به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مظاهر بابایی امروز در نشست خبری اظهار داشت: پارک فناوریهای نرم و صنایع خلاق فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس روز ۲۱ بهمنماه با حضور مسئولان کشوری و استانی به بهرهبرداری میرسد.
او با اشاره به اینکه اقتصاد صنایع فرهنگی یک منبع تمام نشدنی در این حوزه است و با توجه به اینکه بیش از ۷۰ نوع صنایع دستی در فارس وجود دارد که شاخص استان است، افزود: با توجه به قدمت تاریخی مذهبی استان ایجاد این پارک ضروری بود.
بابایی با بیان اینکه پیگیری برای تاسیس شعبه پارک فناوریهای نرم و صنایع خلاق فرهنگی فارس، از سال ۹۷ آغاز شد ادامه داد: قرار بود این شعبه در بهمن ماه سال ۹۸ افتتاح شود که به واسطه حوادث آبان ۹۸ و تخریب ساختمان مجتمع جهاد دانشگاهی در شیراز توسط اغتشاشگران، کار با تاخیر انجام شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس اعلام کرد: هیچ بودجه و اعتباری برای این پارک تامین نشده است و تمامی بودجه را واحد جهاد دانشگاهی فارس تقبل کرده است.
او در تشریح اهداف راهاندازی این پارک، گفت: ظرفیتسازی برای اشتغال دانشبنیان فارغالتحصیلان رشتههای علوم انسانی، گردشگری و هنری، توسعه زیرساختها و ارتقای توسعه کارآفرینی فرهنگی و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان خلاق، ایجاد تعامل مؤثر میان اندیشمندان و محققان در حوزههای فرهنگی و جلب حمایت سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای توسعه صنایع فرهنگی و خلاق از مأموریتهای این پارک است.
بابایی با بیان اینکه پارک فناوریهای نرم و صنایع خلاق جهاد دانشگاهی تنها پارک ملی کشور است و از سال ۹۶ در دانشگاه علم و فرهنگ راهاندازی شد، تصریح کرد: اولین شعبه این پارک در زنجان افتتاح شده و به یاری خداوند، دومین شعبه نیز در استان فارس کارش را آغاز میکند.
او افزود: یکی از بحثهایی که مجموعه جهاد دانشگاهی فارس داشته است راهاندازی خط تولید عصاره گیاهان محمدی بوده و تامین اعتبارات آن از محل اعتبارات نهاد مقام معظم رهبری است که این طرح به عنوان طرح فناورانه ملی ثبت شده است.
این مقام مسئول در جهاد دانشگاهی فارس با اشاره به درآمدهای موسسه بانک خون بند ناف رویان گفت: درآمده حاصله صرف فعالیتهای پژوهشی کشور میشود و بودجه آن نسبت به هزینههای استان زیر ۱۰ درصد است.
بابایی با بیان اینکه هماینک علاوه بر شیراز، ۵ مرکز خون بندناف در نقاط مختلف فارس فعال است گفت: راهاندازی ۳ مرکز خون بند ناف در سه شهرستان فارس در دستور کار قرار دارد و امیدواریم که تا پایان امسال این مهم محقق شود.
او در مورد فعالیتهای فرهنگی این نهاد نیز، تصریح کرد: به دلیل شیوع کرونا عمده فعالیتهای فرهنگی در بستر فضای مجازی تعریف شده است، همچنین جشنواره ملی شهود قدسی بهصورت مجازی بهار سال آینده برگزار میشود.
انتهای پیام/