بازار گوشت قرمز مدت هاست با قیمت گذاری توسط دلال ها بی رونق شده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، طی هفته های اخیر، قیمت گوشت قرمز در بازار به اوج خود رسید که هر یک از مغازه داران دلایلی برای این گرانی ها مطرح کردند، این درحالی است که بنابر اذعان مسئولان مبنی بر انباشت دام در واحدهای دامداری و کاهش تقاضا در برابر عرضه انتظار می رفت آب از آب تکان نخورد.

گرچه همه ساله در ایام پایانی سال بازار گوشت قرمز به بهانه های مختلف در سایه ضعف نظارت ها متشنج می شود و این امر بیش از پیش دهک های ضعیف جامعه را در تامین مایحتاج خود دچار مشکل می کند، اما در شرایط فعلی اقتصاد که خانوارها با مشکلات متعددی در معیشت خود روبرو هستند، انتظار می رود مسئولان تنظیم بازار تدابیری اتخاذ کنند تا شاهد هرج و مرج و گرانی بازار اقلام اساسی نباشیم.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، شقه گوساله ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان، سردست گوسفندی ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، سردست گوساله ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان و راسته گوسفندی ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و راسته گوساله ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان در بازار عرضه می شود که نسبت به هفته های اخیر نوسان چشمگیری داشته است.

نمودار قیمت گوشت

*نمودار تغییر قیمت گوشت از ابتدای سال ۹۹

بسیاری از مسئولان بر این باورند که قاچاق دام، اختلاف چندبرابری قیمت دام ایرانی آن سوی مرزها و تعدد واسطه گری و دلال بازی علت اصلی اختلاف قیمت درب دامداری تا بازار است، هر چند این پایان ماجرا نیست چرا که برخی از مسئولان اتخاذ تصمیمات خلق الساعه در حوزه گوشت همچون قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی برای گوشت وارداتی را علت التهاب بازار مطرح می کنند. هر چند مدیر عامل پشتیبانی امور دام در نشست خبری اخیر درباره تاثیر قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی برای گوشت قرمز منجمد وارداتی در بازار داخل گفت: با توجه به آنکه بنده موافق تاثیر گذاری این موضوع در افزایش قیمت داخل هستیم، بنابراین موضوع در تنظیم بازار مطرح و مصوبه یاد شده اصلاح شد و از این به بعد قیمت گوشت وارداتی براساس مدارک مثبته تعیین می شود.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین دلایل گرانی های اخیر و تاثیر قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی گوشت وارداتی بر بازار داخل و همچنین آینده بازار در ایام‌پایانی سال با خبر شویم:

تعدد واسطه گری و دلال بازی علت اصلی التهاب بازار گوشت

مجتبی عالی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به صادرات دام زنده اظهار کرد: با توجه به آنکه ما خود واردکننده گوشت هستیم، از این رو گوشت تولیدی در داخل باید مورد استفاده قرار گیرد و به بازارهای هدف صادر نشود‌.

وی قیمت هر کیلو گوساله نر درب دامداری را ۴۱ هزار تومان و گوسفند ۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با وجود تعدد واسطه و دلال، گوشت با نرخ های ۱۳۰ و ۱۵۰ هزار تومان بدست مصرف کننده می رسد، درحالیکه با حذف دلالان قیمت گوشت منطقی می شود.

عالی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید دام نداریم، بیان کرد: علی رغم وضعیت مناسب تولید، گوشت با نرخ های بالایی بدست مصرف کننده می رسد، درحالیکه قیمت منطقی هر کیلو گوشت ۱۰۰ هزار تومان است که متاسفانه بررسی ها نشان می دهد که گوشت، جگر، کله پاچه و دیگر احشا دام با نرخ های بالایی ناشی از دلال بازی عرضه می شود.

مدیر عامل اتحادیه دامداران درباره آینده بازار گوشت بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی وزارت جهاد برای تولید پیش بینی می شود که با تشدید نظارت ها و حذف عوامل واسطه و دلال، التهابی در بازار شب عید نخواهیم داشت.

وی قاچاق دام را یکی از دلایل گرانی در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به کیفیت بالای دام در کشور، تقاضا از سوی کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس برای گوسفند و گوساله بالاست که همین امر زمینه را برای خروج غیرقانونی دام فراهم می کند که در نتیجه بر التهاب بازار داخل دامن می زند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرانی های اخیر گوشت در بازار ارتباطی به قیمت گذاری گوشت وارداتی ندارد، بیان کرد: در شرایط فعلی تحریم برنامه ریزی برای تامین ذخایر استراتژیک و پر کردن انبارها یکی از وظایف دولت است، اما این قیمت گذاری تاثیری در بازار داخل ندارد چرا که قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی تنها برای گوشت گوساله است، درحالیکه قیمت گوشت گوسفندی در بازار داخل افزایش یافته است.

ذخیره سازی ۶۵ هزار تن گوشت داخلی

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه دام نداریم، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت دام در بخش سبک و سنگین بسیار خوب است که با زایش های مناسب دام سبک و پروار مناسب دام سنگین در نیمه دوم سال بر جمعیت دام افزوده شده است.

وی افزود: با توجه به میزان حجم گوساله تولیدی و در کنار آن پروارهای جدید و همچنین زایش های مناسب پاییز در دام سبک، بخش تولید در فاز خوبی قرار دارد، اما در بخش گوشت به علت رکود بازار و میزان بالای تولید در بخش سبک و سنگین، میزان ذخیره سازی منجمد بسیار بالاست.

پوریان میزان ذخیره سازی منجمد را ۶۵ هزار تن اعلام کرد و گفت: ۵۰ هزار تن از میزان ذخیره سازی به گوساله و ۱۵ هزار تن گوسفند اختصاص دارد که با پایان تاریخ گوشت های بسته بندی، تولیدکننده دچار چالش می شود چرا که پروسه صنعتی شدن هزینه  روی دست دامدار می گذارد.

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام با بیان اینکه در بخش گوشت گرم بازار سیر عادی خود را طی می کند، افزود: هم اکنون دام به وفور در میادین موجود است که قبل از هیجانات گرانی، قیمت هر کیلو لاشه گوساله ۷۰ هزار تومان و لاشه گوسفند ۹۰ هزار تومان بود که متاسفانه اتخاذ تصمیمات خلق الساعه در حوزه دام و گوشت منجر به نوسانات قیمت و تحریک بازار می شود.

این مقام‌مسئول ادامه داد: با توجه به کاهش مصرف گوشت ناشی از ویروس کرونا و گران بودن فراورده های پروتئینی باید راهکارهایی برای تحریک تقاضا در بازار باید ایجاد شود.

به گفته وی، تا زمانیکه قیمت گوشت کاهش نیابد، امکان خرید و تحریک بازار وجود ندارد، به همین خاطر قرار است پشتیبانی امور دام برای تحریک تقاضا در اسفند گوشت منجمد با نرخ ۷۰ هزار تومان در بازار عرضه کند که همین موضوع بر تقاضا تاثیر گذار است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور خرید حمایتی دام و گوشت کشور را یکی دیگر از راهکارهای تحریک بازار برشمرد و گفت: بنده معتقدم تمرکز بر صادرات دام زنده کار اشتباهی است چرا که این موضوع بر تحریک دام داخل اثر می گذارد.

وی قیمت هر کیلو دام سبک درب دامداری را ۴۷ هزار تومان و دام سنگین ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: براین اساس قیمت هر کیلو لاشه گوساله ۷۰ هزار تومان و لاشه گوسفندی ۹۲ هزار تومان است که متاسفانه به علت تعدد دلال و واسطه با نرخ های ۱۲۰، ۱۳۰ و ۱۵۰ هزار تومان در بازار عرضه می شود.

پوریان قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی گوشت وارداتی را یکی از دلایل گرانی در بازار اعلام کرد و گفت: اتخاذ تصمیمات خلق الساعه در حوزه گوشت تاثیر منفی در بازار می‌گذارد چرا که برخی مغازه داران به دنبال بهانه برای افزایش یا ثبات قیمت های بالا در بازار هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه قیمت گذاری برای گوشت وارداتی در محدوده ۱۲۰ هزار تومان امری اشتباه است، تصریح کرد: با وجود انکه پشتیبانی امور دام هر کیلو گوساله داخلی را با نرخ ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می کند، از این رو قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی برای گوشت وارداتی منجر به تحریک قیمت بازار داخل می شود‌.

دامداران سلیقه ای قیمت گذاری می کنند

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت طی هفته های اخیر در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۱۵ هزار تومان به مغازه دار و ۱۲۵ تا ۱۳۰ هزار تومان مصرف کننده عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه دام به میزان کافی در میادین نیست، افزود: تاخیر در عرضه از سوی دامداران منجر به کمبود دام در میادین شده است.

ملکی با بیان اینکه گرانی های اخیر ارتباطی به قاچاق دام ندارد، گفت: هم اکنون قاچاق دام به میزانی نیست که بر کمبود یا گرانی تاثیر گذار باشد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: قیمت گوشت در بازار را عرضه و تقاضا تعیین می کند به طوریکه با کاهش عرضه، قیمت ها افزایش می یابد.

به گفته وی، با کنترل مرزها توسط مرزبانی و کاهش قیمت دلار، انگیزه برای قاچاق تا حدودی کاهش یافته اما به دلیل گستردگی‌مرزها امکان خروج باز هم وجود دارد.

ملکی قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۵۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه مقدار زیادی دام در مناطق گرمسیری داریم، پیش بینی می شود که اگر شرایط بارندگی همانند هفته اخیر باشد، به علت صحرای مناسب، دام های جنوب کشور در ایام‌پایانی سال آماده کشتار خواهند شد که با این وجود نوسان چندانی در بازار نخواهیم داشت.

این مقام‌مسئول با بیان اینکه خبری از انباشت دام در واحدهای دامداری نیست، افزود: افرادی که اظهاراتی مبنی بر انباشت دام و صادرات را مطرح می کنند، تنها به دنبال منافع خود هستند، در حالیکه با صادرات دام طوفان در بازار به راه می افتد.

وی با اشاره به اینکه واردات گوشت صرفه اقتصادی ندارد، بیان کرد: با وجود آنکه واردات گوشت از قیمت داخل گرانتر است، به همین خاطر باید داشته های خودمان را برای تنظیم بازار نگه داریم چرا که کیفیت گوشت داخل به مراتب بالاتر از وارداتی است.

به گفته ملکی، هم اکنون قیمت گوسفندی ایرانی در عراق ۱۲۰ هزار تومان و امارات بالاتر است که برخی افراد به سبب منافع خود، اظهاراتی مبنی بر کمبود و افزایش قیمت مطرح می کنند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره تاثیر قیمت گذاری ۱۲۰ هزار تومانی گوشت وارداتی در بازار داخل بیان کرد: زمانیکه قیمت گوشت از کشورهای واردکننده همچون برزیل و گرجستان افزایش یافته، از این رو با واردات گوشت با دلار نیما قیمت بالارفته است.

 با توجه به کمبود دام در میادین، دامداران قیمت های سلیقه ای را مطرح می کنند، هرچند به سبب افزایش قیمت نهاده ها همچون جو به ۵ هزار تومان به دنبال تامین هزینه هایشان هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۱:۴۰ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
باسلام توروخدا به این مسیولین امور دام وگوشت ومرغ وتخم مرغ ووبگیددهنشونوببندند آخه چقدردروغ مردم رومثل خودشون فرض کردند هروقت اینا دهنشونو بارکردن که نظارت رااقیمت رادلالی راووبشدت رصد می‌کنیم و کمبودی نیست قیمتها میرم بالا الان من یه کیلو گوشت سردست خریدم 158هزارتومن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
اصلا بطور کلی هیچ ناظری وجود نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۳ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
با دلالها برخورد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
وقتی نمیتونند قیمت تخم مرغ مرغ قند و شکر روغن ک اصلا نیس ثابت نگه دارند زورشون ب دلالها میرسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
دامداری با این قیمت نهاده ها اصلا نمیصرفه متاسفانه با واردات گوشت دامداری کشور از بین خواهد رفت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
این دنیا بهشت دلالان است تقریبا میشه گفت سیر شدنی هم نیستند و به همه چیز گند زده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۶ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
باید صادرات گوسفند انجام شود،قیمت نهاده های دامی سر ب فلک کشیده..قیمت گوشت قرمز واقعی نیس..حداقل باید این قیمت4 برابر بشه..دامداران عزیز دارن ورشکسته میشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خدایا آخر دلال چمبره زده روی معیشت مردم .پس این همه دستگاههای نظارتی و بازرسی و تعزیرات و قوه قضائیه چکار میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
اقتصاد و سیاست اقتصادی کشور رو دلالان و واسطه ها مشخص میکنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۸ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
غیرازدروغ وگرانترشدن نرخها یک کلام حرف راست وحقیقت ندیدیم ونشنیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۶ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ما گوسفندداران که امسال به خاطر قیمت بالای آذوقه ورشکست شدیم چرا دامدار باید ضرر مصرف کننده را بدهد آخه با قیمت جو کیلویی ۵۵۰۰ میشه دامداری کرد تو این چند سال قیمت همه چیز چند برابر شد جز قیمت گوشت با این تورم باید قیمت دام زنده ۸۰ هزار تومن باشه تا تولید بصرفه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
اگ بنفعتون نبود نمینونیدن دامداری کنید ی بره میدین ۳ میلیون ۴ میلیون فک میکنید

اتفاقا دامداران از همه ثروتمند ترن ناشکری نکنید هر دانداری دوسه تا خونه داره تو شهر ولا فک وفانیلای ما دامدارن هر کروم چند نا خونه دارن شهر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خدا همه ی دلالها رو نابود کنه پ دولت چیکاره س ?? هیچ ناظری وجود نداره تو شهر ما یهفته پیش ۱۰۰ هزار تومن بود گوشت الان شده کیلوی ۱۳۰ هزار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
دولتی که اداره تخم مرغ و گوشت و ارزاق ملتشو نداره خیلی مردم راحتتر زندگی میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
کی دست دلالان از اقتصاد کشور قطع میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۳:۳۱ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
هر اتفاقی می افته حتما یکی ازین کله گندها پشتشه یا مسیول یا عوامل مسیولین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
به خدا قسم دوماه است گوشت قرمز نخریدم چکار کنم کارگر هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۱ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
بشین دعا کن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
چقدر به اینترنت و و گوشی هوشمند پول دادی امیدوارم راست گفته باشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
قسم خدا رو نخور پول اینترنت رو صرفه جویی کن گوشیت را هم بفروش یک گوشی ساده بگیر بجاش گوشت بخر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
آخه عزیزی که میگی پول نت و گوشی از کجا آوردی اینم مث یخچال حتما از قبل داشته کاش همه چی مث وسایل بودش یه بار می خری چندین سال استفاده میکنی خوراک یه طوریه که نمیشه نباشه نیاز اصلی هر انسانه یه بار گوشی فروخت دفعه بعد چی کار کنه بسته نت مگه چقده اینقد زود همدیگه رو قضاوت نکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
خو راس میگن بخدا من سراغ دارم سالی یبارم ی کیلو نمیخرن نمیرسن فقط مرغ میخرن خود من الان ۴ ماهه نیم کیلو هم نخریدم چرا باور نمیکنید فوقش گوشیشو بفروشه برا دوماه بخره بعدش چی چرا حرف الکی میزنین از دل مردم خبر ندارین ی گوشی ساده هم ۷۰۰ تومنه ایی مشکلات باید از ریشه حل شن ی نفر گوشیشو میفروشه گوشت واسه چند ماهش میخره بقیه چیکار کنن تا کی ??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
آرزوی یک لقمه غذا درست حسابی رو باید به گور برد
-
عباس گودرزی
۱۰:۵۸ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
سلام در چهل و دومین سالروز اتقلاب اسلامی جای شهدا خالی . وقتی دلالان حکومت بر ملت را بدست می گیرند و از نیاز های خوراکی و اساسی تا درمان و غیره توسط دلالن مدیریت می شود . انحراف در انقلاب اسلامی نمایان می گردد . شعار ما این بود : زیر بار ستم نمی کنیم بندگی ، جان فدا می کنیم در ره آزادگی . لذا مرگ بر حکمرانان دلال ، لیبرال و فئودال که ارزش های انقلاب و خون شهدا را پایمال می کنند . خبرنگاران جوان نترسید در مقابل نفوذی ها با قلمتان رشادت بخرج دهید و از خون شهدا دفاع کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
احسنت بر شما برادر گرامی که حرف حق را گفتی.
Poland
ناشناس
۱۰:۴۶ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
فکر میکنی دلال کیه همین مسئولین مملکت که چندین هزار تن گوشت رو هفت سال تو گمرک نگه داشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خداوکیلی تو هر سازمان و ارکان ، چند تا از این مدیران بی لیاقت و ... رو کنار بگذارند (( صرفا نه اینکه بی کار شون بکنند)) ، وضع این مردم شاید ذره ای بهبود پیدا کنه
آقا دلال جایی میتونه جولان بده که مسئولان مربوطه کوتاهی یا کم کاری کنند
دعا میکنم هر چه زودتر خدا شر این بیماری از سر تا سر عالم بر چیده بشه و خداوند ، برکات و نعماتش را بر تمام مظلومین و بیچارگان سر تا سر عالم هستی فزونی ببخشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
الان فروشگاه بودم ۲۰۵ هزار تومان راسته!!( منظور گوشت راسته گوسفندی)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
الان فروشگاه بودم ۲۰۵ هزار تومان راسته!!( منظور گوشت راسته گوسفندی)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
واقعا نمی توانند جلوی دلالها را بگیرند .
احتمال زیاد دلالها از خودی می تواند باشد .
توئ هر کشوری، یک چوب کبریت جابجا شود ، پیدایش می کنند .
تو ایران یک جور عجیبی است.
جگر گوسفندی 180 هزارتومان ؟؟؟؟؟؟
مگر داریم ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
هموطن
۰۹:۲۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خوش به حال مسئولان کشور ایران، چه بسا خانواده هایی که ماهها گوشت قرمز و مرغ مصرف نمی‌کنند؟ دریغ از این عدالت اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خودتون خواستین اینا(مسئولین ) سر کار باشند پس محالا تاوانش رو هم باید پس بدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
طبق معمول، دلال هادرتمام فروش ها، حرف اول ذامی زنند ومردم مسخره ی این حکومت!!!
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۰۹:۱۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
با سلام خدمت کلیه مسئولین مدیران وزرا و رئیس جمهور محبوب زحمت کش و فعال حالا که این دلالان از چنان سطح توانایی بهره مندند که هر کاری بخواهند میکنند به هیچ عنوان شناسایی نمیشوند و میتوانند کشوری را بهم ریخته و درآمد های نجومی بدست آورند دانشگاهی بنام دلالیسم ساخته شود از وجود این عزیزان شجاع متفکر بعنوان اساتید استفاده شود نخبگان را توسط این بزرگواران تربیت کرده به کشورهای متخاصم فرستاده تا کشور دشمنان ما را هم مثل کشور خودمان نابود کنند شاید با صرفه جویی از محل دفاع خارجی از کشور بتوان به بعضی از محرومین ارائه خدمت شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
قیمت جو کیلویی ۶۰۰۰ تومان شده.یک گوسفند روزی اگر ۳ کیلو بخوره ماهانه ۷ کیلو وزن اضافه میکنه یعنی ماهانه ۵۴۰ هزار تومان غذا میخوره و ۳۵۰ هزار تومان وزن اضافه میکنه.حالا هزینه های خرید بره و نگه داری و دارو و مرگ و میر هم ک هیچ .همه به فکر خوردن هستن کسی به فکر دامدارهای بیچاره ک ورشکست شدن نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
مقصر دامدار ، قصاب و ... هستند
United States of America
ناشناس
۱۵:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
گوسفند روزی ۳ کیلو جو میخوره??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
پ چطو گوشت ب ایی قیمت گرون بدست مصرف کننده میرسه شماها اگ دام تون ارزون نفروشین ب دلالها مردمم ایقد بدبخت نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
سوال؟
1.چرا خبری این خبر رو به مردم میگی؟
2.یعنی دلال هر کار دوست داره انجام میده و کسی جرات مقابله نداره با آون؟
3.همه می دانند مشکل مردم نیستن، خودت خبری هستی و دولت و مجلس میگی نه؟
Iran (Islamic Republic of)
ک.م
۰۸:۵۲ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
این حرف ها رو مسئولین تو جلسات برای همدیگه بزنند بهتره.مردم که با حرف سیر نمی شن .از عمل واقعی خبری نیست.گوشت کیلویی ۱۸۰ تومان هم در فروشگاههای زنجیره ای بفروش میرسه .این دلال ها کی هستند که دهها ساله فقط ازشون می نالند و پیداشون هم نمی کنند.!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ضعف قانونه و اجرای ضعیف قانون . وگرنه دلال ها رو بگیرن بندازن وسط دریا
Iran (Islamic Republic of)
ایرج تاکستانی
۰۸:۴۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خطاب به مسئولین اجرایی کشور....تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند آدمی...بنی آدم اعضای یک پیکرند!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
دلالها ن از خدا میترسن ن از کرونا الهی هر کی باعت شده ی خونواده سالی یبار رنگ گوشتو نبینن کرونا بگیرن ک امانشون نده در جا بمیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
علی برکت الله .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
من دامدار گوشت گوسفند زنده رو کیلویی 35 تا 45 هزار میدم به قصاب بعد قصاب چند برابر میفروشه، پارسال کاه کیلویی 300 تومن بود و بره این قیمت، امسال کاه شده کیلویی 2500 و هنوز گوسفند همون قیمته، ورشکست دارم میشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
خب ب ایی قیمت ندین فشارش رو مصرف کننده ک مردم بیچاره س هستن
Iran (Islamic Republic of)
علی*
۰۸:۱۴ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
یادش بخیر یه زمانی گوشت هم میخوردیم !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ای بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ما که عمرمون تموم شد ولی کی قراره این اوضاع بهتر بشه ؟ کی مسئولان که خودشون رو به خواب غفلت زدن میخوان بیدار بشن؟
آخرین اخبار