در تاریخ ۱۷ آذرماه بیژن زنگنه، وزیر نفت با صدور حکمی، سید مهدی هاشمی را به عنوان مدیرعامل جدید سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت منصوب کرد؛ هاشمی پیش از این مدیر برنامه ریزی این سازمان بود و در شرایطی که اعتراضات کارکنان و بازنشستگان نفتی به عملکرد سازمان مذکور افزایش یافته، جایگزین حبیب اله سمیع شد.
تصویر حکم انتصاب مدیرعامل جدید سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت
گفتنی است؛ این تغییر مدیریتی در شرایطی انجام میشود که این روزها، اخبار ضد و نقیضی در زمینه واگذاری و برون سپاری خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت به سازمانهای بیمه ای، در قالب طرح "ارتقای نظام بهداشت و درمان صنعت نفت" به گوش میرسد؛ طرحی که حسین کاشفی، رئیس هیئت مدیره کانون صنفی کارمندان بازنشسته صنعت نفت ایران، حدود دو هفته پیش، با ارسال نامهای به وزیر نفت از اجرای آن ابراز نگرانی کرده بود.
کاشفی در نامه خود خطاب به وزیر نفت فلسفه وجودی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت را پشتیبانی از کارکنان شاغل در مناطق عملیاتی دانسته و گفت: طرح پیشنهادی تامین بودجه بر مبنای صورت وضعیت عملکرد مناطق یاد شده، کاهش خدمات و تعطیلی مراکز در آینده را به دنبال خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از این نامه بیان کرد: هزینههای درمانی در طرح درمان آزاد شرکت نفت فلات قاره ایران غیرشفاف بوده و ضمن استفاده از سایر سرفصلهای بودجهای در آن شرکت، ذینفعان طرح، از خدمات بهداشت و درمان صنعت نیز بهره مند میشوند؛ در طرح درمان آزاد، اصل اساسی PHC یا خدمات بهداشت اولیه و فعالیتهای پیش گیرانه نادیده گرفته میشود و اقدامات لازم در جهت پیشگیری از بیماریهای واگیردار و غیرواگیر مغفول میماند.
کاشفی همچنین مزیتهای نظام درمان مستقیم براساس سیستم ارجاع که هم اکنون در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در حال اجراست را این طور تشریح کرد: این نظام از الگوی مشابه در کشورهای پیشرفته بهره گرفته و از نظر اقتصادی و دیگر پارامترهای اجتماعی نیز پذیرفته شده و مقرون به صرفه است؛ بدیهی است این سازمان جهت پوشش کامل خدمات، به ویژه در مناطق فاقد امکانات پزشکی، از مدل خرید خدمات بهداشتی و درمانی از دیگر عرضه کنندگان خدمات مذکور در بخشهای دولتی و خصوصی استفاده میکند.
وی نگرانی خود از برون سپاری خدمات را اینطور بیان کرد: بررسیها و مطالعات انجام شده حاکی از افزایش هزینههای درمانی در صورت به کارگیری شرکت مشاور و مجری بیمهای تحت عنوان «شرکت ارزیاب خسارت» بوده و بیم آن میرود که جدا از بحث هزینه ها، نارضایتی ذینفعان و افزایش دغدغهها به ویژه در مناطق عملیاتی را به دنبال داشته باشد.
رئیس هیئت مدیره کانون صنفی کارمندان بازنشسته صنعت نفت ایران در پایان این نامه خواستار این شد که طرح درمان مستقیم به عنوان اساس کار بهداشت و درمان صنعت نفت محفوظ بماند؛ از طرف دیگر اقدامات لازم برای رفع اشکالات اجرائی سیستم درمانی فعلی، استفاده از طرح درمان غیر مستقیم با تشکیل واحد بیمه گری در وزارت نفت تحت نظر معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی صورت بگیرد؛ برای استمرار درمان مستقیم در مناطق عملیاتی، سرانه بر اساس نظارت واحد بیمه گری وزارت نفت تخصیص یابد و در واقع با سازمان بهداشت و درمان نفت همانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیروهای مسلح و سازمان خدمات بیمهای تأمین اجتماعی رفتار شود.
کیومرث رفیعی، یکی از بازنشستگان صنعت نفت کشور به خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: نه تنها من بلکه اکثریت قریب به اتفاق بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت، با توجه به قدمت و کیفیت بسیار مطلوب خدمات درمانی توسط مراکز بهداشتی و درمانی وابسته به سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و از طرف دیگر وضعیت بسیار نابسامان تهیه دارو و درمان به ویژه در ارتباط با داروهای خاص در سایر بیمارستانهای خصوصی با انحلال یا برون سپاری خدمات این سازمان مخالف هستیم.
وی افزود: این مسئله منجر به سرگردانی بیماران خاص و بازنشسته در تهیه داروهای گران قیمتی که این روزها در سراسر کشور به شدت کمیاب هستند، میشود.
رفیعی در انتها گفت: از وزیر نفت انتظار میرود تا درباره موضوع مذکور و استفاده از خدمات درمانی بخش خصوصی توسط کارکنان رسمی و بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت، تجدید نظر کند.
بعد از بررسی های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، به یکی از کارمندان سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت استان مرکزی برخورد که او نیز این موضوع را تایید کرد!
همه این ها بیانگر برون سپاری های نامناسب دولت است که بی اعتمادی برای عموم جامعه و کارمندان این بخش ایجاد کرده است و باید منتظر ماند و دید که چه راهکاری برای آن خواهند داشت.
انتهای پیام/
البته با توجه به تخصصشون حقشون هست نوش جونشون
آفتاب پشت ابر نخواهد ماند
ما خواهان ابطال اساسنامه کذایی دولت هستیم و تا آخرین لحظه کوتاه نخواهیم آمد.
حق و حقوق ما را برگردانید
ما خواهان ایرانی آباد و گوش به فرمان رهبر معظم تا اخر ایستاده ایم
معلم نبودم که از ۱۲ ماه سال ۵ ماه تعطیل باشم و یا کارمند ا داره که دو ساعت در روز کار مفید داشته باشم و زیر کولر کار کنم اصلا مقایسه کارکنان صنعت نفت با دیگر سازمانها عادلانه نیست
بنده شاغل رسمی وزارت نفت با بیش از بیست چند سال سابقه در جنوب و شهر اهواز هستم.از نظر بنده چنانچه کل خدمات بیمارستانهای نفتی جمع شود ودر عوض بجای تبعیض های فاحش خدمات دهی گزینشی از سیستم یکسان بیمه و بیمه تکمیلی استفاده شود خانواده های کسانی همچون بنده که با توجه به کیفیت خدمات بیمارستانهای نفتی اهواز تقریبا همه امور درمانی خود و خانواده را در مراکز آزاد بدون بازیافت هزینه انجام می دهم نفس راحتی خواهند کشید
نمی گویم 14 روزی که من سر کارم بماند تا درد من را با پوست و گوشتش حس کند .
دیوارها و فنس های دور ساختمانهای آنها هم باید همین امروز برچیده شود.
یکیش که واگذاری به نفر به عنوان مثال همین پالایشگاه کرمانشاه که به نفر داده شد
یکیش قطع نفت کارت ها بود
یکیش حذف دانشگاه صنعت نفت بود که الان بقیه ارگان ها مثل اداره برق داوشگاه و درمان رو از نفتب ها کپی برداری کرده ولی برای ما نیست
بابا این زنگنه دیگه چی می خواد از خدا
بابا برودیگه 16 سال تیشه به ریشه این صنعت زدی
بسه دیگه
خدانگذره
حقیقتا مراکز درمان مخصوص شرکت نفتیها که کسی جز خودشونم اجازه درمان نداره عین تبعیض هست و حداقل اجازه بدن از امکاناتشون سایر مردم هم استفاده کنن.نگید به امکانات ما دست نزنید و سایر اگانها را افزایش بدید.اون بابایی هم که ماهی 50 میلیون حقوق میگیره بگه حقوق من دست نزنید و حقوق سایرین را افزایش بدید.با عدالت اجتماعی تضاد داره.
اکنون چیزی از این مطلب ارایه شده عاید خوانند نمیشود تا بتواند اظهار نظر درست و منصفانه ای بکند!!!
نمیشود با هر امری شعاری برخورد کرد!!!
مگر یک سیستم قدیمی همیشه و در همه زمانها و مکانها و شرایط باید اجرا شود و جواب میدهدوهیچ نو اوری و تغییر وتحولی در ان ایجاد نشود و همیشه بقول معروف درجا زد؟!!!
متاسفم
متاسفم
کدوم حقوق ۵۰میلیونی؟....
بیا جنوب نفتی ها رو ببین استاد
با بهترین مدرک های تحصیلی توی گرمای بالای ۶۰ درجه تابستون و سرمای شدید زمستون با یه لباس سر همی و یه کلاه سنگین، بدون در نظر گرفتن هیچ تعطیلی، یه روز تو این شرایط باشی جوری فرار میکنی که باد هم به گرد پات نمیرسه
شرایط فوق العاده سخت کار و کار توقف ناپذیر
و بعد بازنشستگی هم مشکلات جسمی غیر قابل درمان ناشی از کار سخت که تا روز آخر زندگی باید درد بکشی
دل هر ایرانی از این همه تبعیض به درد میاد . چرا همه ی مطالب رو پخش نمیکنید. شما هم تبعیض را در رأس امور میدانید .
همیشه خود را برتر از سایرین می دانند، مگرنه وضعیت سایر کارمندان از آنها بدتر است که بهتر نیست!!!!
اگرتونستی فقط یکبار توی هوای طوفانی بمدت ۱۰ساعت توی یه کشتی باری بری سرسکو که همکاراتو که بمدت ۱۴شبانه روز دوراز خانواده بودن
عوض کنی، بخاطر شرایط بد آب و هوا نتونی ودوباره با این شرایط بد دریا
برگردی وهمکار ت مجبور بشه دوباره برگرده سرکار و بجای تو انجام وظیفه کنه که مبادا خدای ناکرده تولید کم بشه،،،
آنوقت بیا دم بزن،،،،مثل این می مونه که کسی درخت میوه بکاره اما نتونه از میوه اش استفاده کنه،
م
شما اگر راست می گوید طرح همسان سازی حقوق را اجرا ویا بگویید اضافات را به بازنشستگان عزیز که عمر خود را در خدمت این کشور صرف کردن پرداخت نمایند.