در این مطلب طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی و در فر را برای شما آماده کرده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیوی یک میوه چینی بود که اوایل قرن بیستم، در سطح جهانی کشت شد و در دسترس کل مردم دنیا قرار گرفت. این میوه با خاصیت‌ها و مواد معدنی مفیدی که دارد، حسابی پر کاربرد شده است و از آن در تهیه کیک، مربا، دسر، شیرینی و حتی طعم دادن به خورش‌ها و غذا‌ها استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی و در فر را برای شما آماده کرده‌ایم. شما بنا به سلیقه و دسترسی‌تان به امکاناتی که در اختیار دارید، می‌توانید هر یک از این دو مدل چیزکیک را تهیه کنید.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم

خامه صبحانه: ۱ عدد ۲۰۰ گرمی

پنیر ماسکاراپونه: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار

پودر ژله کیوی: ۱ بسته

وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

پودر بیسکوییت: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی + طرز تهیه چیز کیک کیوی در فر


طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی

برای درست کردن چیزکیک کیوی یخچالی ابتدا ۲ بسته بیسکویت پتی‌بور یا دایجستیو (ساقه طلایی) را پودر کنید. برای این کار، بیسکوییت‌ها را در پاکت پلاستیکی زیپ‌دار بریزید و به خوبی بکوبید.

پودر بیسکویت را با کره مخلوط کنید و به هم بزنید تا کمی حالت خمیری بگیرد.

مخلوط را در قالب کمربندی بریزید و کاملا پرس کنید. می‌توانید چند کیوی را برش‌های نازک بزنید و اطراف قالب بچینید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

پودر ژله را در ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی آب گرم حل کنید. می‌توانید محلول را روی بخار آب قرار دهید تا وقتی که تمام ذرات ژله حل شوند.

در یک ظرف جدا، پنیر را با خامه صبحانه و شکر مخلوط کنید. بهتر است از مخلوط‌کن استفاده کنید.

وانیل را اضافه کنید. ژله سرد شده را با مخلوط ترکیب کنید و با مخلوط‌کن به هم بزنید.

این ترکیب را روی کراستِ داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را دورباره به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

برای روی چیز کیک کیوی یخچالی، چند کیوی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و با شکر مخلوط کنید (به ازای هر کیوی، ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید).

۱/۲ لیوان دسته‌دار  آب اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. این کار به‌خاطر این است که کیوی خودش را بگیرد.

ژله کیوی را با ۱ لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) مخلوط کنید.

نصف آن را روی لایه پنیری بریزید و قالب را در یخچال بگذارید. وقتی ژله حالت نیم‌بند گرفت، کیوی‌ها را روی ژله بچینید و بقیه ژله کیوی را روی آن‌ها بریزید. قالب را برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد.

سپس از یخچال بیرون بیاورید و دور تا دور چیزکیک را آزاد کنید. کمر قالب را باز کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.


طرز تهیه چیز کیک کیوی در فر

طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی + طرز تهیه چیز کیک کیوی در فر

مواد لازم

پودر بیسکویت: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

ماست: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم
پودر ژله کیوی: ۱ بسته

طرز تهیه چیز کیک کیوی در فر

مانند طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی، بیسکویت را پودر کرده و با کره مخلوط کنید تا نرم و خمیری شود. مخلوط را کف قالب بریزید و پرس کنید.

فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید. قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

ماست، پنیر خامه‌ای و شکر را مخلوط کرده و به خامه اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و در هر بار اضافه کردن، با مخلوط کن به هم بزنید.

مایه کیک را روی بیسکوییت بریزید و صاف کنید. قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید.

قالب را از فر بیرون بیاورید و بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

برای روی چیزکیک مرحله سوم طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی را دنبال کنید.

 

نکته: زیاد از کره استفاده نکنید، چون این کار باعث می‌شود، کراست چیزکیک بعد از بیرون آوردن از یخچال زیادی سفت شود.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.