به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دوبلین کادل (Dublin Coddle)، یکی از انواع غذاهای سنتی و محلی مردم ایرلند میباشد. این غذای خوشمزه، ارتباط نزدیکی با شهر دوبلین، پایتخت کشور ایرلند داشته و در میان مردمان آن بسیار پرطرفدار و خاص میباشد. دستور پخت و روش تهیه این غذای محلی مشهور و محبوب، بسیار راحت و سریع بوده و میتوانید یک خوراک خوشمزه و عالی را برای وعده عصرانه پاییزی خود تهیه و آماده کنید.
دوبلین کادل از ترکیب مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. همچنین میتوانید این مواد برای تهیه خوراک را در یک ظرف مناسب و یا قابلمه بچینید و در همان مدت زمان گفته شده بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آماده شود. در زمان طبخ این غذای محلی، میتوانید آب مرغ خوراک را با توجه به ذائقه غذایی خود تنظیم کنید. میتوانید هم تا زمان خشک شدن آب خوراک آن را طبخ نمایید و یا آب دار، حرارت را خاموش کنید.
از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه میتوان به خوراک گوشت و کلم بروکلی، گراتن پاستا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، برگر ماهی، پنینی مرغ، استیک آبدار، فسیلی کربونارا، جامبو با مرغ، گریل چیکن پنه و… اشاره کرد.
مواد لازم
کالباس گوشت: ۱۰۰ گرم
سوسیس: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
سیب زمینیها را پوست کرده و در اندازههای مربعی متوسط خرد کنید.
پیاز و هویجها را نیز حلقهای خرد و آماده کنید.
سوسیسها را بر روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید.
در کف ظرف فر، ابتدا پیاز و هویجهای خرد شده را بچینید و پر کنید.
سپس سوسیس ها، سیب زمینی و کالباسهای خرد شده را لایه لایه در ظرف بچینید.
آب گوشت را اضافه و بر روی مواد بریزید تا مزه دار شود.
سپس جعفری خرد شده و ادویهها را اضافه کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و صبر کنید کمی گرم شود.
ظرف فر را با فویل بپوشانید و آماده کنید.
سپس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/