به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش اسفناج را میتوانید با گوشت قرمز و مرغ درست کنید. ما این بار میخواهیم طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و مقوی است و گزینه خوبی برای مجالس و پذیرایی در مهمانیهایتان است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج با مرغ
مرغ نصف یک عدد
روغن یک قاشق غذاخوری
آلو بخارا به مقدار لازم
آب دو لیوان
سیر خرد شده دو حبه
زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
پیاز یک عدد
اسفناج یک کیلوگرم
گردوی رنده شده ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش اسفناج با مرغ
مرغ را بشویید سپس به تکههای متوسط خرد کنید. برحسب سلیقهتان از سینه یا ران مرغ استفاده کنید. تکههای مرغ را داخل آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود. داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید. حرارت را زیاد کنید و صیر کنید تا روغن داغ شود. پیازهای خرد شده را داخل روغن تفت دهید. حالا سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
تکههای مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد.
اسفناجها را بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آنها را خرد کنید. داخل یک قابلمه دیگر، اسفناجها را بپزید تا آب آن گرفته شود. سپس به مرغ اضافه کنید (برای پخت اسفناج، لازم نیست آب به آن اضافه کنید. چون خودش آب انداخته و میپزد).
در ادامه آلوها را با دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید با شعله ملایم، خورش به آرامی جا بیفتد. میتوانید برای چاشنی از مقداری آبلیمو یا آبغوره هم استفاده کنید.
۲۰ دقیقه مانده به آن که قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را سرو کنید، گردوهای رنده شده را اضافه کنید. گردوی خرد شده رمز خوشمزگی خورش شما است. چون هم طعم آن را بینظیر میکند، هم باعث روغن انداختن خورش میشود.
بعد از ۲۰ دقیقه خورش آماده است. در ظرف مناسب کنار برنج سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/