در ادامه طرز تهیه مرحله به مرحله کیک نسکافه ساده و گردویی خوشمزه که جزو پرطرفدارترین کیک‌های خانگی است را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر قهوه‌خور هستید، احتمالا به نسکافه هم روی خوش نشان می‌دهید، چون نسکافه محصولی است که از فرآوری قهوه به دست می‌آید، حتی بسیاری افراد خوردن نسکافه را به قهوه ترجیح می‌دهند. به هر حال، نسکافه هم به عنوان یک نوشیدنی جذاب، طرفداران خودش را دارد و می‌تواند به یکی از اجزای اصلی کیک اسفنجی هم تبدیل شود که وقتی با طعم‌های دیگر مخلوط می‌شود، جذاب‌تر هم خواهد شد. اما چطور؟ در ادامه طرز تهیه مرحله به مرحله کیک نسکافه ساده و گردویی خوشمزه که جزو پرطرفدارترین کیک‌های خانگی است را به شما آموزش می‌دهیم. شما می‌توانید به جای گردو از دیگر مغز‌ها هم استفاده کنید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش سیرابی خوشمزه و مقوی و مرغ نمکی در قابلمه تا انواع دسر و شیرینی ساده و کم هزینه برای شب یلدا + تصاویر


مواد لازم

آرد: ۱۶۰ گرم (هر ۱۵۰ گرم آرد معادل یک لیوان دسته‌دار است)

شکر: ۱۵۰ گرم (هر ۲۳۰ گرم شکر معادل یک لیوان  دسته‌دار است)

کره: ۱۴۰ گرم

تخم مرغ: ۶ عدد

پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش: ۲ قاشق غذاخوری

شیر سرد: ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

نسکافه: ۲ قاشق چایخوری

کاکائو: ۲ قاشق چایخوری

مغز گردو خرد شده: ۱/۳ لیوان دسته‌دار

مواد لازم برای تهیه کرم کیک نسکافه‌ای

کره: ۲۵ گرم

پودر قند: ۶۰ گرم

شیر: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

نشاسته: ۲ قاشق غذا خوری

نسکافه: ۱ قاشق چای خوری

کاکائو: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای اسفنجی ساده و گردویی کافی‌شاپی

طرز تهیه کیک اسفنجی نسکافه‌ای ساده و گردویی، یک عصرانه دلچسب پاییزی

از همان ابتدا برای طرز تهیه کیک اسفنجی برای خامه‌کشی یا پایه هر کیک دیگری، فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد، تنظیم کنید تا گرم شود.
شکر و کره را در یک ظرف بریزید و با همزن به خوبی به هم بزنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

زرده‌ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید. هر بار یک زرده اضافه کنید و به هم بزنید. بعد که مخلوط شد، زرده بعدی را اضافه کنید.

در طرز تهیه کیک نسکافه مثل چیز کیک نسکافه، باید کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کنید و با نشاسته و شیر، به مخلوط خود اضافه کنید.

سفیده‌ها را با همزن به خوبی به هم بزنید تا کف کند.

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با گردو، آرد و بیکینگ پودر را سه بار از الک رد کنید و در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.

گردو را به مایه کیک اضافه کنید.

قالب کیک را با روغن چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید. برای نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه کیک را در فر قرار دهید.


طرز تهیه کرم کیک نسکافه‌

برای تهیه کرم کیک، کره، پودر قند، نشاسته، نسکافه و کاکائو را به همراه شیر در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت ملایم به هم بزنید.

بعد از اینکه مواد داخل ظرف جوشید و شبیه فرنی شد، اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید از دما بیفتد.

بعد از پختن و آماده شدن کیک نسکافه ای، آن را که از فر بیرون آوردید، اجازه دهید خنک شود و کرم را روی آن بریزید و با مقداری گردو تزیین کنید.
کیک شما آماده سرو است.

فوت و فن‌های طرز تهیه کیک نسکافه‌ای ساده و گردویی

*برای یکدست شدن مواد، از نیم ساعت قبل از شروع به آشپزی همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.

*برای اینکه خیال‌تان بابت نچسبیدن مواد به قالب راحت باشد، قالب را با ارده یا روغن چرب و داخل آن را آردپاشی کنید و از همان ابتدا در فریزر قرار دهید.

*اگر می‌خواهید کیک نسکافه‌ای ساده داشته باشید، گردو را از دستور پخت حذف کنید.

*می‌توانید به مواد کیک نسکافه‌ای، شکلات هم اضافه کنید. در این صورت کیک نسکافه‌ای شکلاتی خواهید داشت که دستور پختش، با طرز تهیه کیک نسکافه‌ای، یکسان است.

نکته: هر چند قهوه و نسکافه برای بدن مفید هستند، اما حتما در خوردن آن اعتدال را رعایت کنید، چون در صورت استفاده بیش از حد، مضرات بسیاری را به دنبال خواهند داشت.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.