شرایط ابطال پروانه چرای دام در استان چهارمحال و بختیاری اعلام شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، شرایط ابطال پروانه چرای دام بر اساس فصل چهارم اصلاحیه شیوه نامه فنی و اجرایی بهره برداری از مراتع کشور از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری اعلام شد.


بیشتر بخوانید


بر این اساس در موارد زیر پروانه چرای دام ابطال می‌گردد؛

١- جعل در مفاد مندرج در پروانه چرای دام با تشخیص مراجع ذی‌صلاح
٢- در مواردی که دارنده پروانه چرای دام، مرتع را اجاره دهد.
تبصره: احراز اجاره مرتع منوط به تنظیم صورتجلسه تحقیقات محلی توسط مامورین (ضابطین دادگستری) اداره کل (اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان) منضم به سایر مدارک و مستندات و ارایه آن به کمیسیون موضوع بند ۱۰ این فصل خواهد بود.
٣- ترک حرفه مرتعداری به مدت دو سال متوالی، بدون اعلام کتبی به اداره کل
۴- هرگونه تغییر کاربری اراضی ملی در محدوده پروانه چرای دام بدون اخذ مجوز قانونی
۵- عدم اجرای مفاد مندرج در پروانه چرای دام از قبیل ظرفیت چرا، مدت و زمان استفاده از مرتع‌
تبصره: در صورت عدم رعایت این بند، اداره کل و یا ادارات تابعه پس از دو بار اخطار و ابلاغ رسمی (حداقل در دو فصل چرا) به متخلفین و در صورت عدم رعایت این بند برای بار سوم، نسبت به ابطال پروانه چرای دام اقدام می‌نماید.
۶- عدم پرداخت سالیانه حقوق دولت و عوارض قانونی ناشی از تمدید پروانه چرای دام بدون عذر موجه
٧- در صورت عدم رعایت مفاد بند ٢٠ و تبصره ذیل آن، بند ۳۹ و تبصره دو تبصره دو ذیل بند ۴۶ فصل دوم این شیوه‌نامه
٨- عدم اجرای مفاد بند ۴۸ فصل دوم این شیوه نامه
۹- مرتع دار بدون کسب موافقت کتبی اداره کل، پروانه چرای دام خود را به شخص دیگری اعم از حقیقی یا حقوقی انتقال دهد و به فروش رساند.
١٠- تشخیص موضوع ابطال پروانه چرای دام در خصوص بند‌های ٩،٨،٧،۶،۵،۴،٣،٢،١ این فصل بر عهده کمیسیون بند ۴۲ بوده و حداکثر سه ماه پس از ابلاغ تصمیم کمیسیون بند ۴۲، قابل تجدید نظر در کمیسیون بند ۴۹ می‌باشد.
تبصره: تصمیم کمیسیون بند ۴۹ قطعی و لازم الاجراست و اداره کل مکلف است تصمیمات اتخاذی کمیسیون را در اولین فرصت اجرا نماید. معترض به تصمیم کمیسیون می‌تواند پس از ابلاغ برای اشخاص داخل کشور، به مدت ٣ ماه و برای اشخاص مقیم خارج از کشور، ۶ ماه در راستای تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، در آن مرجع ثبت اعتراض نماید.
١١- با اعلام کتبی مرتع دار به اداره کل مبنی بر انصراف از بهره‌برداری از مرتع، پروانه چرای دام باطل می‌گردد.
١٢- اجرای تبصره ۳ ماده ۹ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح تبصره (۱) ماده (۴۷) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مصوبه ٩١/١/٢٠ هیات وزیران
١٣- در صورت درخواست مرتعداران جهت تغییر محل تعریف دام، پروانه چرای دام صادره باطل خواهد شد.
تبصره: تصمیم گیری در این مورد با کمیسیون بنده ۴۹ خواهد بود.
١۴- در صورت واقع شدن محدوده پروانه چرای دام در محدوده شهر‌ها که طرح جامع یا تفصیلی جدید آن‌ها به تصویب مراجع قانونی ذیربط رسیده باشد به شرط رعایت و پرداخت حقوق بهره برداران توسط دستگاه متولی، پروانه چرای دام باطل می‌گردد.
١۵- انعقاد قرارداد اجرای طرح‌های موضوع تبصره (۱) ماده (۳) قانون اصلاح قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، مصوبه ۱۳۴۸ و اصلاحیه‌های بعدی آن

انتهای پیام/خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار