به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، نصراله نوروزی رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر گفت: بیش از ۴۰۰ نیروی فعال در آموزش و پرورش استثنایی استان هدایت دانش آموزان با نیازهای ویژه را بر عهده دارند.
او، با بیان اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه به جز فرایند آموزشی به مشاور، توانبخش و مددکار نیز نیاز دارند، ادامه داد: بیشتر دانش آموزان مخاطب آموزش و پرورش استثایی با توجه شرایط از خدمات لازم بهره مند میشوند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر گفت: در سال کنونی بیش از هزار و صد دانش آموز استثنایی با معلولیتهای هفت گانه داریم که از این تعداد ۷۱۲ دانش آموز پسر و ۴۲۴ دانش آموز آن نیز دختر است.
بیشتر بخوانید
نوروزی با بیان اینکه شرایط کرونایی حاضر کار آموزش دانش آموزان استثنایی را سخت کرده است، عنوان کرد: فعالیتهای مدارس زیر مجموعه آموزش و پرورش استثنایی استان مانند دیگر نهادهای آموزشی و پرورشی در سامانه شاد انجام میشود.
او افزود: آموزش این گروه از دانش آموزان باید بیشتر به صورت حضوری باشد، تا روند تحصیلی دانش آموزان با اختلال روبهرو نشود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان بوشهر با بیان اینکه بستر شاد یک ظرفیت باالقوه برای برای دانش آموزان است، بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از دانش آموزان نمیتوانند از وسایل ارتباطی مجازی استفاده کنند عدالت آموزشی حکم میکند آموزش به شیوههای دیگر با در دستور کار قرار گیرد.
نوروزی گفت: نقش والدین در آموزش بسیار مهم و حیاتی است و والدین باید به عنوان همیار معلم نقش خود را به خوبی ایفا کنند و از آموزش دانش آموزان و هدایت آنها در فضای مجازی غافل نشوند.
انتهای پیام/ک