تشکیل دولت فراجناحی نه به واژه‌های جذاب نیاز دارد و نه به بحث و جدل‌های طولانی.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا در آستانه هر انتخاباتی دو جریان اصلی کشورمان یعنی اصلاح طلب و اصولگرا با چشم غره‌ای به یکدیگر خیره شده و منتظر حرکت مهره‌های شطرنج در صفحه رقابت توسط حریف خود هستند، از همین رو عده ای آمدند و یک پیشنهاد تازه را مطرح کردند تا بلکه این شبه جنگ انتخاباتی در نهایت به صلح تبدیل شود ، پیشنهادی موسوم به تشکیل یک دولت فراجناحی؛ واژه‌ای که اگرچه شاید از جذابیت برخوردار باشد؛ اما در نهایت باید دید که موافقان و مخالفان این ایده نظرشان چیست و این موضوع تا چه میزان امکان عملیاتی شدن دارد.

/

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

چندی پیش بود که حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در بخشی از صحبت‌هایش از یک دولت متفاوت نام برد و گفت: معتقدم که اگر انتخابات پاک و شفاف باشد؛ باید همه جناح‌ها در عرصه انتخابات حضور یافته و دولتی ائتلافی و مورد اقبال همه جناح‌ها روی کار بیاید، قطعا این دولت موفقیت‌های بیشتری به دست خواهد آورد، زیرا دولت وابسته به یک جناح خاص نبوده و تمامی احزاب آن را قبول خواهند داشت.

موضوعی که البته مدت‌ها پیش هم توسط افراد متخلفی مطرح شده بود؛ برای مثال ابوالفضل موسوی‌بیوکی، نماینده سابق مجلس هم گفته بود که «در ۱۲ انتخابات، رئیس‌جمهورهای مختلفی را انتخاب کرده‌ایم و حالا بر اساس تجربه می‌دانیم یک رئیس‌جمهور اگر بتواند فراجناحی باشد، بهتر عمل می‌کند. اگر وابسته به یک حزب و طیف باشد، مشکلاتی در آینده دارد که پیش‌تر مثالش را دیده‌ایم. در واقع اگر فراجناحی باشد، بهتر می‌تواند تیمش را بچیند»

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

علی جمالی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران هم ایده رئیس‌جمهوری فراجناحی برای دولت ۱۴۰۰ را بهتر دانسته بود و عیسی چمبر هم عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان هم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفته بود «الان فرصت رفتن به سمت گزینه‌ها و روش‌های منسوخ شده را نداریم؛ زیرا اصطحکاک در سطوح سیاسی کشور باعث می‌شود که جریان اصلی کشور قفل شده و پیش نرود؛ به نظر می‌رسد که در این انتخابات دو گانه اصلاح طلب و اصولگرا چندان مطرح نباشد؛ به بیانی دیگر امروز مناسبات سیاسی کشور ما تغییراتی داشته و باید این تغییرات پذیرفته شود، در واقع در انتخابات آتی باید بر روی مسائل اصلی کشور یعنی کارایی و مبارزه با فساد تمرکز کنیم؛ اینها مسائلی هستند که ممکن است یک نامزد اصولگرا قابلیت حل و فصل آنها را داشته باشد؛ در نتیجه ما نباید این شکل از قبیله گرایی را در انتخابات‌های مختلف دامن بزنیم، زیرا پاسخگوی نیازهای کشور نخواهد بود.»

تا اینجای کار به نظر می‌رسد که همه چیز پذیرفته شده است و دولت فراجناحی ورای اینکه اسم جذابی دارد موافقان بسیاری را هم از آن خود کرده است؛ اما این تمام ماجرا نبود؛ چرا که وقتی به سراغ سایر شخصیت‌ها رفته و نظر آنها را در این باره جویا شدیم مطالب دیگری شنیدیم.

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

چرا باید با رقیب توافق کرد؟

علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از کارکرد‌های هر حزب موضوع انتخابات است؛ از همین رو نیز هیچ حزبی بر سر یک نامزد با رقیب خود توافق نخواهد کرد، ناگفته نماند که وزن دو جریان اصلاحات و اصولگرایی هم با یکدیگر برابر نبوده و جناح‌ها از نظر تعداد طرفداران هم با یکدیگر متفاوت هستند؛ از همین رو زمانی که می‌خواهند به سراغ یک نامزد بروند موضوع اندازه گیری اهمیت پیدا می‌کند.

نمازی افزود: برای مثال ما ممکن است بگوییم که ۶۰ درصد آرا متعلق به اصلاحات است؛ حالا ما باید چه کسی را روی کار بیاوریم که ۶۰ درصد از گرایش او به سمت جریان اصلاح طلبان باشد؟ در اینجا به توافق رسیدن سخت است؛ ناگفته نماند اینکه اصلاح طلبان و اصولگرایان بر سر یک نامزد باهم به توافق برسند، بر خلاف طبیعت دموکراسی و انتخاب‌های آزاد است؛ بنابراین در حالتی که هر دو جناح می‌توانند نامزد داشته باشد اصولا هر جناحی باید از نامزد مورد نظر خودش حمایت کند؛ کمااینکه ما در درون جریان خودمان هم بر سر حمایت از یک نامزد باهم اختلاف نظر داریم،  چه برسد به اینکه دو جناح بخواهند با هم ائتلاف کنند.

 

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

علاوه بر این وهاب عزیزی فعال  سیاسی اصولگرا هم گفته است: یکی از بدیهی‌ترین الزامات هر انتخاباتی وجود رقابت جدی بین جریان‌ها و گروه‌های سیاسی است. به فرض محال اگر دو جریان چپ و راست بخواهند ائتلاف کنند، در این صورت با چه کسی رقابت کنند؟ علاوه بر این هر جریان سیاسی بر اساس یک سری باورها، دیدگاه‌ها و سلایق سیاسی شکل گرفته و توسعه پیدا می‌کند که آن را از دیگران متمایز می‌کند.

احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاح طلبان هم فرد دیگری بود که در این باره به باشگاه خبرنگاران جوان گفت:  این امر با ذات فعالیت‌های سیاسی هم خوانی ندارد و طبعا هر جناح و گروه سیاسی یک مانیفست یا مرام نامه برای خود دارد که راهبردها، خط مشی‌ها و برنامه‌های خود را در آن مرام‌نامه گنجانده و در تلاش است تا این برنامه‌ها را عملیاتی کند؛ البته در نهایت این مردم هستند که بنا بر ذات دموکراسی افراد را انتخاب خواهند کرد.

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

او در ادامه گفته است که این امر در همه دنیا هم وجود دارد، چون ما یک نظام سیاسی منبعث از مدرنیته را طبق قانون اساسی پیش بینی کرده ایم که باید به لوازم آن تن بدهیم و یکی از آن لوازم هم اصل رقابت است، حال اینکه بخواهیم رقابت را کنار بزنیم و تفاهمی عمل کنیم انتخابات را از درون تهی خواهد کرد و منجر به سهم خواهی خواهد شد، به بیانی دیگر در صورت انتخاب یک فرد به اصطلاح فراجناحی هر یک از جناح‌ها به ورطه سهم خواهی خواهند افتاد و موفقیتی نصیب کشور و آن فرد منتخب نخواهد شد و چنین شخصی تمام زمانش را باید صرف ایجاد تفاهم بین افراد دولت خود  و رفع تعارضات کند.  دوستانی که چنین ادعایی دارند در ابتدا باید افراد مد نظر خود را معرفی کنند؛ زیرا افراد فاقد گرایش‌های سیاسی شایستگی لازم برای احراز سیاسی‌ترین پست سیاسی کشور را ندارند، زیرا چنین فردی باید حتما در دوره‌ای در کوران فعالیت‌های سیاسی کشور قرار داشته و یک عقبه اجتماعی قوی داشته باشد.

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

علی لاریجانی و علی‌اکبر ولایتی مصداق‌هایی برای یک چهره فراجناحی 

اگرچه صحبتی که احمد شریف به آن اشاره کرد را حسین کنعانی مقدم اینطور پاسخ داده است که چنین افرادی وجود دارند، اما متاسفانه نامشان مطرح نیست و این مشکل اساسی است که ما در انتخابات به دنبال یک فرد اصلح نیستیم و اگر هم باشیم مقبول نیست؛ در حال حاضر یک نامزد اصلحِ مقبول امری است که باید به آن توجه شود؛ اما بسیاری در این باره مصداق‌هایی شناخته شده را مثال زدند.

برای مثال حجت الاسلام و المسلمین شیخ قدرت الله علیخانی نماینده ادوار مجلس در گفت‌وگویی؛ علی لاریجانی را یکی از چهره‌های فراجناحی خوانده و گفته است که  لاریجانی یک چهره ملی مستقل و دارای چارچوب فکری مشخص است که نشان داده توان و ظرفیت تعامل بالایی در حوزه سیاست دارد؛ به طوری که چتر مدیریت وی در مجلس بر طیف های سیاسی مختلف گسترده بود و طیف های مختلف سیاسی از رویکرد ملی و رفتار فراجناحی ایشان در مدیریت مجلس رضایت داشتند.

/

محسن کوهکن کارشناس مسائل سیاسی هم با فراجناحی خواندن ولایتی گفته است که  آقای ولایتی به هیچ‌وجه نگاه جناحی، گروهی و طیفی ندارد و اگر بخواهد که نامزد ریاست جمهوری شود، می‌تواند یک نامزد فراجناحی باشد که این یک ویژگی بسیار مهمی است. این مثال‌ها اما شاید یک مصداق عینی تر هم داشته باشد؛ مصداقی که مردم ما چند سال پیش به عنوان دولت فراجناحی آن را تجربه کرده و ماجرا زمانی جالب می‌شود که بدانیم تجربه یک دولت فراجناحی برای مردم ما چندان هم ناشناخته نیست.

آیا دولت تدبیر و امید، مصداقی برای یک دولت فراجناحی بود؟

پیش از این؛ از اصطلاح دولت «فراجناحی» برای دولت حسن روحانی استفاده می شد و حامیان او با این نام دولتش را بر سرکار آوردند؛ ادعایی که البته شاهد مثال‌های بسیاری هم داشت. برای مثال محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت دوازدهم متعلق به جناح خاصی نیست، تاکید کرد: تلاش بر این بوده که هر دو دولت آقای روحانی فراجناحی باشد و شایستگان و هر کسی که مشی اعتدالی دارد از هر تفکری در دولت حضور داشته باشد.

علاوه بر این در تیر ۹۶ رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت دوازدهم دولتی فراجناحی خواهد بود، گفت: شیوه و تفکری که از مردم رای گرفته باید در اولویت و سرلوحه دستگاه‌های اجرایی در سراسر کشور باشد. اما آیا به راستی دولت او مصداق خوبی در این زمینه بود و توانست به شعارهایش در این باره جامع عمل بپوشاند؟

/

صادق زیبا کلام استاد دانشگاه تهران در این باره گفته است: «فراجناحی» و «فراجناحی عمل کردن» بیش از آنچه یک واقعیت جدی سیاسی باشد، بیشتر یک «ژِست» سیاسی است؛ چرا که در عمل اساساً چیزی به نام «فراجناحی» نه وجود دارد و نه می‌تواند وجود داشته باشد. راه دور نرویم، همین دولت «تدبیر و امید» خودمان را نگاه کنیم. آیا به راستی می‌توان گفت که اعضای آن تا به اینجا بر اساس ملاک و معیار‌های «فراجناحی» انتخاب شده‌اند و دولت «فراجناحی» دارد عمل می‌کند؟

پاسخ آن عملاً خیر است. معنای دقیق «فراجناحی» آن است که یک جناح، یک حزب و یک گروه مشخصی که در جریان انتخابات به قدرت رسیده‌اند، اعضای دولت را از میان خودشان بر نمی‌گزینند و بنابر دلایلی اعضای کابینه را از میان جناح‌ها و احزاب یا گروه‌های دیگر برمی‌گزینند؛ این ساده‌ترین تعریف فراجناحی است. آیا در عمل در خصوص دولت آقای روحانی این گونه بوده است؟ پاسخ یقینا خیر است. همه افرادی که تا اینجا چه برای هیأت دولت و چه برای پست‌ها و سمت‌های دیگر تعیین شده‌اند، هیچ کدام‌شان به معنای دقیق و اخص کلمه «فراجناحی» نیستند.  

/

محمد عبدالهی کارشناس مسائل سیاسی هم در این باره بیان کرده که «یکی از شعار‌ها و وعده‌هایی که حسن روحانی، پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد فراجناحی بودن دولت بود، اما کنش‌ها و رفتار‌های  سیاسی رئیس جمهور  نشان می دهد  فراجناحی عمل کردن بیش از آنکه یک واقعیت  سیاسی باشد، بیشتر یک «ژست» سیاسی است. دعوت دولت روحانی از محمدعلی نجفی برای حضور در جلسات هیات دولت موید این مطلب است؛ در حالی  که محمدباقر قالیباف  شهردار اسبق تهران به دلیل  اختلافات سیاسی با دولت یازدهم از حضور در جلسات هیات دولت  محروم بود؛ تا جایی که حتی  تلاش‌ها و رایزنی‌های گاه و بیگاه اعضای شورای شهر هم نتوانست  شهردار را راهی جلسات هیات دولت کند.»

آیا ایجاد جریان سوم راه حل این مشکل خواهد شد؟

وهاب عزیزی تحلیلگر سیاسی گفت: یکی از دلایل مطرح شدن ائتلاف اصولگرا‌ها با اصلاح طلبان شاید ضعیف شدن پایگاه اجتماعی اصلاحات باشد که یک بحث انحرافی است؛ البته درست است که مردم نسبت به دو جریان سیاسی مذکور اعتماد سابق را ندارند و این امر موجب شده که مشارکت در انتخابات کم شود؛ ولی راه حل و چاره کار  در ائتلاف اصولگرا‌ها با اصلاح طلبان نیست.

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: برای دمیدن روح نشاط به عرصه سیاسی؛ گرم کردن تنور انتخابات و رسیدن به مشارکت قابل قبول، بازنگری در ساختار سیاسی کشور و باز کردن فضای فعالیت برای جریان‌های دیگر چاره کار است. گروه‌های سیاسی زیادی را داریم که در زیر چتر اصولگرایی و اصلاح طلبی جمع نمی‌شوند، ولی کلیه شرایط لازم برای فعالیت مشروع در چارچوب قانون اساسی کشور را دارند. این گروه‌ها چند سالی هست که تصمیم دارند جریان سومی را در کشور راه بیاندازند، اما هربار که اعلام حضور می‌کنند خیلی سریع به خارج از رقابت‌ها راهنمایی می‌شوند.

در پایان باید گفت شاید بهترین رویکرد در این زمینه دولتی باشد که نه در شعار بلکه در عمل پس از به قدرت رسیدن به مثابه سرپرست یک خانواده همه اعضا جامعه و احزاب را محترم شمارده و به تمامی آنها و مطالباتشان با یک چشم نگاه کند؛ رویکردی که نه به واژه‌های جذاب نیاز دارد و نه به بحث و جدل‌های طولانی؛ بلکه تنها به عِرق این فرد به جامعه و مردمش باز می گردد.

فاطمه تورانلو 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۰۱:۴۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
دیگه رای نمیدم تمامممممممممممممممم
Iran (Islamic Republic of)
M.kh
۲۱:۵۴ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
از هیچ کدام خیری ندیدم
خلاص.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
علی لاریجانی و ظریف بدتر از الان عمل می کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
علی لاریجانی و ظریف بدتر از الان عمل می کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
فقط مثل موسوي نباشن كه به ما جنگ زده ها دفترچه ارزاق نميداد و بچه هامون رو تو مدرسه نمينوشت و نميذاشت شهرستانا كار كنيم و ميگفت بايد برگردين شهراي خودتون و هر چي هم ميگفتيم نميشه حاليش نميشد حتي بهش گفتيم كليد خونه هامون رو ميديم هر كي ميخواد با خونواده اش بره اونجا كار و زندگي كنه به خرجش نميرفت
واقعا برا جنگ زده ها موسوي از صدام بدتر بود
Netherlands
ناشناس
۲۳:۵۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
انسانم ارزوس. تدبرو امید دولت راسگویان وهمفکرانشون نباشه .غیر اینا ازینا بهترند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
من و خانواده اگر احمدی نژاد تایید صلاحیت نشن دیگه در انتخابات شرکت نخواهی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
حالمون از این تیم بازی دادن‌ها بهم میخوره ول کنید. من نیروی فراجناحی جوان و نخبه علمی و دانشمند و پاکدست و با ایمان و متعهد و راستگو و توان بالای اجرایی داشته و در آخر پیرو رهبری باشن و اینا خطوط قرمز برا ما جوانا میباشد و در سیستم و نیروها بایست تغییر اساسی داشته باشیم از این مدیران فرصت طلب و ثروت اندوز و چسبیده به میز ریاست و دایه پست و مقام دیگر خسته شدیم و هر فسیلی مقاومت در پست کرد پرونده کار و مالی بررسی و محاکمه بشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
لاریجانی هرگز
اصلاحات هرگز
دولت انقلابی آری
دولت انقلابی و عملگرا حتما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
فقط خدا ترس.البته آقایان متاسفانه نود درصدشان این صفت را ندارند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۳۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از همه هم نسلهای دهه ۸۰ خودم میخوام که فریب تبلیغات رو نخورن و هام وعده ها نشن و به بهترین و درست ترین فرد رای بدن
درگیر وعده های آزادی،اینترنتو.. نشنین. کسی که سطح وعده هاش همیناست حین ریاستش نمیتونه اقتصادمونو درست کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
بابا به همه اجازه دادید رئیس جمهور باشند ، این دفعه محسن رضایی را رئیس جمهور کنید ، در کل هر کی میخواهد باشد ، مورد تائید سپاه باشد و سپاه علنا از او حمایت کند و آن را کاندیدای خود معرفی کند ، شاید یک سپاهی انقلابی که از پشتوانه مقامات ارشد فعلی سپاه برخوردار است بتواند کاری بکند ، مگر نه از اصلاح طلب نوکر غرب و اصول گرا بی عمل کاری پیش نمی رود ، این بار باید رئیس جمهوری سپاهی و مورد تائید انقلابی ها، باشد ، اگر آقا محسن را قبول ندارید ، یکی که قبول دارید را به مردم معرفی کنید ، رئیس قرارگاه خاتم الانبیا یا هر کسی که فکر می کنید به درد بخور و انقلابی است ، مردم از اصلاح طلب و اصول گرا متنفر هستند ، مردم به سپاه اعتماد دارند ، شما بیایید وارد میدان شوید ، مگر نه این اصلاح طلبان نوکر ، و اصول گرا های متعصب، که فقط فکر خودشان هستند ، کاری می کنند ، که خود مردم آنها را بریزند بیرون، سپاه باید بیاید وارد میدان ، کناره گیری کردن گناه است،
Iran (Islamic Republic of)
جاسم داغری
۱۵:۳۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
خدای عزوجل برای ما این دو مخلوق را قرار داده که منافقها را بشناسیم چگونه سریع با محیط جدید خودشان را وفقط می دهند و شکلشان را تغییر می دهند. حال این اصولگرا و اصلاح طلب ، اگر اصلاح طلبی، پوستش رو عوض کنه و بیاد اصولگرا بشه و یا اصولگرایی بیاد اصلاح طلبی بشه آخرش در واقعیت و عملکردشان نمایان خواهند شد مثل آختابوس و آفتاب پرس دو منافقی که شکلشان را برای سیر امورشان تغییر می دهند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
فقط و فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
گشتاسب
۱۵:۳۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
احزاب در کشور جایگاه حقیقی و واقعی خود رو ندارند. این دو حزب در حقیقت از یه ریشه و نوعی تقسیم قدرت و سهم خواهی شده است اینها برنامه خاصی برای ساماندهی مشکلات کشور ندارند.فقط کارشان گذر امور.با تکیه بر کاهش تحریم از غرب. .تفرقه و کارشنکی و نظریات غیر کارشناسی و سنگ اندازی در امور کشور شده کار اکثر اینها.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
خدا کنه کسی باشه که به داد ملت برسه و از مردم خودش برای پیشرفت کشور استفاده کنه و گوش به به سخنان رهبر بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
رفقا:این جماعت ،می خوان به خدا وپیامبران و اهل جهاد وشهادت و....ثابت کنند که:سیاست چرند است !در حالی که قادر مطلق سیاس ترین سیاستمداران است فدا ش بشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از مستر کروبی قدیمی یعنی رقیب معروف آراع باطله پرسیدند:سیات خارجی یعنی چه ؟گفت سیاست خارجی یعنی سیاستی که وجود خارجی نداره
Iran (Islamic Republic of)
ارسلان
۱۴:۴۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ازین خبرا نیست باید سعید جلیلی روی کار بیاد و اقتصاد داخل تو تقویت کنه همینو بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اصلاح طلب و اصول گرا هرو بدرد نخورن یک آدم مومن درست و حسابی بیاورید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
با کدوم قانون می خوان رجال سیاسی انتخاب کنند همون قانون معروف میرزا نوروز؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
واقعا"اگر ملت ایران یک چنین رجالی را نداشتند چی می شد !!!!یکی از یکی رجا ل تر ترترتر !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دولت 1400 که هیچ !دولت 1500 هم بیاد با جناح بازی یعنی فرقه سازی وفرقه بازی کار درست نمی شه کار باید رو قانون باشه نه رابطه بازی از مولا علی یاد بگیرید اگر واقعا"قبولش دارید:دست برادر تنی خودش را با شمع سوزاند !بخاطر :عدالت وبیت المال ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ما درقانون اساسی احزاب داریم نه جناح ،جناح چه مزخرفاتی است واز کجا وارد حاکمیت ما شده مطمعنن از طرف مردم که نیست شاید از بالا دورهمی های نیاورانی اختراع شده !!هر چه که هست آفت انقلاب شده!باید احزاب شنسنامه دار مثل : ترکیه ،لبنان،اروپاو....که پاسخگو باشند نه دزد وغارتگر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
در ایران دیکتاتوری احزاب اجازه نمیده جریان سومی بیاد احمدی نژاد رو هم فکر میکردن اصولگراست دفعه اول اجازه دادن و سری دوم که فهمیدن عضو هیچکدام از دو جناح (در ظاهر جدا و در باطن یکی )نیست حذفش کردن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
باید کشور بر مبنای منطق وخرد پیش برود
متاسفانه کشور براساس سیاسی کاری و وادادگی و یا در مقابل براساس احساسی وافراطی گر طی این ۴۱ سال اداره شده است. ضمنا نسل دهه اول انقلاب کشور را مصادره نکنند و به نسل های جوان واگذار کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
به عکسها نگاه کنید چقدر همدیگه را تحویل می گیرند!اکر اسلام شما را نداشت چه می شد؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
با سلام
مسئله استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور در سپاه پیگیری کنید.
چرا نباید استخدام بشوند
چرا از دانشگاه آزاد استخدام میکنن
چطور نهاد انقلابی هستید که این قوانین میزارین
دانشجو های پیام نور که تو اسرائیل درس نخواندن
واقعا متاسفم برای اونایی که این قوانین میزارن
لطفا پیگیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از ماست که بر ماست!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
تو را بخدا بس دیگه این کلاغها را رنگ نکنید جای قناری به ملت بفروشید اینها همه امتحانشونو پس دادن.
Iran (Islamic Republic of)
عیسی کلش
۱۳:۳۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
در نزد خدا همه یکسان هستند ،فقط رفتار آدمهاست که موجب خوب و بد بودن آنها می شود،انشا همه در راستای اهداف کشور و آسایش ،امنیت ،و رفاه جامعه گام بردارن،یاعلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
20 الی30 نفر حاکمیت را مصادره کردهاند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نیاز به انقلابی مردمی داریم تا از شر انقلاب خورها خلاص بشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
سوم چهارم نداره ، اصولگرایی که انشاالله مردم رو از این بدبختی در بیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از کسی پرسیدند:فلانی چرا دماغش هر سال بزرگتر میشه؟گفت چون مجبوره دروغ های بزرگ بگه نیاز به اکسیژن زیاد داره ،مگر کد خدایی سخنگوی شورای نگهبان سال 95 نگفت:قانون انتخابات برای 96 اصلاح می شه.؟امسال هم که مجلس را سرگرم کردهاندتا باز نامحرم وارد حاکمیت خصوصی نشه
Ireland
احمد
۱۳:۱۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
به انتخابات نزدیک میشویم و تحمیل کنندگان روحانی به مردم دوباره به دست و پا افتاده اند تا بر اساس خواسته اربابان خود در خارج مصیبتی دیگر بر کشور ایران تحمیل کنند و پیش بینی من این است با توجه به شرایط مردم و مشاوران و برنامه ریزان بیگانه دوباره موفق میشوند و همچنان مردم را در فقر و خودشان را در ثروت غرق خواهند کرد
تنها راه جلو گیری از این امر کاندیدا شدن رییسی یا احمدینژاد است که ظاهرا یکی با عدم شرکت و دیگری با رد صلاحیت حضور پیدا نخواهند کرد و بدتر از روحانی دیگری در راه است
-
ناشناس
۱۳:۱۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اینکه سؤال نداره مجلس چی شد دولتم همون میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
تا جناح بازی باشد انحصار قدرت در دست دارو دسته وقوم وقبیله واندرو نی وبیرونی وتیر و طایفه واینگو نه فرقه های خلاف شرع مقدس است از کودتا وتمرد علیه قانون اساسی دست بردارید وگرنه با مردم درکمین نشسته طرف هستید! قانون اساسی صحبت از جناح نکرده بلکه احزاب پایه مردمی ،شناسنامه دار ،مسعو لیت پذیر و عواقب پذیر بقیه چرت است چرند است
Iran (Islamic Republic of)
یوسفی فرد
۱۳:۱۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
فقط با آمدن احمدی نژاد مشارکت بالا میره اگه احمدی نژاد نباشه مشارکت ۲۰ درصد هم نمیشه این خط این نشان
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۳:۱۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
آزموده را آزمودن خطاست
کسانی که در یک قوه جواب ندادن
نامزد قوه بعدی نکنیم
United States of America
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
لاریجانی اصلاح طلبه ولایتی هم یکی به نعل یکی به میخ
France
ناشناس
۱۳:۰۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
باید رییس جمهور انقلابی بیاد نه این موجودات ناقص الخلقه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصلاح‌طلب و اصولگرا فقط و فقط اینسری جوان انقلابی مث سعید محمد که سپاهی هم هستش خوبه
Iran (Islamic Republic of)
میر
۱۲:۵۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ای دوصد لعنت براین چپ راست ها چون مشوش کرده اند افکارها بهر قاپیدن ریال مردمان یکدگر را میکنند صد پارچون کفتارها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
میشه کشور و ملت را ب حال خودشون رها کنید و کسی نباشه .
شاید بهتر باشه.

یا لینکه یک چوپان پیدا کنید. بدید. بدست اون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
تجربه ی گذشته ثابت کرده هر کی بیاد بدرد نمیخوره مگه خلافش ثابت بشه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصولگرا نه اصلاح طلب فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصولگرا نه اصلاح طلب فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
انقلابی انقلابی کسی باشه مثه حاج قاسم بره وسط حادثه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
همه شون سر وته یه کرباسن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اصلاح طلبکاران به غیر خیانت در کارنامه چیز دیکه ای ندارند
به یاری خداوند و هوشیاری مردم عزیز ایران :
فقط و فقط انقلابی
فقط و فقط انقلابی
فقط و فقط انقلابی
Netherlands
مجید
۱۲:۴۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ما دولتی انقلابی میخوایم و مردمی نیاز به اصلاح طلب منافق و اصول گرای متکی به شعار نداریم ‌. اقایان اصلاح طلب نسبت به وضع الان مملکت مسئولند‌ چه در دادگاه ایران اسلامی در این دنیا و چه در دادگاه عدل الهی در قیامت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
همشون سر وته یه کرباسن،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
برای مردم فرقی نداره
هرکدوم بیان یه جور مردم رو بدبخت میکنن
France
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
والا چه عرض کنیم، یک گروه تحت عنوان دو جناح اصلاح طلب و اصول گرا که عناصر آنها فاقد هرگونه کارایی لازم هستند سالهاست که تمام مناصب رو تصاحب کردن و هر کسی هم جلوشون وایسه هزارجور تهمت و برچسب میخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دولتی میخوام که تو این اوضاع کرونایی و وضعیت داغون اقتصادی به جای کمک به جوانا برا ی خونه دار شدن نیاد کنتور اب رو تو سه روز از یک میلیون هشصد تومن بکنه چهار ملیون ... این دولت اصلاحات خو اساسی داغون کردن خدا لعنت کنه کسی که میتونه گره از کار جونا باز کنه و نمیکنه ... کلا مسخره اش رو در اوردن با این اصولگرایی و اصلاح طلبی... فقط مردم بدبخت هستن که تو این مملکت زیر بار ندونم کار های این مثلا سیاست مدار ها کمر خم میکنن...
Iran (Islamic Republic of)
علی۳۱۳
۱۲:۱۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
رییس جمهور از چین یا ژاپن وارد کنیم چطوره،!!!!؟؟
واقعا باعث تاسف و ناامیدیه یه فرد لایق در ابن مملکت پیدا نمیشه واسه رییس چمهوری
همه نالایقها به صف شدند از اصلاح طلب و اصولگرا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
در این کشور حزب وقتی اسمش سر زبانها می افتد که بحث انتخابات باشد وگرنه هیچ کاربرد دیگری ندارد در واقع حزب و حزب بازی در ایران مثل بازی هفت سنگ بچه توی کوچه است وقتی بچه ها خونه میرن بازی هم تمام میشه انتخابات تمام بشه حزب هم به پایان کارش در اون چهار سال میرسه

ولا به نظر من دولت نباشه بهتره چون وقتی هیچ مقامی در هیچ نهادی پاسخگویی اعمالش نیست دولت باشه یا نباشه تاثیری نداره در امور کشو،ر همون کارمندان عادی کارشون را انجام میدن
Iran (Islamic Republic of)
سرباز وطن
۱۲:۱۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دیگه هیچ اعتمادی نیست ب هیچ کدومشون.
Spain
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ایشالا نظامی باشه,نظامی چاسه دفاع از کشور جونش رو میده پس خائن نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اصولگرای محکم و سازش ناپذیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصلاحطلب نه اصولگرا
دولت عدالت طلب میخواهیم مردمی انقلابی و مجاهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اخه شعار الکی نده اصلاح طلب هت با شعار انجنان رونق اقتصادی ، مردم را فقیر کردن ، دولت خداجو و با انصاف و پرکار ، که فکر میکنم اصولگراها چنین افراد خوبی را دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصولگرا میخواهیم و نه اصلاح طلب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
چی میخوای عزیزم ، شکلات میخوای یا بستنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه اصلاحات جاده صاف کن دشمن نه اصولگرای مقدس معاب .فقط انقلابی ومردمی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اون احمدی نژادی که پول زیاد داشت و تقسیم میکرد در بازدیدهاش دیگخ نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
روحانی و احمدی نژاد با هم دست به دست هم اقتصاد کشور رو به قهقرا کشوندن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اون که قاطیه ، زیک زاک میره
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۵۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
جدای از بحث ها و تسویه حساب های سیاسی، در این شرایط فقط یکی مثل احمدی نژاد میتونه تا حدی مملکت رو از این شرایط فلاک بار رها بکنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دوستان همه توجه کنید که مهره های بازی زیاده گول نخورید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
مردم در تمدن بزرگ کجای کار هستند گول اصول گرا یا اصلاح طلب اینبار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
تمدن بزرگ با ادم های بزگ حاصل میشه ، گول حرفای مفت ، مثل دیوار کشی خیابونا را نخورید ، فقط به ادم دلسوز رای بدین نه شهاری ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
جریان سوم لطفا بیاد، البته اگر خودشان رو تو قدرت و پول گم نکنند و خود را صاحب مملکت ندانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
جذیان سوم و... حرف مفته ، اگر کسی عقبه و سابقه نداشته باشه که کار نمیتونه بکنه ، ببینید کی تبلیغ اون کاندیدا رو میکنه ، اگر امریکا و اروپا و منافقین و فرح پهلوی تبلیغ اون کاندیدا رو کردن بدونید اون فرد به وطنش خائنه و بهش رای ندین، در فقر امروز ما همین غربیا مردم رو گول زدن و رییس جمهوری تو دامنون گذاشتن که همه فقیر شدن
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۰:۳۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
سلام دولت آینده باید ضد جناح و مردمی باشد تا بتواند با لیبرال سرمایه داری و فئودالی مبارزه و ارزش های انقلاب اسلامی را برگرداند و الا کشور نیاز به انقلابی دیگر برای حقظ ارزش های اسلامی دارد و باید برای آبیاری درختانی که شهدا کشت کرده اند خونبها داد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
مهم برنامه ی عملی است وگرنه هر کی بیاد با شعار فایده نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
امروز خونبهای شهیدان یعنی : کار انقلابی ،اقتصاد مردم پایه ، حذف رانت و ایران سربلند است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
امیدوارم دولت مردم گرا باشدواز خداوند چنین میخواهم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
لطفا از خدا بخواهید چشم هایمان را باز و غقل را بر ما حاکم کند تا درست انتخاب کنیم نه اینکه به دروغ بگویند میخواهند در خیابان دیوار بکشند و ماهم باور کنیم و رای مان را خراب کنیم و مردم رافقیر
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۰:۲۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
حالم از نام وتفکر اصلاحات ( دروغین) به هم میخوره . کسی باید مسئول بشه که عزت مردم و رفاه آنها را حفظ کنه و کاربلد باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
تنها راه نجات شما انتخاب آقای دکتر احمدی نژاد هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اون که دیگه قدرت تفکر ش رو از دست داده و تموم شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اگر احمدی نژاد آمد رای هست ما بقی نه
فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اتفاقا اگه اون بیاد رای نیست وگرنه اره
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۳:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
آخه غیر احمدی نژاد چه کسی هست که ارزش رای دادن داشته باشه. باور کنید فقط احمدی نژاد میتونه قفل این اوضاع خراب رو باز کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
ای عوام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
جناح سوم جناح مردم!
هر دو جناح را یه گوشمالی حسابی خواهیم داد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
روحانی هر چه بود نا کار آمد بود 85 درصد ناراضی اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه خیر 95 در صد ناراضی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
آقای لاریجانی با چه رویی دوباره می خواهد بیاید.کسی که در عرض 20دقیقه آن بلا را برسرمملکت آورد.آقیان دیگر هم همچنین.شما هم اگر درد مردم را دارید برای آقایان مرفه و بی درد تبلیغ نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
بهنلم
۱۱:۳۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
موافقم باشما لاریجانی وولایتی اگر واقعا می خواستن گره از مشکلات مردم ونظام بازکنند توی این چهل سال انجام میدادن ولی نتونستن لطفا بگذارید یک چهره تازه وکارآمد به میدان بیاید وازنگارنده خواهش میکنیم بااین ترفند لاریجانی وولایتی را تبلیغ تبلیغ تبلیغ تبلیغ نکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
بلاخره باید هرکس یه جوری ضایع بشه
Iran (Islamic Republic of)
جعفر
۰۹:۵۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دکتر محمود احمدی نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
این دکتر الان واقعا دکتر لازمه ، جون نتوانست در برابر مشکلات معقول واکنش نشون بده، چپ و راست زیاد رفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
درود بر رئیس جمهور روحانی درود بر اصلاح طلبان
Iran (Islamic Republic of)
غیرت
۱۰:۲۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از کجا آمده ای ؟ مگر نتایج کلید رانمی بینی
Iran (Islamic Republic of)
سامی
۱۰:۳۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
معلومه تو هم یا دزدی یا رشوه زیاد گرفتی یا زیاد رشوه دادی که به دهنت شیرین اومده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
نه جانم اگه یک ذره ایمان داشته باشیم متوجه می شویم که آقای روحانی و تیم دیپلماسی ایران کارهای بسیار بزرگی را برای ایران انجام داده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
چه ربطی به این سایت داره مگه با رای چند نفر میشه تصمیم گیری کرد همونطور که یاتدون دوره قبل و قبل ترش پشت سر هم پیام میومد با توجه به نظرسنجی ها دکتر جلیلی و آقای رئیسی پیشتاز انتخابات هستند در حالی که بعد از انتخابات آقای دکتر روحانی با فاصله ی بسیار زیاد رئیس جمهور مردم شد پس با این اقلیت فکر نکنید که برنده شدید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
چ کارهای بزرگی انجام دادن ۱۱:۲۷ خوابی خوبی فازتون چیه ازین پیامهای ۲۴ میلیون ریختن رقصیدن فقط بخلطر ازادی دستاوردهای دولتتون چی بود جز گرانی تورم برجام خسارت بار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
هیچکس ازین دولت راضی نیست روز به ردز قیمتها بالا میره کاری کردن خرید خانه بشه آرزو.پس از طرف خودت حرف بزن ۱۱:۲۷
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
هه هه ههههههههههه ....جگ بامزه ای بود خیلی وفت بود جک خنده داری نشنیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
در یک کار ثابت دزدی و خیانت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
دولت سوخته !
شاید بهترین اسم برای دولت بعدی !
چون صاحب کشوری میشه که از قبل تمام زیر ساختهاش نابود شده و سوخته !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اقای روحانی هم یک اصول گرابود که اصحلاح طلب و اصولگرا به او رای دادند و بعدا بعضی ها ناسازگاری کردند و000
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اصلاح طلب بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
از اول انقلاب اصولگرا بود اصلاح طلب نبوده هیچ وقت
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۰۸:۰۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
انشاءالله و به حول قوه الهی و مدد الهی دولت آینده دولتی است کاملا مردمی و به منفعت مردم از هر لحاظ بر پایه های عدل و عدالت بدون تبعیضگریها و سخاوتمندانه اسلام ناب محمدی ص که تمامی سطوحش را مدیران و مسئولان خردمندان بصیر سخاوتمند عدل و با انصاف بدون تبعیضگریهای جناهی تشکیل خواهند داد و اصلا ربطی نه به جناه اصلاح طلبان دارد و نه ربطی به جناح اصولگرایان دارد اونها باید خودشان را با این دولت مردمی عادل عدالت گستر بدون تبعیضگریهای مختلف همراه و همگام کنند تا مشکلات داخلی و خارجی با خردورزی عادلانه حل و فصل و با قدرت پیشرود نظام یکپارچه اسلامی اسلام ناب محمدی ص
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
مردم رییس جمهور مرفه و کاخ نشین را نمیخوان،حالا میخواد جناحی باشه یا فراجناحی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
درسته بعضیا واقعا جالبن بازم سنگ این دولتو به سینه میزنن البته معلومه سرمایه دارو مرفه طرفدارشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۱ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
انشا الله دیگه هیچ دولت اصلاح طلبی سر کار نیاد
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۰۶:۵۵ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
اگه بفکر ایران و ایرانی هستین شمارا بخدا دست بردارین از این جناح بازیها..جناح ها فقط بفکر تخریب همدیگه هستن..واسه خودشون در تلاش هستن..
Iran (Islamic Republic of)
سرچ کنید:
۰۶:۴۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
«بایا» چه ارتباطی با متهمان اقتصادی و سیاسی دارد؟
آخرین اخبار