ربات ها و دستگاه های هوشمند به منظور کاهش خطر انتقال کرونا، در بخش‌های مختلفی از راه آهن مرکزی بمبئی به کار گرفته شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که هنوز درمان قطعی برای بیماری کرونا وجود ندارد یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر، تشخیص درست و به موقع و همچنین قرنطینه کردن افراد و مناطق آلوده به این ویروس است.

به همین منظور، شهر بمبئی در هند، به تازگی از ربات‌های هوشمندی رونمایی کرد که با قرارگیری در راه آهن مرکزی این شهر از مسافران تست تب سنجی می‌گیرند. این ربات‌ها از طریق غربالگری حرارتی به کارکنان و مسافران کمک می‌کنند تا از سلامت خود و همسفرانشان مطمئن شوند.

تاثیر ربات ها در مقابله با کرونا

این دستگاه‌های رباتیک به نام‌های «Febri eye» و «Captain Arjun» مجهز به سیستم‌های غربالگری مبتنی بر حرارت هستند که از سنسورهای حرارتی برای خواندن و ثبت دمای بدن بهره می‌برند. در فبری، دوربینی تعبیه شده که مسافران را حین ورود به راه آهن بررسی و حرارت بدن آن‌ها را چک می‌کند، اما کاپیتان آرجون عملکرد نسبتا پیچیده‌تری دارد.

ربات کاپیتان آرجون قابلیت حرکت دارد و به سمت مسافران و نقاط مختلف مکانی که در آن وجود دارد حرکت می‌کند. همچنین به دلیل مجهز بودن به چرخ‌های ضدعفونی کننده در هنگام حرکت قادر به شستشو و ضدعفونی کردن زمین هم هست. این ربات دارای امکاناتی برای دیدن، شنیدن و حرکت کردن است و ماسک و ضدعفونی کننده نیز میان مسافران توزیع می‌کند.

تاثیر ربات ها در مقابله با کرونا

اما استفاده از ربات‌ها در بمبئی تنها به این دو ربات ختم نمی‌شود، آن‌ها برای تهیه و چک کردن بلیط‌ها، بررسی ساعت حرکت قطارها، حضور و غیاب مسافران، شستشو و ضدعفونی چمدان‌ها، چکاپ مسافران و بررسی مواردی چون فشار خون و قند خون و حتی در بخش درمانی، مراقبت و نگهداری از بیماران و توزیع دارو میان آن‌ها نیز ربات‌ها و دستگاه‌های هوشمند مختلفی را طراحی کرده‌اند که می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کاهش انتقال این ویروس داشته باشد.

تاثیر ربات ها در مقابله با کرونا


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.