در گزارش زیر طرز تهیه کشک بادمجان ترکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر  قصد داریم شما را با دستور پخت کشک بادمجان ترکی آشنا کنیم.

موادلازم:

بادمجان

کشک

گوشت

لپه

پیاز

رب

نمک

فلفل سیاه

سیر تازه

نعنا خشک

گردو


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از برگر تست سوخاری و رول مرغ سرخ شده تا طرز تهیه یک غذای جدید و خوشمزه با سیب زمینی و تخم مرغ + تصاویر


طرز تهیه:

قبل از هر چیز باید بگم که سس این غذا همون قیمه خودمان است با اندک تغییرات به این شرح:

لیمو عمانی نداره، ربش بیشتره و یک کم خوش نمک هم می‌شه.

برای اون دسته از عزیزایی که تازه کارن و طرز تهیه قیمه رو بلد نیستن باید به عرضشون برسونم که اول پیاز رو تفت می‌دید بعد گوشت (گوشتتون رو به شکل مکعب‌های ۱ سانت در ۱ سانت خرد کنید) و فلفل سیاه و زردچوبه رو همراه با رب و لپه بهش اضافه می‌کنید و صبر می‌کنید تا ربتون رنگ پس بده. رنگ قیمه تون حتما باید قرمز و خوشرنگ باشه. در آخر آب جوش رو اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم خوب بپزه و جا بیفته. نمک رو هم در آخر کار بهش می‌زنیم.

حالا می‌ریم سراغ بادمجونامون. بادمجونا رو از شب قبل تو آب نمک خیس کنید و بعد از خشک کردن تو روغن و با شعله کم سرخ کنید (حتما شعله گاز رو کم کنید تا بادمجونا خوشمزه و خوشرنگ بشن)

حالا بادمجونا رو تو یه تابه دیگه بچینید و کشک رو بریزید روش (اگه کشکتون غلیظ و سفته با آب رقیقش کنید) کشک باید روی بادمجونا رو بگیره.

زیر گاز رو کم کنید و بذارید کشک خوب به خورد بادمجونا بره. کشک که شروع به جوشیدن کرد حواستون باشه تا ته نگیره، چون نمی‌خوایم کشک بادمجونمون خشک باشه. بادمجونا رو آروم تو ظرفی که می‌خواید غذا رو سرو کنید بکشید و کشک رو روش بدید و با سیر خام و نعنا خشک و گردو خرد شده تزیینش کنید. یادتون باشه سیر، گردو و نعنا تنها برای تزیین نیست بلکه طعم دهنده‌های فوق العاده غذای ما هم هستن پس سر میز هم ازشون استفاده کنید تا هر کسی بیشتر خواست تو دسترسش باشه. و سس را روی آن می ریزیم وسرو می کنیم.

منبع: آشپزی ها

انتهای 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
تورکم
۱۹:۲۰ ۱۰ آذر ۱۳۹۹
اینا رو نگید الان دوستانمون میرن کتیبه دوباره جعل میکنن میگن این اصلش کشک بادمجان پارسی و عاریایی بوده بعد از حمله غزنویان ترکی شده.خخخخخ