کشاورزان صومعه سرایی برداشت نیشکر را از ۲۲ هکتار از باغ های خود آغاز کرده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، احمد پادیاب، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: برداشت نیشکر از ۲۲ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان صومعه سرا آغاز شده است.

او افزود: ۷۵ خانوار صومعه سرایی در کنار کشت برنج به کشت نیشکر هم مشغول هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: پیش بینی می‌شود نیشکرکاران صومعه سرایی امسال ۲۵ تن شکر سیاه تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.

پادیاب افزود: نیشکرکاران صومعه سرایی برای مبارزه با آفات این محصول کشاورزی در زمان کاشت، داشت و برداشت از هیچ گونه سمی استفاده نمی‌کنند و محصولات به دست آمده از نیشکر مانند شکر سیاه، دوشاب و کف شکر، کاملا ارگانیک است.

او گفت : برای توسعه مشاغل خانگی از جمله نیشکر امسال ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی به کشاورزان صومعه سرایی پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا  ، با بیان اینکه نیشکر یکی از قدیمی‌ترین محصولات کشاورزی صومعه سراست که قدمت بیشتر از صد ساله دارد، افزود: نیشکر همه ساله در اردیبهشت کشت و اواخر آذر برداشت می‌شود.

احمد پادیاب تصریح کرد: محصول به دست آمده از نیشکر برای درمان بیماری‌های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.