کارشناس بازار سرمایه گفت: برخی از سهامداران ترجیح می‌دهند اوراق خریداری کنند، چرا که هر اتفاقی بیفتد می‌دانند ضرر نمی‌کنند.

سعید نصیری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اینکه، علت سرمایه‌گذاری برخی از افراد در صندوق درآمد ثابت شده چیست؟ گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری با درآمد ثابت زیر نظر سازمان هستند و صندوق‌هایی که در کارگزاری‌ها، ETF و نهاد‌های مالی مثل، سبدگردان و تامین سرمایه‌ها هستند، به راحتی قابل ابطال فروش هستند.

او در ادامه بیان کرد: با توجه به تصمیم سازمان بورس مبنی بر اینکه ۵ – ۱۰ درصد این صندوق‌ها اجازه معامله سهام دارند و مانند سپرده‌گذاری نرخ مشخصی دارند و ماهیت پرداختی این صندوق ها، مانند سپرده‌های بانکی است و بعضا درصد پرداختی این صندوق‌ها از سپرده‌های بانکی بیشتر است.

کارشناس بازار سرمایه در خصوص تمایل مردم به صندوق‌ها اظهار کرد: معمولا وقتی بازار منفی می‌شود، تقاضا برای صندوق‌های سرمایه گذرای ثابت مثل etf بیشتر می‌شود، قبلا این صندوق‌ها کمتر بودند و مردم گواهی سپرده می‌خریدند، اما با افزایش تعداد صندوق‌ها تمایل افراد به خرید بیشتر شد، زیرا تا بازار مثبت شود می‌توانند، این صندوق‌ها را بفروشند و سهام بخرند.


بیشتر بخوانید


این کارشناس بازار سرمایه در ادامه بیان کرد: علت دیگر این است که پول ثابت می‌ماند و حداقل ماهانه عایدی برای افراد در نظر گرفته می‌شود و در نهایت از زیان در امان می‌مانند و وقتی تقاضا برای این صندوق‌ها افزایش یابد ارزش آن نیز افزایش می‌یابد.

نصیری در خصوص تفاوت ماهیت این صندوق‌ها با سپرده‌های بانکی اظهار کرد: نظارت بر روی سپرده‌های بانکی با بانک مرکزی است، ولی بانک مرکزی نظارتی بر روی صندوق‌ها ندارد.

کارشناس بازار سرمایه در پایان تاکید کرد: اکثر اتفاقات سیاسی در روز پنجشنبه و جمعه رخ می‌دهد، بنابراین فرد ترجیح اوراق بخرد، زیرا هر اتفاقی بیفتد می‌داند ضرر نمی‌کند، بنابراین سهامدار، سهام خود را می‌فروشد و صندوق خریداری می‌کند، زیرا هزینه کارمزد خرید اوراق‌ها ۳ روز است و می‌داند ۳ روز هم از زمان خرید آن بگذرد هزینه کارمزد آن صفر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار