ثعلب دارای ترکیبات شیمیایی املاح معدنی، مواد قندی، مواد پروتئیدی‌ و... است که فواید زیادی برای بدن دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، معجون ثعلب در فصل زمستان بسیار مفید بوده و مزایای شگفت انگیزی دارد؛ ثعلب در واقع پودری است که از آسیاب کردن غده‌های گونه‌ای از گیاهان تیره ثعلبیان با نام علمی (orchis mascula) به دست می‌آید. ثعلب نام عربی ارکیده است. در این گزارش فواید آن معرفی می‌شود:

- تنفس را تسهیل و به مبارزه با سرفه و برونشیت کمک می‌کند.

- به رفع یبوست کمک می‌کند و برای درمان بواسیر مفید است.

- قدرت ذهن را بهبود می‌بخشد و استقامت قلب را افزایش می‌دهد.

- تنظیم جریان قاعدگی را تقویت می‌کند.

- به بدن کمک می‌کند تا از شر کرم روده خلاص شود.

- گردش خون را تحریک می‌کند که این به احساس گرما و گرما در زمستان کمک می‌کند.

- به درمان اسهال کمک می‌کند.

- سوزش معده را درمان می‌کند.

- به خلاص شدن از نفخ و گاز روده کمک می‌کند.

- هضم غذا را بهبود می‌بخشد و حرکات روده را تسهیل می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Bahrain
فریبا
۱۰:۰۴ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
سلام دوستان هرزمان احساسرکردید بی حوصله ،ناراحت ویا احساس کردیدداعصابتان بهم ریخته کافیه یک مقدار گلاب با عرق نعناع وبیدمشک ویک قاشق آبلیمو وکمی شکر بسته به ذائقه وآب بهم بزنیدومیل کنید دریک لحظه معحزه را حس خواهیدکرد البته درمصرف گلاب دقت شود به اندازه یک دهم لیوان دسته دار چون زیادش خطرناک است
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۲۱ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
مقدار مصرف چقدره؟ توی یک لیوان شیر چنگرم بریزیم؟
درست توضیح ندادید. اکثرا نمیدونند چیه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
طرز تهیه اش را هم بگویید لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
ثعلب ی که در شیرینیفروشها فروخته میشود شیمیائیهست وازخارج میاید وتا انجا که میدانم کردستان یا شمال ایران این ثعلب زیاد باشد ودونع قلوهای وپنچهایدارد این اطلاعات درکتب پدرومادردار گیاهان داروئی هست البته درایران جرا گتابهای خوبی درزمینه گیاهان داروئی جاپنمیشود درحالیکه گلی گتاب درجه یک دراین زمینهداریم به شخصه جندین سال هست دنبال جندین کتاب هستم دراین زمینه کجا هست درایران خدا میداند حتا به سایت انتشار کتاب هم مراجعه میکنیم دسترسی نداریم برای تهیه درحالیکه روزانه هزاران کتاب اشغال وبهدرد نخور هست که حیفازنگاهکردن به انها
Iran (Islamic Republic of)
کامبیز
۱۴:۰۰ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
ما از کجا نحوه درست کردنشو بدونیم یه چیزی رو توصیه می کنین روش و مواد درست کردنشو هم بگین تا تو سایت ها دنبال نحوه درست کردنش علاف نشیم
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
عزیزم درست کردنی که نیست .خریدنی هستش.
شما از لوازم قنادی میخری،همراه شیر یا شیرموز قاطی میکنی میخوری .از مواد تشکیل دهنده بستنی خانگی یا بستنی سنتی هم هست.
Iran (Islamic Republic of)
کامبیز
۱۴:۰۰ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
ما از کجا نحوه درست کردنشو بدونیم یه چیزی رو توصیه می کنین روش و مواد درست کردنشو هم بگین تا تو سایت ها دنبال نحوه درست کردنش علاف نشیم
ممنون