در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ هات داگ با پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ هات داگ با پنیر یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های موجود است که کمتر کسی ست که علاقه نداشته باشد. هات داگ در واقع همان سویس است که به دلیل نوع استفاده متفاوت طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است. این ساندویچ برای کسانی که به غذا‌های فست فودی علاقه دارند از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.


مواد لازم

پنیر چدار (ورقه و بعد تکه شده): ۵۶ گرم
سوسیس هات داگ: ۸ عدد
کره آب شده: ۵۵ گرم
نان ساندویچ (هات داگ): ۸ عدد
سس مخصوص: به میزان لازم
پیاز قرمز حلقه‌ای بریده شده: ۱ عدد
سبزی جعفری یا کاهو: به میزان کافی
مواد لازم سس مخصوص هات داگ:
پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
سس سویا: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
سس باربیکیو: ۱/۳ فنجان
سس قرمز: ۱/۳ فنجان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


مراحل

ابتدا سوسیس را از بسته در آورید با یک لایه پنیر بپوشانید و با خلال دندان در هم گره کنید که باز نشود.

منقل را آماده و سوسیس آماده شده را بر روی آن کباب کنید (در این حالت پنیر آب خواهد شد و می‌ریزد).

در صورت نبود منقل می‌توانید روی گاز و داخل ماهیتابه این کار را انجام دهید.

نان ساندویچی را باز کنید و داخل آن را با سس مخصوص آغشته کنید (میزان سس به تمایل شما بستگی دارد).

پیاز حلقه شده و سبزی دلخواه (وهر گونه مواد افزودنی) را بر روی سس قرار دهید.

سوسیس را از روی آتش بردارید و بر روی مواد بگذارید.

یک لایه نازک پنیر بر روی سوسیس بگذارید و با سس دلخواه، آماده سرو است.

طرز تهیه سس مخصوص هات داگ:

کافی است همه مواد در قسمت مواد لازم را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و میزان غلظت آن را بر اساس سلیقه خودتان تنظیم کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.