به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا صدر اعظم نوری عضو شورای شهر تهران در آیین افتتاح و بهره برداری از باغ سلیمانیه که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: امروز هفدهمین باغ تملک شده را افتتاح میکنیم و این اقدام بسیار خوبی برای شهروندان است.
وی ادامه داد: در شهر تهران ملاحظات محیط زیست اجرایی نمیشدند، اما بر اساس مصوبات شورای شهر تهران درختان کمتر قطع شدند و با بازنگری کمیسیون ماده ۷ در جهت حفاظت هوشمند درختان اقدامات موثری انجام شد.
صدراعظم نوری با اشاره به اقدامات انجام در کمسیون ماده ۷ گفت: طی سالهای ۹۳ تا ۹۶ به طور میانگین سالانه ۴ هزار و ۵۰۰ ملک در این کمیسیون بررسی، ۱۲ هزار درخت ثبت و چند ده میلیارد جریمه از منابع آنها تعیین شد که تنها ۱۵ درصد آنها وصول شدند.
عضو شورای شهر تهران افزود: از سال ۹۷ به بعد بصورت میانگین سالانه ۲۷ هزار پرونده در مناطق ۲۲ گانه مورد بررسی قرار گرفتند و در سال ۹۸ چهار هزار اصله درخت بررسی شدند و این نشان از آن دارد که با کاهش درختان مواجه بوده ایم.
صدراعظم نوری تصریح کرد: جرایم و عوارض درختان قطع شده پس از ثبت در سامانه به حساب بازمیگردند و سیاستی اتخاذ شد تا جرایم ثبت شده وصول شوند. در سال گذشته ۱۴۶ میلیارد تومان جرایم ناشی از قطع درختان ثبت شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: شورا بر اساس تبصرههای بودجه مصوب کرده هر درختی که قطع میشود عوارض آن باید در حسابهای جداگانه و در خزانه داری ثبت شود و فقط برای گسترش باغها مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به محل اخذ جرائم و عوارض اظهار کرد: در کمیسیون ماده ۷ مصوب شد تا از محل این موارد بتوانیم باغها را گسترش دهیم و سرانه فضای سبز در مناطق کمتر برخوردار افزایش یابد.
وی با بیان اینکه برای این کار حساب جداگانه ای افتتاح شد، اظهار کرد: پس از آن در کمیتهای که ذیل خدمات شهری شهرداری تهران تشکیل شد اولویت و فهرست املاک باغ بررسی شدند.
صدراعظم نوری با اشاره به سیستمی شدن فرآیند کامل ماده ۷ اظهار کرد: این سیستم به سرعت بخشی شفافیت و رضایت مردم منجر میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در دوره پنجم مدیریت شهری اظهار کرد: جمعا ۱۷ باغ به مساحت ۱۰۳ هزار و ۵۵۲ متر تملک شده و به بوستان عمومی تبدیل شده اند و در سال ۹۹ هم ۱۷ باغ دیگر در مناطق ۹،۱۲ ، ۱۴، ۱۶ و ۱۷ در دست بررسی و تملک هستند.
صدراعظم نوری تصریح کرد: در صورتی که این اقدامات انجام شوند ۳۴ باغ دیگر به فضای عمومی اضافه خواهد شد. البته در این راستا مشکلاتی هم وجود دارد که انتظار دارم شهردارتهران دستور اکید دهد تا آنها برطرف شوند.
عضو شورای شهر تهران گفت: قرار بود که این پول فقط برای تملک باغ انجام شود و فکر میکنم حدود ۶۰ میلیارد تومان از آن در حساب خزانه باقی مانده است و از شهردار میخواهم دستور دهد تا این مبلغ بار دیگر در اختیار کمیسیون ماده ۷ و سازمان بوستانها قرار گیرد.
وی با اشاره به املاک شهرداری که در اختیار غیر قرار گرفته گفت: برای قیمت گذاری و شناسایی املاک باید اقدامات متعددی انجام شود تا پس گرفتن آنها تسریع یابد و حفظ باغ برگ زرینی در کارنامه شهری است و نیاز به نگاه ویژه دارد.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/