به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آئین تحلیف کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس با حضور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در شیراز برگزار و از خانواده سرداران شهید حاج رسول استوار و اسکندی، تجلیل شد.
حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس با گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی که ۱۳ دی ماه سالگرد شهادت ایشان است، بر ادامه راه این مجاهد بزرگ تاکید کرد.
او با اشاره به ویژگیهای اخلاقی شهید سلیمانی، اظهار داشت: شهید سلیمانی تمام زندگی خویش را وقف اسلام و دفاع از کشور کرد و تا زندگی جریان دارد، نام و خاطره اش از اذهان پاک نخواهد شد.
عبدلیان پور در ادامه سخنان خود که در جمع کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس ایراد میشد، با اشاره به دوران خوب کارآموزی و فصل یادگیری کارآموزان خطاب به آنها گفت: قدر این روزها و این مجموعه را بدانید و از فرصتهای پیش رو نهایت استفاده را ببرید.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه فارس با اشاره به عملکرد مناسب کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس ادامه داد: اعضای فعال این کمیسیون موجب مباهات و افتخار مرکز هستند؛ کسانی که در کمال همدلی و سلامت کاری با نگاه علمی و دقیق در حد توان کارها را به نحو احسن پیش میبرند.
او افزود: در حال حاضر ما حدود ۵۰۰ کارآموز داریم که آمار کمی نیست و امیدواریم این کارآموزان عزیز از تجربه اساتید خوب ما استفاده بهینه راببرند.
عبدلیان پور در توصیه به کارآموزان نیز گفت: شما عزیزان باید در لباس دانشجویی همواره سوالات خود را از وکلای سرپرست بپرسید و این عزیزان را رها نکنید چراکه باید از سرمایه علمی آنها نهایت استفاده را ببرید لذا شما دنبال وکیل سرپرست باشید و از او تقاضای یاددهی کنید.
او بیان کرد: کارآموزان ما باید در کلاسها و نشستهای علمی با جدیدت حضور یابند تا بنیه علمی خود را تقویت کرده و به عنوان یک فرد با سواد و دانشمند بتواند وظایف خود را در قبال جامعه و مردم به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس در پایان نیز تاکید کرد: زمان یادگیری بسیار کوتاه و گذرا است لذا کارآموزان ما باید از این فرصت اندک حداکثر استفاده را برده و از امکانات مرکز بهترین استفاده را بکنند.
دکتر بهادری جهرمی رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضائیه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، برای تمامی شهدا آرزوی رحمت و غفران الهی کرد و با اشاره به این موضوع که وکالت در همه شئون، کسب و کار نیست، گفت: اگر کسی اینجا دنبال کسب و کار آمده اشتباه میکند.
او تصریح کرد: وکالت یک مفهوم انتزاعی است و ما آن را میسازیم و نمایش میدهیم و باید آسیب شناسی کنیم که چرا مردم وکالت را به عنوان کسب و کار میبینند.
بهادری خطاب به کارآموزان ادامه داد: هیچ کس اتفاقی وکیل و مدافع حق یا فاسد نمیشود لذا باید خیلی حواسمان باشد چراکه جای سختی را برای خدمت انتخاب کرده ایم.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با اشاره به مسئولیت سنگین وکالت در جامعه، بیان کرد: پروانه وکالت پروانه کسب نیست بلکه نماد مسوولیت است که به امانت به شما سپرده شده است. من ماموریت گرفتم تا حکم مسوولیت مقابله با ظلم و احقاق حق تک تک مردم را به شما بسپارم لذا هر کس توانایی این مسوولیت را ندارد نباید در این میدان سخت وارد شود.
بهادری ادامه داد: کارآموزان عزیز ما باید بدانند که از امروز هر اتفاق و جنایتی در کشور رخ میدهد، وکلای ما باید احساس مسئولیت کنند و کسی که به دنبال وکالت میآید باید با عشق کار خود را انجام دهد وگرنه با نگاه کاسب کارانه به جایی نخواهد رسید.
این مقام مسئول تصریح کرد: وکیلی که به دنبال رضایت خدا و حل مشکل مردم است، خدا نیز زندگی او را رونق میدهد و چنین وکیلی نباید نگران معیشت خود باشد.
او افزود: ظلم تاریخی به وکالت شده و ما باید این ظلم را پس بگیریم و بر عکس هر جا که یک وکیل خوب کار کرده، مردم به خوبی احساس کرده اند.
بهادری با اشاره به تغییر و تحولات جدید دستگاه قضا در سال ۱۳۹۸ و ریاست حضرت آیت الله رئیسی بر مسند این قوه تاکید کرد: وکلای امروز ما در دستگاه قضایی و در دوران جدید به نوعی سربازان دفاع از خود وکالت هستند چراکه برخی وکیل نما در سالهای گذشته آبروی این حرفه را برده اند و باید برای برگرداندن آبرو به این حرفه تلاش کرد.
این مقام مسئول همچنین گفت: من از شما کارآموزان میخواهم مربی عملیاخلاق وکالت باشید و در تمام عرصههای وکالت از برخورد با ارباب رجوع تا لایحه نویسی و امور قضایی و... یک وکیل آرمانی در رفتار و اعمال در نظام اسلامی باشید.
او افزود: استقلال وکیل برای دفاع آزادانه از حق است تا هیچ کسی نتواند در این مسیر جلوگیری کند لذا مرکز وکلا وکیل مستقل میخواهد یعنی وکیلی که جیب خودش و دیگران مبنای قضاوت و تصمیمش نشود.
بهادری بیان کرد: آن خدایی که شما را به مسئولیت وکالت آورده، حتما میدانسته که شما توانایی این حرفه را دارید، اما باید بدانید که این مسئولیت سخت است چراکه میخواهید آبروداری کنید.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: به اعتقاد بنده وکلای ما باید طوری عمل کنند که از نظر سلامت و تخصص حتی از قاضی نیز بالاتر باشند، زیرا باید حواسمان باشد تا راه را گم نکنیم.
او با اشاره به تعهد مثال زدنی سردار سلیمانی در انجام مسوولیت نیز گفت: او در هر شرایطی کار درست را انجام میداد و شما نیز میتوانید در حوزه وکالت یک سردار سلیمانی باشید.
دکتر بهادری جهرمی ادامه داد: وکیل باید الگوی صبر باشد و موکل همین که در دفتر وکیل میآید باید احساس کند که آرامشی آنجا حاکم است چراکه موکل حتما فضای پرتنشی را گذرانده که به وکیل مراجعه کرده تا مشکلش حل شود لذا اولین گرهای که وکیل باید از موکل خود باز کند، آرام کردن اعصاب ارباب رجوع خود است.
این مقام مسئول همچنین با توصیه به کارآموزان برای یادگیری بهتر مباحث خاطرنشان کرد: کارآموزان باید سطح علمی خود را با مشورت و مطالعه بالا ببرند ضمن اینکه اخلاص عمل را در کار فراموش نکنند یعنی کار را برای خدا انجام دهند.
دکتر بهادری در پایان خطاب به کارآموزان گفت: شما از امروز خودتان نیستید بلکه نماینده مرکز وکلای قوه قضائیه هستید لذا خودتان را برای این مسوولیت خطیر آماده و سوگند وکالت را با پذیرش کامل مسئولیت ادا کنید.
در ادامه، مراسم ادای سوگند وکلای حاضر در جلسه برگزار شد و پس از آن جلسه پرسش و پاسخ وکلا با دکتر بهادری رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضاییه و حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه فارس برگزار شد.
پخش کلیپهایی از رشادتهای حاج قاسم سلیمانی، اجرای دیکلمه خانم نگار محمدی از دانش آموزان دبیرستان دکتر حسابی در خصوص سردار دلها و تجلیل از خانواده شهدای شهید استوار و شهید اسکندری از دیگر برنامههای مراسم مذکور بود.
انتهای پیام/