به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ مهدیه کارگر، رئیس مرکز مشاوره پلیس کرمان با اعلام اینکه مرکز مشاوره آرامش پلیس یکی ازمراکزی است که در زمینه کاهش و پیشگیری آسیبهای اجتماعی نقش شایانی داشته است، گفت: ۷۵ درصد پروندههای وارده به این مرکز از طریق مراجعه حضوری، تلفنی و یا ارجاع کلانتریهای سطح شهر طی پارسال به صلح و سازش ختم شده است که این امر بیانگر اهمیت وجود و توسعه این مراکز در ارتقای سلامت روان و آرامش جامعه است.
او با اشاره به کیفیت بالای خدمات مشاورهای نیروی انتظامی و استفاده از نیروهای مجرب در حوزه روانشناسی، افزود: طی پارسال بالغ بر سه هزار مشاوره تربیتی، خانوادگی، آموزشی و روانسنجی در مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان ارائه شده است.
سرهنگ کارگر با بیان اینکه مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان در ارائه آموزشهای مشاورهای و مشاورههای فردی و خانوادگی به خوبی ورود کرده است، تصریح کرد: مرکز مشاوره پلیس در راستای اقدامات مددکاری و اجتماعی نیروی انتظامی راه اندازی شده؛ زیرا کمبود مهارتهای زندگی و توجه نکردن به مشاوره موجب افزایش مشکلات اجتماعی از جمله مشکلات خانوادگی، طلاقهای عاطفی و... می شود که در نهایت نیاز به مداخله انتظامی خواهد بود.
او به فعالیت ۱۹ ساله مرکز مشاوره آرامش پلیس اشاره کرد و بیان داشت: رویکرد فعالیتهای مراکز مشاوره پلیس بر مبنای پیشگیری و ارتقای سلامت روان و افزایش مهارتهای زندگی در بین مراجعان شکل گرفته که تاکنون نیز به خوبی نتیجه بخش بوده است.
رئیس مرکز مشاوره پلیس کرمان گفت: مرکز مشاوره آرامش پلیس در بسیاری از موارد به مراکز مداخله در بحران بهزیستی و اورژانس اجتماعی نیز کمک کرده و همواره بر مبنای تعامل با سایر دستگاهها برای ارتقای سلامت در جامعه تلاش میکند.
او امانتداری را شرط اول در فعالیتهای مرکز مشاوره آرامش پلیس کرمان عنوان کرد و افزود: تمامی موارد مطروحه در پروندههای وارده به این مرکز، محرمانه باقی میمانند و این مرکز بر مبنای امانتداری و صحت عمل توانسته اعتماد بسیار خوب مردم را جلب کند.
کارگر بر لزوم ارتقای فرهنگ مشاوره در حوزههای مختلف تاکید و تصریح کرد: داشتن جامعه سالم و به دور از هرگونه تخلف و آسیب اجتماعی یک هدف والا است که بر مبنای توسعه آموزشهای همگانی و فعالیتهای مشاورهای و مددکاری دست یافتنی خواهد بود.
رئیس مرکز مشاوره پلیس کرمان بیان داشت: با حضور مشاوران و مددکاران در هر کلانتری میتوان گامهای موثری به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی در هر حوزه استحفاظی برداشت و از سطح خرد تا کلان این اقدامات موثر را فراگیر کرد.
کارگر گفت: علاوه بر حضور مشاوران و مددکاران در اداره مشاوره مرکز استان، مددکاران و مشاوران در کلانتریها نیز برای پیگیری مشکلات مردم و نقش آنها در روند پروندهها حضوری پررنگ دارند و خدمات رایگان ارائه میدهند.
انتهای پیام/ب