اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان را در این بسته مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۱۹ دی نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

همه چیز درباره فواید و مضرات مصرف دوغ
محققان می‌گویند دوغ یکی از بهترین منابع کلسیم، فسفر و ویتامین D است.

 

خواص متنوع ازگیل


۳ دلیلی که باید مواد غذایی را بخار پز کنید

محققان می‌گویند به دلیل فوایدی که روش تهیه غذا به روش بخارپز دارد بهتر است از این روش برای تهیه وعده‌های غذایی خود استفاده کنید.

خواص بخار پز شدن مواد غذایی

 


میوه‌ای جادویی برای مقابله با کم خونی و آلزایمر
محققان می‌گویند ازگیل یکی از میوه‌هایی است که به دلیل خواص بی شمارش می‌تواند از بروز برخی بیماری‌ها جلوگیری کند.

لزوم مصرف لبنیات

 


شناسایی عوامل جدید برای افزایش احتمال ابتلا به حمله قلبی
دانشمندان عوامل جدیدی را شناسایی کردند که در افزایش احتمال ابتلا به حمله قلبی مؤثر هستند.

راه حل های داشتن قلبی سالم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار