علیرضا خجسته پور قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ،گفت: این انتخابات از جنبههای بسیاری از جمله موضوع سیاست خارجی و اقتصاد حائز اهمیت است.
او ادامه داد: جامعه اسلامی مهندسین همواره تلاش داشته تا ذیل ائتلاف بزرگ اصولگرایان عمل کند؛ یعنی تمام اقدامات و برنامههایی که درحال انجام است ذیل همین موضوع بوده و انتخابات مجلس شورای اسلامی هم بر همین اساس دنبال شده است؛ از همین رو قاعدتا برای ریاست جمهوری هم این امر تکرار خواهد شد.
قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین افزود: قاعدتا پس از اینکه فضای کشور بیشتر به سمت انتخابات رفته و اسامی بیشتری مطرح شد، در این باره صحبتهای بیشتری صورت خواهد گرفت ، زیرا الان اسامی و مصداقهایی که مطرح میشود بسیار زیاد هستند؛کمااینکه بسیاری از این نام های مطرح شده خود تمایلی به حضور نداشته و یا صلاحیت آنها توسط شورای نگهبان تایید نخواهد شد؛ بنابراین الان زمان مناسبی برای پرداختن به مصداقها نیست.
فعال اصولگرا گفت: بسیاری از افراد مطرح شده برای ریاست جمهوری آینده از نظر میزان اصولگرا بودن با یکدیگر متفاوت هستند و این موضوعی است که بر انتخابات موثر است ؛ علاوه بر این تجربه و برنامههای آنها نیز بسیار مهم است و ما در آینده بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد؛ اما به طور کلی الان دو موضوع برای ما از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ ابتدا رسیدن به ائتلاف که محمدرضا باهنر هم به طور جدی پیگیر این موضوع است و اسامی بسیاری هم در این زمینه درحال مطرح شدن است و به قول باهنر بسیاری از آنها را باید از حضور در رقابت منصرف کرد.
خجسته پور گفت: اقداماتی در حال انجام است تا تعداد نامزدهایی که در جریان اصولگرایی در حال مطرح شدن است معقول باشد و بتوان از بین آنها یک انتخاب خوب را به صورت ائتلافی با سایر اضلاع اصولگرایی انجام داد.
او درباره اولویتهای انتخاباتی حزب متبوع خود هم گفت: مقام معظم رهبری بارها به موضوعات معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کردند؛ از همین رو معتقدم اصلیترین موضوعی که شاید سایه بیاندازد بر روی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ همین بحثهای اقتصادی کشور باشد و قاعدتا باید رئیس جمهوری انتخاب شود که در این حوزه برنامههای خوب و اثر گذاری داشته باشد و به موضوع اقتصادی و معیشت مردم بیشتر بپردازد.
خجسته پور اضافه کرد: یک فرد ممکن است که استاد دانشگاه اقتصادی خوبی باشد، اما مدیر اجرایی اقتصادی خوبی نباشد؛ علاوه بر این یک نفر ممکن است پزشک خوبی باشد، اما نمیتوان توقع داشت که حتما وزیر بهداشت خوبی هم باشد؛ بنابراین موضوع تحصیلات، شاخص خیلی کاملی نیست، اما همانطور که عرض کردم در این دوه انشاالله به تیمهایی که همراه یک نامزد هستند هم باید دقت بیشتری شود.
او تاکید کرد: معتقدم که حتی شاید این بار خواسته شود که رئیس جمهور برخی از افراد شاخص کابینه را مشخص کند، برای مثال دستیار ارشد رئیس جمهور ، وزرای رئیس جمهور ، معاون اول رئیس جمهور و وزاری اقصادی رئیس جمهور باید مشخص شوند و اینها مطالباتی است که امسال برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در نظر گرفته خواهند شد و با در نظر گرفتن این ملاکها یعنی مسائل اقتصادی، تیم نامزد و میزان اصولگرا بودن نامزد، دست به انتخاب خواهیم زد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/