده از هر گونه مواد غذایی تراریخته و اصلاح ژنتیکی شده هشدار داده بودند. پیدا کردن جایگزین‌هایی برای تامین مواد غذایی در جهان یکی از مهمترین مسائلی است که دانشمندان برای کاهش آسیب زیست محیطی به دنبال آن هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار