مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز گفت: در استان سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گوشت گوساله و گوسفندی تولید می‌شود.

مهرداد عبدالملکی، مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: سالانه به ۳۳ هزار و ۸۸۵ کیلوگرم گوشت قرمز برای مصرف مردم  البرز نیاز است که از این میزان فقط ۱۲ هزار و ۲۳۰ تن در داخل استان تولید می شود.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز افزود: از این میزان گوشت مورد نیاز، ۲۲ هزار تن (۶۵ درصد) به گوشت قرمز گوساله و ۱۱ هزار و ۸۸۵ کیلوگرم به گوشت قرمز گوسفندی (۳۵ درصد) اختصاص دارد.

عبدالملکی گفت: واحدهای دامداری استان ظرفیت سالانه تولید هشت هزار تن گوشت گوساله و ۴هزار و ۲۳۰ تن گوشت گوسفند را دارند.

او افزود : در استان البرز ۱۶۵ واحد گاوداری صنعتی با ظرفیت ۱۰۰ هزار و ۹۲۷ راس دام سنگین و یک هزار و ۵۶۹ واحد نیمه صنعتی و روستایی با ظرفیت ۵۴ هزار و ۸۴۰ راس دام سنگین وجود دارد.

مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز گفت: همچنین ۴ واحد صنعتی پرورش گوسفند و بز با ظرفیت ۲۱۰۰ راس و ۷۰۰ واحد سنتی روستایی و عشایری با ظرفیت ۳۵۵ هزار راس دام سبک در البرز مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام / ر .ن 

برچسب ها: گوشت قرمز ، راس دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.