در گزارش زیر طرز تهیه کوبیده ماش و قمری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوبیده ماش و قمری آشنا کنیم.

 مواد لازم:

برنج نیم کوب: یک دوم پیمانه
روغن کنجد: به میزان لازم
کلم قمری: یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل،
ادویه کاری: به میزان لازم
ماش: یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شوید: ۵۰۰ گرم
مرزه، ترخون خشک: به میزان لازم


بیشتر بخوانید

روش تهیه:
برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می‌کنیم. سبزیجات را به شکل تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. کلم قمری را درشت خرد می‌کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می‌پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می‌دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می‌کوبیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
بله اصفانیا با گوشت میپزن ولی بدون گوشت هم خوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
طاهری
۱۵:۵۹ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
حتما گوشت نیاز داره غذای اجدادی ما اصفهانیارو خراب نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۵ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
این غذا یه غذای اصفهانیه، البته با گوشت بیشتر خوشمزه میشه