سجادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، با بیان این که سطح زیر کشت آلوبخارا در این شهرستان ۱۹۱ هکتار است، گفت: امسال از این سطح زیر کشت حدود ۳۹۰ تن محصول برداشت شد.
او افزود: پارسال میزان تولید آلوبخارا در شهرستان قاین حدود ۴۷۰ تن بوده است.
سجادی بیان کرد: برداشت آلوبخارا از باغات این شهرستان اواسط شهریور ماه آغاز میشود و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین عنوان کرد: درآمد سالانه قاین از این محصول حدود ۴۶ هزار و ۸۰۰ میلیون ریال است.
بیشتر بخوانید
او ادامه داد: از هر هکتار زیر کشت آلوبخارا در این شهرستان حدود ۴ تن محصول برداشت میشود.
سجادی اظهار کرد: سرمازدگی فروردین ماه امسال سبب کاهش عملکرد این محصول در قاین شده است.
شهرستان قاین بیشترین میزان تولید این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.
طبع آلو بخارا سرد و تر است و به همین دلیل برای سردرد و کاهش حرارت بدن بسیار مفید است.
انتهای پیام/ ر