مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم گفت: پروژه جهش تولید در سطح دانشگاه‌ها با توافق بنیاد ملی نخبگان انجام می‌شود.

محمد سعید سیف، مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تایید ۱۳ پروژه جهش تولید در سطح دانشگاه‌ها با توافق بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۹ با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها به منظور بهبود وضعیت استان‌ها و شرایط کشور هماهنگی‌های مربوطه را انجام دادیم.

او افزود: به منظور رفع مشکلات کشور طرح‌های متفاوتی به دست ما رسید که تصمیم گرفتیم بخشی از آن‌ها را از طریق حمایت‌های وزارت علوم و بخشی دیگر را از طریق سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف که برنامه‌هایی برای توسعه و پیشرفت مسائل علمی دارند، تحقق ببخشیم.

سیف با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان حمایت‌های زیادی به منظور رفع مشکلات کشور با همکاری دانشگاه‌ها انجام داده است، تاکید کرد: طبق تفاهم نامه وزارت علوم با بنیاد ملی نخبگان کشور قرار بر این شد که آنان بخشی از طرح و پروژه‌های ما را حمایت کنند و با این نوع همکاری‌ها به دنبال ماموریت گرایی دانشگاه‌ها در استان‌ها هستیم تا بتوانند با شناسایی مسائل و مشکلات نقش جدی تری را دنبال کنند.

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم تصریح کرد: با استانداری‌ها مکاتبه‌ای انجام داده ایم و با در جریان قرار دادن آن‌ها مقرر شده است تا هم افزایی بهتری بین دانشگاه‌ها و استانداری‌ها به منظور انجام فعالیت‌های هدفمند و سودمند صورت بگیرد همچنین برنامه‌های علمی روز به روز پیشرفت موثری برای رفع مشکلات جامعه داشته باشند.

ماموریت گرایی دانشگاه‌ها باید در اولویت قرار بگیرد

سیف با اشاره به برنامه ریزی وزارت علوم برای تقویت ارتباط بین استانداری‌ها و دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید در سطح کشور ماموریت‌ها و فعالیت‌های هدفمند و تقاضا محوری که مرتبط با استان و منطقه است، در اولویت قرار دهند و در دفتر ارتباط با صنعت علاقه‌مند هستیم تا از همه ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده کنیم همچنین  از همه ارگان ها، سازمان‌ها و وزارت خانه‌های فعال در این عرصه تقاضای مشارکت داریم.

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم ادامه داد: باید از ظرفیت‌های موجود در وزارت علوم و وزارت خانه‌های دیگر استفاده کنیم تا در استان‌ها شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی با استفاده بهینه از مزیت‌های اقلیمی و صنعتی پیش رو باشیم و با بها دادن می‌توانیم زنجیره اقتصادی و بازاریابی این مجموعه‌ها را تقویت کنیم تا اشتغال و درآمد مناسب تری در اختیار دانشجویان و فارغ التحصیلان ایرانی قرار بگیرد.

سیف تاکید کرد: در طرح رفع و بهبود مشکلات و نیاز‌های صنعتی، مواردی از جمله سوق دادن دانشگاه‌ها به سمت و سوی طرح‌های کاربردی، هدفمند کردن فعالیت‌های تحقیقاتی دانشگاه‌ها مانند فرصت‌های مطالعاتی، پایان نامه‌ها و کارآموزی، کمک به صنایع به منظور حل موانع تولید و بهبود بهره‌وری، کمک به افزایش تولید و تشکیل تیم‌های منسجم تحقیقاتی در دانشگاه برای کمک به صنعت به عنوان اهداف اصلی وزارت علوم در نظر گرفته شده است.

او در پایان یادآوری کرد: رفع مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی، آبزیان، بهبود و فرآوری محصولات کشاورزی، تولید خوراک دام، گردشگری، معدن، صنایع شیمیایی و ساخت تجهیزات با دانش فنی داخلی که به عنوان طرح‌هایی شناخته شده اند، در وزارت علوم مورد تاکید قرار دارند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار