به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، فریدون خودنیا،مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان بیان کرد: استفاده از انرژیهای نو در سطح وزارت نیرو از طریق یکی از معاونتهای وزیر با عنوان شرکت مادر تخصصی ساتپا انجام میگیرد و نمایندگی در استان لرستان ندارد در نتیجه شرکت توزیع نیروی برق به جهت تسهیل امور پذیرفته است تا زمان احداث نمایندگی اقدامات این حوزه را انجام دهد.
او ادامه داد: در این ارتباط شرکت توزیع نیروی برق لرستان به عنوان تسهیل گر امور محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان عنوان کرد: استفاده از انرژیهای الکتریکی در گذشته کار مقرون به صرفهای بوده، اکنون نیز ۱۴ روستای استان خصوصا در مناطق دور افتاده از انرژی خورشیدی تامین برق شدهاند، اما این پنلها دارای مشکلاتی هستند از جمله اینکه تمام قطعات تبدیل آنها کاملا خارجی و گران قیمت بوده و تامین قطعات آنها سخت است و به همین دلیل اولویت با تامین برق اینمناطق از طریق شبکه سراسری است.
او گفت: در مناطقی که شبکه موجود بوده و انرژی خورشیدی برای ارزش افزوده و سرمایهگذاری بوده مقرون به صرفه است و شرکت توزیع برق نیز کارگروه تخصصی تشکیل داده و بروکراسی اداری نداریم.
او اظهار کرد: البته برای مشترکینی که میخواهند بیشتر از ۲۰ کیلوات برق تولید کنند باید از طریق سایت ثبت نام کرده و مجوزات لازم را ازشرکت ساتپا دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: با این وجود بیشتر مشکلاتی که در حوزه سرمایهگذاری انرژیهای خورشیدی وجود دارد گرانی زمین در استان بوده و زمینهایی که از طریق منابع طبیعی سرمایهگذاران واگذار میشود دارای بروکراسی اداری است و تاکنون نزدیک به ۵۰ مگاوات پروانه در استان صادر شده، اما به دلیل مشکل تملک زمین هنوز نیمه تمام باقی مانده اند، اما در تلاش برای حل مشکلات آنها و آغاز عملیات اجرایی آنها هستیم.
خودنیا گفت: در حوزه انرژی خورشیدی استان لرستان در رتبه دوازدهم سرمایهگذاری در کشور قرار دارد و تاکنون ۸۲ نیروگاه خانگی خورشیدی در استان موجود بوده و سه نیروگاه کارخانهای با ظرفیت حدود هزار کیلووات در استان وجود دارد.
او گفت: دستگاه اجرایی نزدیک به ۳۰۰ کیلوات انرژی خورشیدی نصب کرده اند و در حال حاضر نیز از نظر کشوری در حوزه ادارات در رتبه خوبی قرار داریم.
انتهای پیام/ب