به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت نودل، شاید این اسم برای شما عجیب و تازه باشد. اما باید بدانید که این کتلت یکی از محبوبترین غذاهای دانشجویی است که علاوه بر مناسب بودن قیمت مواد اولیهاش، میتواند سبک و واقعاً خوشمزه هم باشد. اگر تابحال نودل را امتحان نکردهاید، حالا بهترین زمان برای امتحان یک طعم فوق العاده و متفاوت است. سرو این کتلت را با سس سویا و سس چیلی فراموش نکنید. کوکوی نودل از خانواده کتلتهای گیاهی است که دستورالعملهای آماده سازی آن بسیار ساده و آسان است. طرز تهیه انواع کوکوی نودل با سبزیجات، گوشت قرمز یا مرغ و حبوبات بسیار مشهور است. طرز تهیه کوکوی نودل یا کتلت نودل خوشمزه با پنیر پیتزا به همراه فوت فنهایش را در ادامه بخوانید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
سبزیجات تازه؛ هویج، لوبیا، کلم، ذرت: از هر کدام ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به دلخواه
قارچ: به دلخواه
جعفری: به دلخواه
رشته فرنگی: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
سیب زمینی: ۱ عدد
آرد ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
سس چیلی سبز: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
دستور پخت کتلت نودل خوشمزه با پنیر پیتزا
طرز تهیه کتلت نودل بسیار ساده است. ابتدا نودل را در آب بجوشانید. یک ظرف گود را انتخاب کنید و بیش از سه چهارم حجم آن را با آب پر کنید. ظرف رو روی حرارت ملایم یا زیاد قرار دهید و زمانی که آب به جوش آمد رشته فرنگیها را به آن اضافه کنید. حدوداً پنج دقیقه به رشته فرنگی زمان دهید تا به خوبی نرم و پخته شود. بعد از امتحان کردن رشته فرنگی و زمانی که مطمئن شدید که خوب نرم شده، آن را از آبکش کنید.
رشته فرنگی آبکش شده را با کمی روغن مخلوط کنید. این کار را برای جلوگیری از به هم چسبیدگی رشتهها انجام دهید. همچنین میتوانید این ترکیب را زیر آب سرد بگیرید.
سیب زمینی که از قبل آب پز کرده بودید را پوست بگیرید. به مدت هفت یا هشت دقیقه هویج، لوبیا، کلم و ذرت را در آب بجوشانید. در فاصله و در ظرفی دیگر سیب زمینی پوست کنده، سبزیجات، نمک، سس چیلی، سس سویا و پیازی که نگینی خرد کرده بودید را به خوبی با هم ترکیب کنید.
آرد ذرت و پنیر پیتزا (اختیاری) را به این ترکیب اضافه کنید و در آخرین مرحله هم رشتههایی که از قبل پخته بودید را در این ترکیب مخلوط کنید. سعی کنید مخلوط را به آرامی هم بزنید، مواد کوکوی نودل نباید بیش از حد با هم ترکیب شوند. در غیر این صورت رشتهها وا میروند.
به اندازه یک گلوله توپی کوچک از این مواد بردارید و آن را در ظرفی که از قبل چرب کردهاید کنار بگذارید. حالا تابه مناسبی را انتخاب کنید و کمی روغن کف تابه بریزید. زمانی که روغن داغ شد، گلولههای توپی که درست کرده بودید را با کف دست به شکل کتلت درآورده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کتلتها، آن را روی حوله یا پارچهای تمیز بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکتهها و فوت و فنهای طرز تهیه کتلت نودل با پنیر پیتزا
* نودل معمولاً به عنوان یک غذا محبوب شرقی و البته هندی شناخته میشود و استفاده آن به عنوان میان وعده یک پیشنهاد جذاب خواهد بود.
* معمولاً با اضافه کردن چند ترکیب ساده میتوان شاهد طعمی شگفت انگیز و دوست داشتنی در این میان وعده بود.
* پنیر پیتزا یکی از مهمترین ترکیبهایی که اضافه کردن آن به کوکوی نودل در حین مراحل پخت میتواند پیشنهادی شگفت انگیز محسوب شود.
* اگر میخواهید کوکویی با طعم تند را تجربه کنید، فلفل قرمز یا پودر چیلی را به مواد اولیه آن اضافه کنید.
* ادویه ماسالا یکی از مهمترین ادویههای هندی است که در دستور اصلی این غذا وجود دارد.
* سرو این غذا خوشمزه تا وقتی که گرم است، برای شما واقعاً لذت بخش خواهد بود.
این غذا را با جعفری، قارچ سرخ شده و هر یک از انواع سبزیجاتی که دوست دارید، تزئین کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/