به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، هنری مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: از دو سال گذشته بسیج سازندگی برای اشتغال و توانمند سازی مناطق محروم باحضور تسهیل گران در مناطق کم برخوردار اقدام به راه اندازی صندوقهای قرض الحسنه کرده است.
او با بیان اینکه در نقاط هدف مشخص روستاهای و محلات حاشیه شهر جلاستی توسط تسهیل گران برای بررسی ظرفیتها و مشکلات آن منطقه برگزار می شود افزود: پس از بررسی اقدام به تاسیس صندوقهای قرض الحسنه با هدف همراهی و همدلی و روحیه کار جمعی و ایجاد اشتغال پایدار و مولد و حمایت از مشاغل خورد خانگی می شود.
هنری با اشاره به اینکه برای تقویت این صندوقها تا کنون در استان ۴۴۰ صندوق قرض الحسنه در نقاط مختلف راه اندازی شده که با حمایتهای دستگاههای مختلف و بانکها همراه بوده است افزود: به تازگی تفاهم نامهای با مجمع خیران جهادی و محرومیت زدایی استان امضاء شده که برخی از خیرین منابع اعتباری خود را در قالب قرض به صندوقها می دهند تا در مناطق مشخص و برای حمایت از مشاغل در اختیار مردم قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
مسئول بسج سازندگی استان ادامه داد: این تسهیلات به صورت قرض الحسنه و بدون بروکراسی اداری و تضمین بانکی و بدون سود و با لحاظ کردن دوره تنفس برای پایداری مشاغل است.
او افزود: این طرح با هدف ترویج فرهنگ قرض الحسنه در اسلام و ترغیب خیرین برای حمایت از اشتغال مناطق محروم با مدل قرض مبلغ ۱۰ میلیارد ریال با مجمع خیرین جهادی و محرومیت زدایی استان انجام شده که در فاز اول حدود ۳۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته که یکی از مناطق هدف خیرین سه قلعه و شهرستان سرایان است.
هنری بیان کرد:تا کنون در منطقه سرایان با دادن تسهیلات از صندوقهای قرض الحسنه ۳۰ کارگاه خورد خانگی ایجاد شده است و به مشاغلی که نیاز به تسهیلات مکمل برای راه اندازی مجدد و یا توسعه مشاغل خود داشتند کمک شده است.
انتهای پیام/ک