به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید نظام حبیب پور اظهار داشت: امسال در مجموع ۲۵ طرح پژوهشی پس از اعلام فراخوان در شهریورماه ۹۹ توسط اساتید و پژوهشگران دانشکدههای فنی و حرفهای استان فارس به دبیرخانه شورای پژوهشی استان ارسال و در کمیته پژوهشی مورد داوری قرار گرفت.
او با بیان اینکه پس از اعمال نقطه نظرات اصلاحی تعداد ۲۲ طرح مورد تایید قرار گرفته و در سامانه طرحهای پژوهشی دانشگاه بارگذاری شد، تصریح کرد: این طرحهای پژوهشی کاربردی در راستای حل معضلات و مشکلات صنعت موثر است.
این مقام مسئول گفت: با توجه به اینکه رسالت دانشگاه فنی و حرفهای در طرحهای پژوهشی رفع نیازها و مشکلات صنعت میباشد، محوریت و موضوع طرحهای ارسالی با نگاه مهارتی و کاربردی در صنعت است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس بیان کرد: در سال ۹۸ نیز تعداد ۳۲ طرح توسط دبیرخانه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفهای استان وصول شد که در نهایت ۹ طرح در راستای پژوهش، کاربردی و نوآورانه در دانشگاه فنی و حرفهای کشور به تصویب رسیده و اجرا شده است.
او بیان کرد: همچنین در راستای جهش تولید نیز پس از اعلام فراخوان طرحهای مشارکتی با صنعت، از تعداد هشت طرح پذیرفته شده دانشگاه فنی و حرفهای کشور در معاونت علمی ریاست جمهوری، سه طرح آن مربوط به پژوهشگران دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس بوده است که با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری توسط دانشگاه و صنعت به اجرا در میآیند.
حبیب پور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۰۰ استاد مدعو در دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس مشغول تدریس هستند گفت: متاسفانه تنها اساتید و پژوهشگران رسمی امکان ارائه طرحهای پژوهشی دارند که درخواست ما این است با توجه به استقبال اساتید مدعو طوری شرایط فراهم شود که آنان نیز بتوانند نسبت به ارسال طرحهای پژوهشی خود اقدام کنند.
معاون دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس خاطرنشان کرد: در صورتی که امکان ارسال طرحهای پژوهشی توسط استادان مدعو و حتی کارکنان فراهم شود با توجه به گستردگی تعداد واحدهای دانشگاهی در دانشگاه فنی وحرفهای استان فارس میتوانیم طرحهای پژوهشی بیشتری را در سامانه طرحهای پژوهشی داشته باشیم.
انتهای پیام/