به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از میان براونیهای موجود، براونی خرما و گردو یکی از محبوبترینهاست، چون علاوه بر طرز تهیه راحت، پر از خواص مفید است و حسابی میتوانید از طعم آن لذت ببرید. براونی خرما و گردو هم به عنوان یک عصرانه پاییزی بسیار لذیذ خواهد بود. میتوانید به جای گردو از دانههای دیگر هم استفاده کنید. در این مطلب از مجله کوروش با طرز تهیه براونی خرما و گردو مجلسی؛ یک کیک مقوی خانگی آشنا خواهید شد. همچنین در ادامه علاوه بر فوت و فنهای طرز تهیه براونی خرما و گردو، به شما میگوییم که چطور میتوانید براونی خرما رژیمی درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم
کره: ۱ لیوان دستهدار
شکر: ۱/۲ لیوان دستهدار
آرد گندم: ۳/۴ لیوان دستهدار
خرما: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار
مغز گردو: ۱و ۳/۴ لیوان دستهدار
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
شکلات تختهای: ۳۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
پودر هل: به میزان دلخواه
پودر قند: به میزان دلخواه برای تزیین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه براونی خرما و گردو
فر را روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
پوست خرماها را جدا کنید. هستهها را بیرون آورید و خرماها را له کنید.
مغز گردو را خرد کنید. بهتر است آنها را له نکنید.
شکلات تختهای را روی بخار آب ذوب کنید. یا اینکه شکلات را در یک ظرف بگذارید و ظرف را روی آب در حال جوشیدن قرار دهید تا دمای آب به روش بن ماری، شکلات را ذوب کند. در این روش مراقب باشید آب به داخل ظرف نرود.
در یک ظرف دیگر، شکر و وانیل را بریزید و تخممرغها را اضافه کنید. همه را با چنگال یا همزن به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
کره ذوب شده به روش بن ماری را به تخممرغها بیفزایید.
آرد، شکلات و پودر هل را اضافه کنید.
خرمای له شده و گردوی خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.
مایه کیک براونی خرما و گردوی شما آماده است. (مایه کیک نباید خیلی رقیق باشد)
دیوار و کف قالب کیک را با مقداری کره چرب کنید. داخل قالب را کاغذ روغنی قرار دهید.
مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید.
بعد از آماده شدن، کیک براونی را از فر خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.
روی براونی خرما را با پودر قند یا مغزهایی که دوست دارید، تزیین کنید تا مجلسیتر شود.
فوت و فن طرز تهیه براونی خرما و گردو
*برای به دست آمدن یک مخلوط خرمای یکدست میتوانید، بعد از اینکه پوست خرماها را گرفتید، آنها را ورز دهید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی به آن آب اضافه کنید تا مخلوطی رقیق و یکدست داشته باشید.
*مایه کیک براونی خرما قبل از اینکه در فر قرار میگیرد باید غلیظ باشد.
*اگر میخواهید براونی خرما رژیمی داشته باشید باید موادتان را با مواد غذایی رژیمی جایگزین کنید. برای مثال:
*بهجای شکلات، از ۳ قاشق پودر کاکائو استفاده کنید.
*بهجای کره یا روغن، از روغن کنجد استفاده کنید.
*شکر را به طور کامل حذف کرده و جو دو سر پرک آسیاب شده را جایگزین آن کنید. (به میزان ۱/۲ لیوان دسته دار ).
*اگر حس کردید کیک شما به اندازه کافی شیرین نیست، میتوانید در طرز تهیه براونی خرما رژیمی، از خرمای بیشتری استفاده کنید یا به مواد براونی، عسل اضافه کنید.
*اگر خرما در دسترس ندارید میتوانید از شیره خرما در طرز تهیه براونی خرما و گردو استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/