به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک راگو، خوراک لذیذ و مشهور است که میتوانید همراه با برنج، ماکارونی، نان، نودل و غذاهای دیگر میل کنید. همچنین این خوراک را میتوانید در وعدههای اصلی یا افطاری به عنوان یک غذای نونی خوشمزه و ساده میل کنید. تهیه این خوراک آسان است و تنها ۲۰ دقیقه طول میکشد تا بپزد.
طرز تهیه راگو مرغ و سبزیجات
مواد لازم
مرغ چرخکرده: ۴۰۰ گرم
کرفس: ۱/۲ لیوان دستهدار به صورت خردشده
هویج: ۴/۱ لیوان دستهدار به صورت خردشده
آب مرغ: ۱/۲ لیوان دستهدار
گوجهفرنگی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۴ حبه
رزماری: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
خوراک راگو بیشتر شبیه یک خورش غلیظ و کم آب است. برای تهیه راگو مرغ و سبزیجات ابتدا باید مرغ را چرخ کنید و تمام سبزیجات را خرد کنید. سپس تابهای بردارید و در آن روغن بریزید. پس از گرمشدن روغن، پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از مدتی، سیر خردشده را اضافه کنید و تفت دهید. در گام بعدی، هویج خردشده را اضافه کنید و دوباره پس از کمی تفتدادن، کرفس خردشده را به سبزیجات قبلی اضافه کنید و تفت بدهید.
در این مرحله، مرغ چرخکرده را به سبزیجات درون تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. پس از مدت کمی، رزماری، نمک و فلفل را برای خوشطعم شدن غذا، به آن اضافه کنید.
در این مرحله، گوجهها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس به مواد روی گاز، اضافه کنید و هم بزنید. پس از مدت کمی تفتخوردن مواد، آب مرغ را به ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.
خوراک راگوی مرغ و سبزیجات شما آماده است. نوش جان!
طرز تهیه خوراک راگو گوشت و سیب زمینی
مواد لازم
گوشت: ۳۵۰ خردشده و بدون استخوان
لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم خردشده
پیاز: ۱ عدد متوسط
هویج: ۳ عدد متوسط
سیبزمینی: ۳ عدد متوسط
فلفل دلمهای: ۲ عدد
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۴ لیوان دستهدار
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آبلیمو: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا تمام سبزیجات از جمله سیبزمینی، فلفل دلمهای، پیاز و لوبیا سبز (به جای لوبیا سبز از لوبیا چیتی هم میتوانید استفاده کنید) را خرد کنید. سپس هویج را حلقهحلقه کنید. در گام بعدی، تابهای متوسط بردارید و گوشت خردشده را با روغن و پیاز خردشده، تفت دهید. خوراک راگو را با گوشت چرخ کرده هم به جای گوشت خرد کرده میتوانید درست کنید که سریعتر هم آماده میشود.
پس از اندکی تفتخوردن مواد، ۴ لیوان آب را به تابه اضافه کنید. سپس هویج حلقهحلقه شده و لوبیا سبز خردشده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مواد تفت بخورند. سپس در تابهای جدا، فلفل دلمهای را با مقدار کمی روغن یا آب تفت بدهید و سپس به تابه اصلی اضافه کنید.
پس از نیمپز شدن گوشت و مواد دیگر، سیبزمینی خردشده (در صورت تمایل قارچ تفت داده شده یا بادمجان تفت داده شده و خرد شده هم میتوانید به راگو اضافه کنید) و رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید. سپس در تابه را ببندید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
در آخر، میتوانید آبلیمو یا فلفل و نمک را به راگوی گوشت اضافه کنید تا غذا خوشطعمتر شود. خوراک راگو مرغ و سبزیجات یا خوراک راگو گوشت و سیب زمینی را با نان به صورت یک غذای نونی یا به عنوان سس ماکارونی با ماکارونی و البته انواع پلو و برنج میتوانید سرو کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/