به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، مدتی است که کشورمان، ایران اسلامی تحریم شده و دشمنان قصد دارند با ابزار اقتصادی مردم این مرزو بوم را زیر فشار قرار دهند و تبادل را برای کشور سخت کرده و به این صورت ملت ما را به زانو درآورند.
همانطور که رهبری فرمودند تنها راه چاره، خنثی کردن تحریمها با اقتصاد مقاومتی و درونزا با تکیه برتوان داخلی است.
با توجه به اینکه جوانان نیروی پرانرژی وخلاق هستند در این زمینه میتوان به آنها تکیه کرد و هم استفاده از نیروی فکری آنها استفاده کرد و هم از نیروی یدی این جوانان بهره گرفت.
در شهرک صنعتی کاوه ساوه استان مرکزی این اندیشه به وقوع پیوسته و به همت ۷۰ جوان دهه هفتادی لیفتراکهای بومی به تولید انبوه رسید.
ژندفر مدیر واحد تولید لیفتراک شهرک صنعتی کاوه ساوه گفت: این کارخانه ۳ سالن تولید دارد و ۷۰ جوان دهه هفتادی با فکر و خلاقیت ایرانی در تلاش برای بومی سازی ۱۰۰ درصدی این محصول هستند.
ژند فر افزود: لیفتراکهای ایرانی در انواع بنزینی، دیزلی، برقی و گازی در ظرفیتهای جابه جایی یک و نیم تن و ۱۰ تن تولید میشود.
شرکتهای بزرگ نفت و گاز، کارخانههای دارو سازی، پتروشیمیها و کارخانههای بزرگ صنعتی خریداران محصولات این کارخانه هستند.
بیشتر بخوانید:
ایران درجمع ۵ کشور تولید کننده شیشه مشجر سولار
رکورد شکنی متخصصان ایرانی در احداث نیروگاه برق
بزرگترین کارخانه کنسرو ماهی خاورمیانه در ساوه افتتاح شد
کارخانه تولید لیفتراک شهرک صنعتی کاوه ساوه از سال ۹۸ با ظرفیت تولید ۳۵۰ دستگاه و با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز به کار کرد.
صباحی مدیر عامل این واحد تولیدی هم گفت: با انجام سه طرح توسعه در این کارخانه پیش بینی میشود امسال هزارو ۳۰۰ دستگاه انواع لیفتراک در این کارخانه تولید شود.
صباحی افزود: برای تولید هر دستگاه لیفتراک ۳۰۰ قطعه به کار میرود و با همکاری ۲۰ شرکت بالادستی ۲۵۰ قطعه را قطعات کاربردی ساخت داخل تامین میکنند.
نیاز سالانه کشورمان به این محصول ۴ هزار دستگاه است و هرساله برای تامین ۱۰۰۰ دستگاه باقی مانده ۲۰ میلیون دلار ارز صرف میشود.
در ۳ کارخانه ایرانی سازنده لیفتراک سالانه ۳ هزار دستگاه تولید میشود.
انتهای پیام / ج