به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، صرف نظر از اینکه در ۹ روز باقیمانده از حکومت ترامپ پمپئو موفق شود این کار را بکند یا نه؟ و با فرو بستن چشم بر این مساله که آیا دولت ترامپ ۹ روز آینده را بسلامت به پایان میبرد یا در دامان عزل و استیضاح میافتد یا نه؟ واقعیت آن است که پمپئو نیز همچون ترامپ دراین روزهای پایانی و بحرانی هم هیجان زده شده و هم میکوشد تا از فرصت محدود باقیمانده و البته مبهم پیش رو نهایت سوء استفاده را بکند.
بیشتربخوانید
اینکه در این روزهای پایانی، آمریکا رییس حشد الشعبی را تحریم میکند، سه تن از بزرگان انصارالله را مشمول تحریم قرار میدهد انصارالله یمن را در لیست تحریم خواهد گذاشت، و مدام برای ایران چنگ و دندان نشان میدهد و اعلام میکند و ... همگی یک مفهوم روشن دارد و آن اینکه آمریکا ترامپ و پمپئو بیش از هر کس و هر کشوری اعم از روس و چین و کره شمالی و ... در مقابل محور مقاومت ناکام بوده است.
اما مهمتر از این واقعیت، نکته مهم آن است که با این اقدام میتوان انتظار داشت یمنیها به دفاع از کشورشان با عملیاتی کردن ۱۰ هدف اساسی در سعودی که چند روز پیش یحیی سریع آن را وعده کرده بود سرعت بخشند.
پروژه تسلط بر مأرب را قاطعانهتر به پیش ببرند. پیشنهاد سازمان ملل مبنی بر ایجاد حایل میان نیروهای یمنی و نیروهای طارق عفاش در الحدیده را مشمول تجدید نظر قرار دهند و البته استقبال انور قرقاش به نمایندگی از دولت امارات از این اقدام پمپئو را در آخرین روزهای حکومت ترامپ بی پاسخ نگذارند.
پمپئو در واقع با این اقدام ناخواسته خدمتگزار جبهه انصارالله شد هر چند بهزعم خود به سعودی و امارات خوش خدمتی کرد. نکته تامل برانگیز دراین اقدام هیجانی پمپئو آن است که حتی بشرط تحقق رویای قراردادن انصارالله در لیست تروریسم آمریکایی آیا دولت بایدن از آن استقبال خواهد کرد؟ و حتی بهفرض استقبال دولت بایدن از این ماجرا سوال اساسی دیگر این خواهد بود که بعد از تحریم انصارالله آمریکا بناست با کدام گروه در یمن درخصوص صلح وارد گفتگو شود؟ این روزها بیش از هر زمانی سعودی و امارت محتاج صلحی هستند که در سایه آن بتواند آبرومندانه از باتلاق یمن خارج شوند.
منبع: العالم
انتهای پیام/