سهامداران عدالت که روش غیر مستقیم را برگزیده اند تا پایان امسال به صورت تجمیع شده سود سهام ۳۶ شرکت بورسی را دریافت می‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  اکبر حیدری،سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت اعلام کرد: سهامداران عدالت که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند تا پایان سال به صورت تجمیع شده، سود سهام ۳۶ شرکت بورسی را دریافت می‌کنند.

او افزود: از مزایای انتخاب روش غیر مستقیم سهام عدالت، نحوه پرداخت سود سالانه سهام شرکت‌ها به صورت تجمیع شده است.

حیدری ادامه داد: با توجه به حضور حجم بالای سهامدار خُرد در بازار سرمایه، ۱۴ شرکت بورسی مصوب کردند که سود سهام را از طریق سامانه سجام، پرداخت کنند.


سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت گفت: شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نسبت به وصول سود ۳۶ شرکت بورسی اقدام می‌کنند و به صورت تجمیع شده، سود به حساب سهامداران واریز می‌شود.

او افزود: سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند برای دریافت سود سهام خود، به غیر از ثبت نام در سجام و احراز هویت، نیاز به اقدام خاصی ندارند.

حیدری اضافه کرد: شرکت‌های سرمایه پذیر، میزان و نحوه توزیع سود را در مجامع سالانه خود مشخص می‌کنند و ۸ ماه فرصت دارند تا نسبت به انجام سازوکار پرداخت سود به سهامداران اقدام کنند.

او گفت: با توجه به مصوبه شورای عالی بورس، مقرر شد وصول سود ۳۶ شرکت سرمایه پذیر به صورت یک جا و بدون نیاز به مراجعه حضوری مردم از سوی شرکت‌های استانی پرداخت شود.

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: سود سال مالی شرکت‌ها به صورت منظم در همان سال پرداخت شده و برای پرداخت سود سال مالی ۹۸ شرکت‌ها، با سازمان خصوصی سازی در تعامل هستیم تا با امضای تفاهم نامه‌ای به مانند سال‌های گذشته، از سامانه سهام عدالت در پرداخت سود، استفاده شود.

او ادامه داد: در سامانه سهام عدالت، شماره حساب افراد وجود دارد و نیاز به اقدام جدیدی برای دریافت سود سهام نیست.

حیدری گفت: با توجه به رشد بازار سرمایه، حجم سود‌های پرداختی بیشتر نیز می‌شود.

او افزود: با توجه به مهیا شدن زیر ساخت‌های سامانه سهام عدالت برای واریز سود سهام، سود سهام عدالت افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند تاپایان سال پرداخت می‌شود.

حیدری درباره برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نیز گفت: تعاونی‌های سهام عدالت، نماینده قانونی سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند هستند و در مجامع حضور پیدا می‌کنند، اما چون سهامداران این شرکت‌ها بسیار زیاد هستند برخی معتقدند که مجامع به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: با توجه به این که حدود ۳٫۵ میلیون خانوار دسترسی به کوچکترین زیرساخت های، چون تلفن همراه و اینترنت ندارند اگر اصرار به برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به صورت الکترونیکی باشد در حق این افراد اجحاف می‌شود.

گفتنی است: ۱۹ میلیون نفر دارنده سهام عدالت روش مستقیم و ۳۰ میلیون نفر روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۸ ۲۲ دی ۱۳۹۹
بابا شورشو در آوردین چرا ملت رو گیج میکنین ثبت نام بکنن یا نه
Iran (Islamic Republic of)
عیس سهباری
۲۱:۵۰ ۱۴ دی ۱۳۹۹
باسلام ایا اونای که روش مستقیم را انتخاب کردن سی درصدسهامسان مونده اونا هم به سجام واحراز حویت ثزت نام کتن یا لازم نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۰۵ دی ۱۳۹۹
آخرش هم نفهمیدم باید تو سامانه سجام ثبت نام کنیم یا نه؟
ما جزو اون کسایی هستیم که روش غیر مستقیم انتخاب کردیم
لطفا پی گیر کارت هوشمند ملی هم باشید که هنوز برای دو و نیم میلیون نفر ارسال نشده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۸ ۰۳ دی ۱۳۹۹
با پول سجام واحراز هویت سودو بهشون میدین توروخدا جمع کنید تو ایی اوضاع کرونا میدونید چقد کافی نتا وپست بانکا شلوغ شدن من با گوشی همه مراحل سجامو انجام دادم ۱۰ هزار تومن از کارتمم کم شد ثبت نشد
آخرین اخبار