سازمان بهداشت جهانی با استناد به نتیجه گیری‌های یک گروه بین‌المللی متخصصان توصیه کرد، از داروی رایج ضد ویروس رمدسیویر برای درمان کووید ۱۹ استفاده نشود.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر استفاده نکردن از رمدسیویر برای بیماران کرونایی گفت: «رمدسیویر» برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بیمارستان‌ها در نظر گرفته نشده است و فرق نمی‌کند که شدت بیماری در آن‌ها در چه سطحی باشد.

طبق اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این دارو باعث افزایش احتمال درمان بیماران یا کاهش نیاز آن‌ها به تنفس مصنوعی شده باشد. در جهان، از «رمدسیویر» به عنوان یک داروی موثر برای ویروس کرونا استفاده می‌شود، اما نقش آن در درمان بالینی مبهم باقی مانده است.

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی، هنگام تدوین توصیه‌های خود، نتایج چهار آزمایش بین المللی را که شرکت بیش از هفت هزار بیمار را، در نظر گرفتند. مشخص شد که این دارو از نظرکاهش میزان مرگ و میر یا سایر نتایج مثبت مهم برای بیماران تأثیر قابل توجهی ندارد.

سازمان جهانی بهداشت روز ۱۱ ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات‌الریه با منشاء ناشناخته خبر دادند، اما دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید از نوع کرونا است. اکنون با گذشت چندین ماه، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما این بیماری هولناک به کشور‌های دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشور‌ها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش شیوع این بیماری از ماسک بهداشتی و دستکش استفاده کرده و فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کنند.

دوره نهفتگی بیماری کرونا به طور متوسط حدود ۱۴ روز است و علائم بیماری شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی و سر درد پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
چشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
شرم بر سازمان جهانی بهداشت با این توصیه های بی پایه و اساسش
آخرین اخبار