دانشمندان توانستند پوست های الکترونیکی جدیدی را اختراع کنند که از جنس پنل های خورشیدی ساخته شده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بازسازی احساس لامسه انسان به صورت مصنوعی و با استفاده از پوست‌های الکترونیکی برای ربات‌ها کاری دشوار و گیج‌کننده است. این پوست‌های برای عملکرد مناسب باید انعطاف‌پذیر، قابل کشش و حساس به مواردی مانند دما، فشار و ضربه باشند. در واقع پوست‌های مصنوعی باید داده‌های بیولوژیکی را دریافت کنند و بازدهی الکترونیکی داشته باشند.

یکی از سخت‌ترین مسائل در رابطه با ساخت پوست‌های مصنوعی تامین انرژی آن‌ها است که اکنون به نظر می‌آید دانشمندان راهی برای آن پیدا کرده‌اند. به دنبال جدیدترین تحقیقات صورت گرفته توسط دانشگاه گلاسوو، دانشمندان توانسته‌اند پوست‌هایی با سلول‌های پنل خورشیدی طراحی کنند که می‌تواند در کنار برخورداری از ویژگی‌های لازم، انرژی الکترونیکی خود را نیز تامین کند.


بیشتر بخوانید


نحوه عملکرد پوست‌های الکترونیکی

نحوه عملکرد پوست‌های الکترونیکی

همانند پنل‌های خورشیدی، این پوست‌های الکترونیکی جدید در زمان مواجهه با تابش نور انرژی تولید می‌کنند و زمانی که توسط یک جسم تابش نور مسدود می‌شود این پوست‌ها حس لامسه را شبیه‌سازی می‌کنند تا برخورد دست به جسم مورد نظر را طبیعی نشان دهند. به این صورت میزان شدت تابش نور به پوست نشان می‌دهد که فاصله آن با جسم مورد نظر چقدر است و تمامی این اطلاعات در کمتر از چند ثانیه به کاربر داده می‌شود.

در پی تحقیقات صورت گرفته، دانشمندان پوست مصنوعی ساخته شده را بر روی یک بازوی رباتیک سوار کردند و شاهد کسب انرژی ۳۸۳.۳ مگاواتی آن بودند. این پوست‌ها می‌توانند به راحتی بیش از ۱۰۰ مگاوات انرژی تولید کنند و به کاربر یا ربات ساخته شده در فعالیت‌ها و مدیریت احساسات پنج‌گانه کمک کنند.

اکتشافات جدید گروه تحقیقاتی دانشگاه گلاسوو به دنیا کمک می‌کند که ربات‌های هوشمند‌تری را با قدرت درک احساسات فیزیکی وارد بازار کنند. این اختراع جدید همچنین برای افرادی بسیار مفید است که طی حادثه‌های مختلف اعضای بدن خود را از دست داده‌اند و یا قسمتی از سیستم عصبی پوست آن‌ها به دلیل سوختگی از بین رفته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار