مصرف هندوانه به علت مواد مغذی فراوان به بانوان باردار و شیرده توصیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تمامی میوه‌ها به علت ویتامین‌های موجود در خود به عنوان یک ماده غذایی بسیاری مغذی برای زنان باردار و جنین به شمار می روند، اما در این میان  هندوانه یکی از میو های است که نیاید ازخوردن آن  در دوران بارداری غافل شد.

هندوانه به دلیل کالری بسیار کم باعث اضافه وزن بی مورد مادر در دوران باردار نمی شود همچنین حاوی مقدار زیادی آب است و از این رو می تواند به هضم غذا کمک کند، علاوه بر آن حاوی فیبر است بنابراین هضم و پیشگیری از یبوست را افزایش می دهد.

هندوانه یک منبع خوبی از ویتامین C بوده و یکی از مواد مغذی مورد نیاز برای سنتز کلاژن محسوب می شود و این امر پوست و مو‌ها را تقویت می کند. همچنین باعث کمک به رشد جنین در شکم مادر هم می شود.


بیشتر بخوانید


این میوه شیرین و آبدار از بی حالی و ضعف صبحگاهی شما پیشگیری می کند علاوه بر آن کاهش احتمال بروز فشار خون، بارداری،کاهش سوزش معده و از گرفتگی عضلات  جلوگیری می کند.

از ویژگی های دیگر هندوانه می توان به تقویت کننده سیستم دفاعی بدن،کاهش احتمال بروز کم آبی بدن و کمک به سم زدایی و پاکسازی بدن اشاره کرد. 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۸ آذر ۱۳۹۹
لطفا منبع مطالب فوق را بنویسید.
آخرین اخبار