به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش قیمه کرفس آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
ساقه کرفس خرد شده یک پیمانه
برگ کرفس خردشده یک قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سرپر
شنبلیله خشک ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز متوسط خردشده ۱ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
پیازها را نگینی خرد کرده و با روغن و زردچوپه تفت میدهیم تا سبک شود.
زمانی که پیازها سبک شد گوشت هارا اضافه کرده و تفت میدهیم و فلفل سیاه را اضافه میکنیم.
در این مرحله کرفسهای خردشده ساقه و برگهاش رو به گوشت اضافه میکنیم تا همراه آن تفت بخوره و سپس شنبلیله خشک را میریزیم. رب را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا با همهی مواد قابلمه یکدست بشه.
به اندازه کافی آب اضافی میکنیم و میگذاریم با شعلهی ملایم بپزد. زمانی که گوشتها نیم پز شد لپههای از قبل خیس خورده را به خورشت اضافه میکنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد.
وقتی که آب خورش کم شد و به روغن افتاد آب لیمو یا یک لیمو عمانی را سوراخ کرده و در ان میاندازیم و نمک را باب ذائقه اضافه کرده وبعد از نیم ساعت آن را خاموش میکنیم. هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد خوشمزه و خوشرنگتر میشود.
سایر نکات
میتوانید سیب زمینیها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید و کنار خورش سرو و میل کنید.
افرادی که خورش کرفس به سبک قرمه دوست دارند حتما این نوع خورش راهم میپسندند.
میتوانید با توجه به ذائقه خودتان از آلو خشک و یا رب انار برای ترش یا ملس بودن خورش استفاده کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/