به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مردم دنیا هر ساله هزینهی بسیار زیادی صرف محصولات لاغری میکنند. به علاوه، بخش قابل توجهی از افراد مقطعی از زندگی خود را در رژیمهای لاغری به سر میبرند. رژیم گرفتن یکی از آن مقولههایی است که باورهای نادرست و ایدههای نامعقول زیادی دربارهی آن وجود دارد، ایدههایی که در این مطلب به برخی از آنها خواهیم پرداخت.
در ادامه با رژیمهای لاغری عجیب و غریبی آشنا میشویم که در گذشته طرفدار داشتند یا هنوز هم رایج اند.
۱- رژیم زیبای خفته
رژیم زیبای خفته از این ایده به وجود آمده که وقتی خواب هستیم چیزی نمیخوریم. طرفداران این رژیم از داروهای آرامبخش استفاده میکنند تا در طول روز بخوابند و غذایی نخورند. یکی از افراد مشهوری که این رژیم را امتحان کرد الویس پرسلی بود. او که تلاش داشت وزن خود را کم کند، به مدت چند روز با استفاده از دارو به کما رفت.
اعتیاد دارویی و افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت، خطرات این رژیم غذایی هستند.
بیشتر بخوانید
۲- رژیم سیگار
رژیم سیگار از برنامهی تبلیغاتی یک برند سیگار به نام لاکی استرایک در دههی ۱۹۲۰ میلادی به وجود آمد که شعارش این بود: «به جای شیرینی لاکی بردارید.» نیکوتین موجود در سیگار میتواند به سرکوب اشتها کمک کند، اما مصرف سیگار ریسک بروز دیابت، حمله قلبی و سرطان سینه را افزایش میدهد. بهای سنگینی است برای داشتن یک اندام باریک.
۳- رژیم هَله لویا
غذای اصلی هواداران رژیم هَله لویا مواد غذایی و سبزیجات خامی است که در کتاب مقدس از آنها نام برده شده تا بدن را از سموم پاک کنند. این رژیم غذایی طرفداران زیادی دارد، اما در عین حال، رژیم بسیار سختگیرانه و نامتعادلی است و اجازهی خوردن محصولات حیوانی و فرآوری شده را نمیدهد.
۴- رژیم کرم نواری
این رژیم مشمئز کننده در عصر ویکتوریایی آغاز شد، زمانی که زنان در تلاش برای تطبیق خود با استانداردهای زیبایی پا را از حد فراتر میگذاشتند. در قرن بیستم، شایعه شد ماریا کالاس، خوانندهی مشهور اپرا برای کم کردن وزنش کرم نواری بلعیده بود. با این حال، احتمالاً این شایعه حاصل یک کلاغ چهل کلاغ کردنهای مردم بود. کسانی که سعی میکردند با این رژیم وزن خود را کم کنند درواقع یک قرص حاوی تخمهای کرم نواری میخوردند. این کار باعث کاهش وزن میشد، اما با اسهال، حالت تهوع و تب همراه بود.
۵- رژیم پنبه
در سال ۲۰۱۳ ویدئویی در یوتیوب منتشر شد که چند شخص را در حال بلعیدن پنبههای آرایشی آغشته به شربت نشان میداد. ایدهای که پشت این ترند وجود داشت آن بود که پنبه شکم تان را سیر میکند و بنابراین میتوانید آنها را به جای غذا بخورید. البته آن افراد فراموش کرده بودند که بیشتر پنبههای آرایشی از پنبه درست نمیشوند و حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی هستند که میتوانند رودهها را به راحتی مسدود کنند.
۶- رژیم سرکه
چهرههای مشهور قرن نوزدهم هم به اندازهی سلبریتیهای امروزی علاقهی زیادی به رژیم گرفتن داشتند. جورج گوردون بایرون، شاعر قرن نوزدهم از زمان تحصیل در دانشگاه شروع به رژیم گرفتن کرد. او بیسکوییت، نوشابه و سیب زمینی با سرکه میخورد. رژیم غذایی بایرون با گذشت زمان و بالا رفتن سنش تغییر زیادی نکرد و شامل تنها یک برش کوچک نان برای صبحانه و یک سالاد سبک برای شام میشد. بایرون قبل از هر وعدهی غذا برای سرکوب اشتهایش چندین قاشق سرکه میخورد.
توجه داشته باشید که مصرف زیاد سرکه میتواند برای سلامت مضر باشد. این کار به از بین رفتن مینای دندان، سوزش گلو و مشکلات گوارشی میانجامد.
۷- رژیم بینایی
رژیم بینایی در دههی ۲۰۰۰ توسط یک مخترع ژاپنی به وجود آمد. بر اساس ایدهی او، رنگهای قرمز و زرد اشتها آورند، اما رنگ آبی اینگونه نیست. نظریهی او آن بود که با زدن عینکی که عدسی آن آبی رنگ باشد میتوان کاری کرد که غذا برایتان کمتر اشتها آور به نظر برسد و در نتیجه غذای کمتری بخورید. هیچ مدارک و شواهد متقاعد کنندهای در اثبات کارایی این ترفند وجود ندارد.
۸- رژیم جویدن
هوراس فلچر در اوایل قرن بیستم با عنوان «جوندهی بزرگ» شهرت یافته بود. ایدهی او آن بود که غذا را به عمد ۳۲ تا ۸۰ بار بجوید، تا جایی که غذا حالت مایع پیدا کند و بعد باقیماندهی غذا را تف کنید. گرچه هیچ مدرک علمیای که کارایی این رژیم غذایی را اثبات کند وجود ندارد، اما افراد مشهوری همچوری فرانتس کافکا نویسندهی شهیر، تئوردور روزولت رئیس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا و جان دی. راکفلر تاج مشهور، از آن استفاده کرده بود.
۹- رژیم اندی وارهول
اندی وارهول، هنرمند مشهور آمریکایی در کتاب خود به نام «فلسفهی اندی وارهول» روش خود برای رژیم گرفتن را عنوان کرد. او اذعان کرد که هر بار که به رستوران میرفت، غذایی را سفارش میداد که دوست نداشت. در انتها، او از رستوران یک ظرف میگرفت و تقریباً همهی غذایش را در آن میگذاشت و بعد آن را در خیابان برای افراد بی خانمان میگذاشت.
۱۰- رژیم کوکی
رژیم کوکی را دکتر سنفورد سیگال در سال ۱۹۷۵ اختراع کرد. در این رژیم فرد به جای صبحانه، ناهار و شام، شش کوکی مخصوص برای کنترل کالری دریافتی خود میخورد. این کوکیها از جو دو سر، میوه و اسیدهای آمینه درست شده اند و طعمهای مختلفی دارند. بعضی متخصصان تغذیه مطمئن نیستند که این رژیم بازدارنده به اندازهی کافی متعادل یا برای سلامت خوب باشد.
۱۱- رژیم پاکسازی اساسی
در این رژیم که بیانسه، خوانندهی مشهور از طرفداران آن است، فرد یک لیموناد سم زدای مخصوص را جایگزین وعدههای غذایی معمول میکند. این لیموناد از آب لیموترش، سیروپ تازهی افرا و فلفل هندی درست میشود. مشکل این رژیم آن است که با وجود اینکه اجازه میدهد سریع وزن کم کنید، اما به محض اینکه به رژیم غذایی عادی تان برگردید، وزنی که کم کرده بودید برخواهد گشت.
۱۲- رژیم بخیه زبان
رژیم بخیه زبان را یک جراح زیبایی به نام دکتر چوگی اختراع کرد. در این رژیم چندین بخیه به زبان زده میشود. در نتیجهی این کار، مصرف مواد غذایی جامد به قدری دردناک میشود که فرد چارهای جز روی آوردن به رژیمی که تنها غذای آن مایعات باشد را ندارد. بخیهها یک ماه روی زبان فرد میماند و بعد از آن با عمل جراحی دیگری، بخیهها برداشته میشود.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/
مگه داریم خدای من
اینا دیوانن
آخه به این کارا میگن رژیم؟؟؟؟؟