به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بندر برامکی رئیس شبکه بهداشت و درمان کازرون در مراسم رونمایی از این دو دستگاه که زیر نظر اساتید مجرب این دانشگاه و با مدیریت گروه ارتباط با صنعت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تولید شده است، گفت: گام برداشته شده از سوی این دانشجویان، گامی عالی و بزرگ برای ترقی تجهیزات پزشکی است.
او، بیان کرد: دستگاه پالس اکسیمتر، یکی از نخستین ابزارهای کاری در معاینه بیماران است که دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون موفق به تولید چنین دستگاهی شدهاند.
برامکی، با اشاره به اینکه ساخت این دو دستگاه در حوزه تشخیص و پیشگیری از بیماری کرونا امیدواریهای فراوانی را برای ما به وجود آورده است، با قدردانی از تلاشهای علمی مجموعه اساتید و دانشجویان این دانشگاه، آمادگی خود را برای همکاری با این دانشجویان و سایر دانشجویان دیگری که در حوزههای پزشکی و درمانی مشغول به فعالیتهای مختلف علمی هستند، اعلام کرد.
غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با تجلیل از دانشجویان، تلاشهای علمی اساتید و اعضا هیئت علمی متعهد این دانشگاه، حمایت از فعالیتهای علمی دانشجویی به ویژه در راستای ارائه خدمات علمی به جامعه را از رویکردهای اصلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برشمرد و تصریح کرد: این دانشگاه به واسطه حضور اساتید مجرب و دانشجویان توانمند، ظرفیت مناسبی را برای ارائه خدمات مختلف علمی به جامعه دارد.
او، ورود به حوزههای کارآفرینی و تلاش برای تجاریسازی دستاوردهای علمی دانشجویان را از دیگر رویکردهای پیشروی این دانشگاه دانست و افزود: انتظار می رود با ظرفیت سازیهای انجام شده بتوان در این خصوص شاهد تحقق دستاوردهای دیگری بود.
همچنین بهرامی، مدیر گروه ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون، اضافه کرد: زمینههای علمی لازم برای تولید انبوه این دستگاهها وجود دارد و تیم دانشجویی تولید کننده این دستگاهها آمادگی دارد که دستگاه پالساکسیمتر و دستگاه ضدعفونی کننده تولید شده را با قیمتهای کمتر و کیفیت مناسب در اختیار مصرفکنندگان قرار دهند.
انتهای پیام/ت