به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توپک سیبزمینی بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما میتواند یک پیش غذا یا وعده اصلی جذاب باشد. برای درست کردن توپک سیبزمینی در خانه میتوانید سیبزمینی پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپهای کوچک دربیاورید، توپک سیبزمینی را میتوانید در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید.
مواد لازم
توپک سیبزمینی ۲۰۰ گرم
پیاز نگینی خردشده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
کرفس نگینی خرد شده یک ساقه کوچک
هویج نگینی خرد شده یک عدد
نخود فرنگی پخته و آبکش شده ۵۰ گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده دو عدد
قارچ ورقهای ۱۰۰ گرم
جعفری خردشده ۱۰ گرم
پنیر موتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
در تابهای روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا شفاف شود. گوشت چر خکرده را اضافه ومرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.
رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید تا رب رنگ بیندازد و آنگاه، کرفس و هویج را اضافه و تفت دهید تا نرم شود. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود آنگاه گوجهفرنگی و مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه و وقتی مواد غلیظ شد جعفری را به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
مایه گوشت را کف قالب نسوز بریزید و توپکهای سیبزمینی را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند و روی مایه گوشت بریزید.
حالا پنیر موتزارلای رنده شده را روی توپکها ریخته و ۱۰ دقیقه در فر داغ شده بپزید تا پنیر ذوب شود. توپک شفرد شما آماده است.
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/